Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Valla canim artik tum sonuca hazirladim kendimi.boyle beklemek inan cok zor geldi bana.benim 5. Gun embriyosu olustuysa cuma gunune azda olsa cikar diye dusuyorum.

evet 3. güne göre daha avantajlısın ancak her sonuçta 12. günde yinelemeni tavsiye ederim. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Kelebekcim insallah diyorum bebegine kavusursun.En heyecanli bekleyis.
Sana bisey sorabilirmiyim musadenle?Benim dondurulacak yumurtalarin cozuldukten sonra bekliyolar mi yoksa direk rahmine koyuyolarmi?Acikcasi bundan sonraki sureci bilmiyorum.
Benim biliyorsun bir tane dondurulmusum vardı onuda transfer günü sabah çözdüler sanırım akşam üstü direk transfer ettiler. Sağol canım inşallah bakalım yarın kaldı bir tek.

hanımlar bıesteron hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum verdi erken menopozum bazı doktorlarda önermiyor kafam karıştı. cyclo ile birlikte kullanıcam. yan etkileri nelerdir aranızda kullanan var mı?

günaydın sevgili arkadaşlarım,bugün kan testi günüm öğlen belli olacak herşey...
heyecan varmı var,korku varmı oda var ...bol dua ile geçirdim günlerimi ,1 yıllık emeğimizin karşılığı varmı saatler sonra öğrenicez,inşallah size burdan güzel haber verebilirim,destekleriniz için hepinize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim,hep yanımdaydınız,sonuç ne olursa olsun yine yanımda olacaksınız biliyorum,dualarınız bugün benimle de onuda biliyorum...
güzel haberlerde görüşmek üzere

Canım,hadi inşallah güzel, hayırlı haberlerle dönersin. Hemen yaz. Görüşürüz :)

hanımlar bıesteron hakkında ne düşünüyorsunuz. doktorum verdi erken menopozum bazı doktorlarda önermiyor kafam karıştı. cyclo ile birlikte kullanıcam. yan etkileri nelerdir aranızda kullanan var mı?
Kesinlikle kullan 1 seneyi gecti yumurta kalitem arttiama co enzimle verdi dr. Bana

Senin için dualarimi okudum gönderdim, allah dualarimizi kabul etsin. İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin canım benim, en az senin kadar heyecanlıyım şu an

bende şöyle oldu Biestoronu kullandığımda hem diyet hem de spor yapıyordum o ay 4 yumurtam oldu hem de sadece sağ yumurtalikta ama ben o ay bi de gnc nin arginmaxini da kullanıyordum hangisi ise yaradi bilmiyorum

İnsallah guzel haberlerle gel tatlim. Bu mubarek persembe gununun simdi okunan su ezanlarin hurmetine rabbim senin yuzunu guldursun hep birlikte bu mutlulugu yasayalim insallah. Dualarim seninle tatlim

İnsallah guzel haberlerle gel tatlim. Bu mubarek persembe gununun simdi okunan su ezanlarin hurmetine rabbim senin yuzunu guldursun hep birlikte bu mutlulugu yasayalim insallah. Dualarim seninle tatlim
Canım sen neler yapıyorsun herşey yolunda mi maşallah 32 yi bulmussun

Canım sen neler yapıyorsun herşey yolunda mi maşallah 32 yi bulmussun
Cok sukur bu gunlere geldim :) ikiz oldugu icin patlamak uzereyim artik nefes bile almak zor. Baya tecrube kazandim sizi bekliyorum hamis haberleriniz gelsin her turlu danismanligi yapicam size :) Hazirliklarimiz tamam ve artik beklemelerdeyim :) 2016yi bekliyorum insallah daha erken dogmazlar teyzesi :)

İnşallah vaktinde zamanında dünyaya gozlerini acarlar, dikkat et kendine güzel anne bol bol dinlen sonra vaktin olmayacak tatlı telastan, allaha emanet olun üçünüz de :)

Kızlar pozitifffff aldım bugün. .çok sevindim . Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyosu tek embriyo 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh çokkkk sevindimmmmm tatlımmmm yaaaaaa o kadar merakla okudum ki mesajları tam da zamanında açmışım az önce yazmışsınnn Rabbım kucağına almayı da nasip etsin artık burdan bebeğinin geleceği günleri sayacağız annesiii..:)))) maşallah subhanallah..:))

Çok şükür canım benimm biliyordum iyi çıkacağını ayyyy çok sevindim çok mutlu oldum allah kucağında görmeyi nasip etsin inşallah

O kadar cok icime dogmustu ki sabahtan beri merakla bekliyordum :)) gozummu dolmadi dualar mi etmedim gecmedi bugun bana :) ne kadar sevindim anlatamam canim benim hayirli ugurlu olsun Allahim emeklerini bosa cikarmadi sukurler olsun. Degerin cok guzel baslamis uzun heyecanli ve muhtesem bir yolculuk seni bekliyor

Camimmmmmmmm ay bizim kızlar coştu allahima şükürler oldu çok güzel değerin çok sevindim canım benim allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…