canım benim 18 aralık ta 15.gün ama ben 17 sinde yapcam kan testini
Transfer gununu 1. Gun olarak sayiyomuyuz test icin
Arkadaslar kasimin 12 sinde opum oldu bir ay ara verdik ikinci yumurta toplama icin . Havuz yapmak icin.. 19 gun arayla adet oldum normalmi bu adetletim duzenliydi kullanilan ilaclarmi etkiliyor acaba yarin gidicem dra yumurta goremezse diye endiselendim boyle bir durumla karsilasan varmi adeti erken gelen
12. Gun artmis oluyor,beklemek cok zor oluyorcanım benim 18 aralık ta 15.gün ama ben 17 sinde yapcam kan testini
Hadi bakalım sende güzel haber ver içim. Kıpır kıpır oldu yaşasın ya bizim grup cogaliyorcanım benim 18 aralık ta 15.gün ama ben 17 sinde yapcam kan testini
Ümit etmek bizim işimiz kuzum :) yap yap zevkine yap ben olsam hergün yaparım psikopat gibiDevrim cim sağol canım. İnan ben hala inanamıyorum. Acaba sonuçlar karışmış oalabilir mi diyorum :) bu kadar olumsuzlıktan sonra :) yarın testimi tekrarlayacağım değer kontrolü için. İnşallah artmıştır. Ve umudunu sakın kaybetme. O kadar umutsuzduki durumum. Bu değerlerle olduysa hepimizinki olabilir :)
Aynen çok zor ,evde idrar testlerimde var ama çok zor tutuyorum kendimi yapmamak için...12.gün çıkar diyorlar ama ne bileyim için atmıyor korkudan12. Gun artmis oluyor,beklemek cok zor oluyor
Ben dokuzuncu gun yaptigimda tuttugu zamnlar artisi gordum,belki de beklemek daha dogru ama ben beceremyrm bekleme isini...tutmadiysa da bir an once yuzleseyim dedim hep...Aynen çok zor ,evde idrar testlerimde var ama çok zor tutuyorum kendimi yapmamak için...12.gün çıkar diyorlar ama ne bileyim için atmıyor korkudan
Kızlar herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım hepinizi tüm heyecanla bekleyenleri kocaman öpüyorummm:). Benim 3 aralıkta 3.gün embriyo transfer oldu 2 tane minnak yerleşti bugün 9. Günüm ve dayanamadım bhcg yaptırdım 32.78 çıktı ne dersiniz kızlar çok heyecanlıyım bu sonuç çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi ???
Gozunaydin hadi canim darisi bizlerin basina artikArkadaşlar değerim 14.gün 1490 :) artmış şükür. Doktor değerin iyi dedi. Bugünüde atlattık darısı kese görmeye :)
Gozunaydin hadi canim darisi bizlerin basina artik
Sağol canım inşallahHayırlı olsun E eren83 allah kucağında göstersin,KELEBEK0908 hadi canım sıra sende allahın izniyle güzel haberlerini okumak nasip olsun inşallah
Evet dayanamadım sanırım heyecandan uyuyamadım bile :) inşallah artar bakalım dualarınızı eksik etmeyin kızlarCanım merhaba, :) erken yapmışsın ancak pozitif çıkmış. İğne etkisi olamaz. :) 12. günde dahada artmış olur İnşallah. Artık düşünme rahatca gününü bekle :)
Tebrikler canım hayırlısıyla kese de görünür Allahın izniyle Rabbim kucağına almayı nasip etsin artık bebişini(bebişlerini) :)Arkadaşlar değerim 14.gün 1490 :) artmış şükür. Doktor değerin iyi dedi. Bugünüde atlattık darısı kese görmeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?