Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kelebekcim çok üzüldüm bikaçdefa olumsuz oldu sanırım doktorun özel bi çaba sarfediyomu bizim daha özenli özel bi tedavi görmemiz gerekiyo enufacık ayrıntıyı bile kaçırmadan.
Doktoruma güveniyorum. Heralde elinden geleni yapıyor dur diye düşünüyorum. Bakalım ekimde tek embriyo mu alcam artık kısmet

Rabbim yardımcın olsun canım, çok zor ....sen yinede burada paylaştığımız takviyeleri almaya devam et canım , inşallah gerek kalmazda seni bekleyen tek embriyon sana sağlıklı bir evlat olur inşallah...
Aminn inşallah.hangi birini alıp yapacağımı şaşırmış durumdayım,incirmi yiyim,arı sütü bal polen mi,sırf arısütümü,vitaminlerin hangi birini içeyim,bal-tarçın-çörekotumu deniyim,nar suyumu içip ,ananasas mı yiyim,kafam allak bullak oldu

nar suyu rahim kalınlaşmasıyla ilgili ananas ise tutunmayla bunları o zaman içersin. İncir kürünü denediysen şimdiye kadar artık yapma, yeni bir küre geç mesela bal tacın çörek otuna..bende mesela incir kürü pek işe yaramadı ama bal tacın yaptığım zaman döllenme daha fazla oldu. Birde kesinlikel coenz10, e vitamini, devit3...bunları bırakmadan başla...hatta revistrol olması lazım siyah üzüm çekirdeği bunuda ekleyebilirsin. İzmirde bir doktor bu takviyeleri veriyor yumurtası az olan hastalara, takip ettim hemen hepsi başardı hamile kalmayı, bende son tedavimde başladım içmeye blast 3 embriyom oldu, negatif olsada sonucum ben faydalarının olduğunu düşünüyorum. Sana tavsiyem sonucun negatif olursa hemen başla...benimde yakında 6. tedaviye başlayacağız, hiç pozitif yok sadece tekinde erken çatladı toplanmadı..

Evet kızlar 2 aydir biesteron kullanıyorum, en son dr a gittiğimde çok ümitli konusmamisti yumurtam hakkında, ben de biraz internetten çoğunlukla burda edindiğim bilgiler tecrübeler doğrultusunda kendimi kobay olarak kulanmaya karar verdim. bir hasimato hastası olarak önce iyotsuz tuz kullanmaya başladım, sonra antioksidan ilaçları araştırdım selenyum, co enzim q 10, balık yağı, c vit,e vit,d vit ampul (15 gün ara ile 1 ampul içtim ) solgarin kadınlar için olan multi vitaminini kullandım,folik asit her gün içtim, bu arada 21 gün incir kuru yaptım. Adetim bayrama denk geldiği için dr um yarın gel bi bakalım dedi, bakalım yarın bu kadar ilaca rağmen bi gelişme olacak mi yoksa sil baştan mi olacak herşey , gelişmeleri yazarım hepimizin allah yardımcısı olsun.

Evet hepsini eczaneden aldım marka adı vermek yasak mi bilmiyorum istersen yazarım ablamla ben araştıra araştıra en iyilerini seçtik içerik çok önemli mesela bazı selenyum ürünlerinde extra olarak kalsiyum var boşu boşuna kalsiyum almış oluyorsun falan gibi özellikleri de göz önünde bulundurduk ince eleyip sık dokuduk anlayacagin

Dr a gittim adet olmadığım icin net bişey söylemeyeyim dedi şimdilik adet geciktirici ilaç verdi yarın olmayayım diye. bayramda çalışmadığı için bu ayı da boş geçmek istemedi herhalde :) şimdi adetin 2 ya da 3. Günü muayene olucam, o zamana kadar kendinize iyi bakın herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun :) unutmayın bugün arefe en mübarek günlerden biri bi hacet namazı kılın ve 1000 kez ihlas süresini okuyun dileginizi dileyin allah dualarimizi kabul etsin inşallah ( bu arada besmele ile okunacak yani her süreden önce besmele çekilecek ) kendinize iyi bakın :)

Kızlar tekrar selam herkese bu sefer bişey danışmaya geldim eminim bana yardımcı olacak birileri vardır:) şimdi ben geçen ay 21 gün incir kuru yaptım 7 gün ara verdim bugün tekrar başladım ama dr um bana adet geciktirici verdiği için normalden 1 hafta uzadı adetim hala da olmadım. Şimdi incir kurunu yapayım mi yoksa adet olmayı bekleyeyim mi

canım bence 7 günden sonra başla bende bu ay öyle yapacam benim adetim hep gecikiyo zaten. o yüzden saraçoğlunun dediği tarifi uygulayacağım

Selam kizlar az once okudugum bir mesaji sizinle paylasmak istiyorum ozellikle asilama ve normal yolla denemek isteuenlerin ilgisini cekebilir:

"kizcrlerim ne ògrendim bildiginiz bel yakisi varya eczanede satilan adet sonrasi yumurtlama zamani daha iimis bunu beline yapistiriolarmis esleriyle daha sik birlikte oluorlarmis bu yöntemle hamile olanda cokmus ablama ònerdiler deneyecek galiba"

Demis arkadas

Selam arkadaşlar birkaç bişey soracaktım ,şimdi ben bu hafta hastalanın bi aksilik olmazsa transfer hazırlığına başlıcam ya,
1-saçımı boyayabilirmiyim?
2-nikotin sakızı çiğniyorum,keseyim mi?
3-transfere hazırlık aşmasında ilişki yasak mı?
4-mantar tarzı bir şikayetim var şu anda bu transfere engelmi?

Canım önce mantar tedavisi ol tutunmaya engel olabilir.bn saçımı transferden 3 gün önce boyatmıştım tabi önce hemşireye sordum boyat bi zarar olmaz dedi.ilişki yasak değildi transfer olunca yasak başlıyor. Nikotin sakızı hakkında bi bilgim yok transfer olunca bırak istersen onuda

bugün kontrolüm vardı transfere hazırlık için gittim ama güvenç bey 9 ay sonra ilk defa 3 yumurtayı gördü bir arada ve bunu değerlendirmemiz lazım transfer yapmıcam dedi...hepimiz şaşırdık,cumaya kadar 150 lik merional verdi büyücekmi bakıcak,büyürse devam,büyümezse transfer,ama ne olur büyüsün benim de mucizem bu defa gelsin.kardeşinin yanına kalite embriyo olsun inşallah,neye niyet,neye kısmet oldu bugün ...

hadi bakalım gözün aydın :) inşallah kaliteli yumurtaların olur.. canım bu ay incir kürü mü yapmıştın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…