Canım öncelikle seni tebrik ediyorum çok guzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallah Doktorum olabileceğini söyledi tedaviye tekrar başladık umarım iyi sonuç alırızCanım doktorun ne dedi? Böyle bir konu hiç okumadım.
Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten
Ne bileyim 2, gün embriyosuydu bugün artık çıkar olsaydı diye düşündüm silik bile olsa. Sen yaomismiydin idrar testi. Bakalım kismetCanım idrarda çıkmayabilir. Daha çok erken. bende hiçbirşey hissetmemiştim. Sürekli belirtilere bakıyordum. Hiçbiri bende yoktu :) kesin olmadı falan diyodum. Bence beklemelisin test gününü ondan önce testyapma. İnşallah hayırlı haber verirsin.. :)
Canim ben biseyi anlamadim lokmanhekimde bunlari 10 tl aliyoruz bizim ictiklerimiz asil olani degil mi.Firma Adı : PROF SARAÇOĞLU
Adres : Feyzullah Mah. Bağdat Cad. No:234/27 Maltepe İSTANBUL
Telefon : +9 (0216) 457 34 10 +9 (0216) 457 34 11
Fax : +9 (0216) 457 34 14
E-posta : info@profsaracoglu.com
Burayı aradım. 1 kutu civanperçemi gönderdiler..2 kutıda aslanpençesi.. 250 tl havale yaptım.. Ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum canım..
Ne bileyim 2, gün embriyosuydu bugün artık çıkar olsaydı diye düşündüm silik bile olsa. Sen yaomismiydin idrar testi. Bakalım kismet
sağol canım inşallah dediğini gibi olur bakalım perşembe 14.günüm kanda test günüm zaten o gün belli olacak artık.Yok canım ben 12. günümü bekledim. Hiç test yapmadım. Ancak şöyle olumuştum 10.günde falan kanda hormın kendini göstermeye başlıyormuş. Yada 9 gibi. Yani içini sıkma. Yukarıda yazan arkadaşlar var ancak onların genelde 5. gün emb.su oluyor. Yani sana göre +3 gün avantajlılar. Bence çıkmaması gayet normal. İçini karartma lütfen.
sağol canım inşallah dediğini gibi olur bakalım perşembe 14.günüm kanda test günüm zaten o gün belli olacak artık.
Canim ben biseyi anlamadim lokmanhekimde bunlari 10 tl aliyoruz bizim ictiklerimiz asil olani degil mi.
Niye 250 tutmus.
Benim fsh duzenleyenDoğru söylüyorsun canım. Dışarıda aktardan alıyorsun 10 liralık aylarca gidiyor.. Ne bileyim bunlar süzen poşet şeklinde yapmış.. Haaa bide tadı daha güzel içimi yumuşak.. Aktardan aldıkğım aslanpençesi çayının tadı midemi bulandırıyordu..
Güzel haberler bekliyorum senden umutluyum :)sağol canım inşallah dediğini gibi olur bakalım perşembe 14.günüm kanda test günüm zaten o gün belli olacak artık.
İnşallah Can'ım ,inşallah bu sefer ben umut olurum benim durumumdaki tüm arkadaşlarıma...Güzel haberler bekliyorum senden umutluyum :)
Varmi bi belirtin canim ya.benim karnim agriyo sanki hasta olcakmisim gibiİnşallah Can'ım ,inşallah bu sefer ben umut olurum benim durumumdaki tüm arkadaşlarıma...
Sadece adet öncesi yüzüm sivilcelenirdi onlar çıktı. Normal dede adet öncesi ağrım olmazdı benim. Adetken olurdu. Test günü ne zaman senin. Perşembe benimVarmi bi belirtin canim ya.benim karnim agriyo sanki hasta olcakmisim gibi
Bence bugun kanda cikar,persembe de artis olunca harika olurSadece adet öncesi yüzüm sivilcelenirdi onlar çıktı. Normal dede adet öncesi ağrım olmazdı benim. Adetken olurdu. Test günü ne zaman senin. Perşembe benim
Benim pazartesi 12. Gunum ama ben okadad bekleyemicem valla cuma gunu yaptirmayi dusunuyorumSadece adet öncesi yüzüm sivilcelenirdi onlar çıktı. Normal dede adet öncesi ağrım olmazdı benim. Adetken olurdu. Test günü ne zaman senin. Perşembe benim
Benim pazartesi 12. Gunum ama ben okadad bekleyemicem valla cuma gunu yaptirmayi dusunuyorum
Sadece adet öncesi yüzüm sivilcelenirdi onlar çıktı. Normal dede adet öncesi ağrım olmazdı benim. Adetken olurdu. Test günü ne zaman senin. Perşembe benim
Valla canim artik tum sonuca hazirladim kendimi.boyle beklemek inan cok zor geldi bana.benim 5. Gun embriyosu olustuysa cuma gunune azda olsa cikar diye dusuyorum.canım yapsanda olumsuz bir sonuç çıkarsa kendini üzme ve ilaçlarını kesme. Çünkü 12. günde değeri 700 çıkanda var, 50 çıkanda var, 100 çıkanda var. Yani kişiden kişide değişkenlik gösterebiliyor. ve 9. ve 10. günler hormonun yavaş yavaş kana geçtiği günler. Negatif çıkıp 12. günde pozitifde çıkabilir. Ona göre davranmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?