Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

Dayanamadım bugün 10. Gün transferin idrar testi yaptım silik 2, çizgi bile yok muhtemelen tutmadı. Çıkardı herhalde. Artık 17 si test gunum o gün netlesir.Hiçbirşey hissetmiyordum ya zaten

Canım idrarda çıkmayabilir. Daha çok erken. bende hiçbirşey hissetmemiştim. Sürekli belirtilere bakıyordum. Hiçbiri bende yoktu :) kesin olmadı falan diyodum. Bence beklemelisin test gününü ondan önce testyapma. İnşallah hayırlı haber verirsin.. :)

Ne bileyim 2, gün embriyosuydu bugün artık çıkar olsaydı diye düşündüm silik bile olsa. Sen yaomismiydin idrar testi. Bakalım kismet

Canim ben biseyi anlamadim lokmanhekimde bunlari 10 tl aliyoruz bizim ictiklerimiz asil olani degil mi.
Niye 250 tutmus.

Ne bileyim 2, gün embriyosuydu bugün artık çıkar olsaydı diye düşündüm silik bile olsa. Sen yaomismiydin idrar testi. Bakalım kismet

Yok canım ben 12. günümü bekledim. Hiç test yapmadım. Ancak şöyle olumuştum 10.günde falan kanda hormın kendini göstermeye başlıyormuş. Yada 9 gibi. Yani içini sıkma. Yukarıda yazan arkadaşlar var ancak onların genelde 5. gün emb.su oluyor. Yani sana göre +3 gün avantajlılar. Bence çıkmaması gayet normal. İçini karartma lütfen.

sağol canım inşallah dediğini gibi olur bakalım perşembe 14.günüm kanda test günüm zaten o gün belli olacak artık.

Canim ben biseyi anlamadim lokmanhekimde bunlari 10 tl aliyoruz bizim ictiklerimiz asil olani degil mi.
Niye 250 tutmus.

Doğru söylüyorsun canım. Dışarıda aktardan alıyorsun 10 liralık aylarca gidiyor.. Ne bileyim bunlar süzen poşet şeklinde yapmış.. Haaa bide tadı daha güzel içimi yumuşak.. Aktardan aldıkğım aslanpençesi çayının tadı midemi bulandırıyordu..

Benim fsh duzenleyen
Co enzim
Ve deha oldu.
Herkese tavsiye edeim 23 den suan 6 ya dustu.
5 tane sadece sol yumurtaligimdan olusuyor.
Sagdan dis gebelik ve kist ameliyati oldum hic cikmiyor.
Bu yumurtalarin cikmasida bu ilaclarin faydasindan kaynaklaniyor normalde 1 veya 2 cikiyordu.

Benim pazartesi 12. Gunum ama ben okadad bekleyemicem valla cuma gunu yaptirmayi dusunuyorum

canım yapsanda olumsuz bir sonuç çıkarsa kendini üzme ve ilaçlarını kesme. Çünkü 12. günde değeri 700 çıkanda var, 50 çıkanda var, 100 çıkanda var. Yani kişiden kişide değişkenlik gösterebiliyor. ve 9. ve 10. günler hormonun yavaş yavaş kana geçtiği günler. Negatif çıkıp 12. günde pozitifde çıkabilir. Ona göre davranmanı tavsiye ederim.

Sadece adet öncesi yüzüm sivilcelenirdi onlar çıktı. Normal dede adet öncesi ağrım olmazdı benim. Adetken olurdu. Test günü ne zaman senin. Perşembe benim

Kelebekcim insallah diyorum bebegine kavusursun.En heyecanli bekleyis.
Sana bisey sorabilirmiyim musadenle?Benim dondurulacak yumurtalarin cozuldukten sonra bekliyolar mi yoksa direk rahmine koyuyolarmi?Acikcasi bundan sonraki sureci bilmiyorum.

Valla canim artik tum sonuca hazirladim kendimi.boyle beklemek inan cok zor geldi bana.benim 5. Gun embriyosu olustuysa cuma gunune azda olsa cikar diye dusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…