canım nasıl ulaştın saraçoğluna ben de ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum
canım direk ibrahim saraçoğluyla mı görüştün yoksa ilgililer le mi görüştünFirma Adı : PROF SARAÇOĞLU
Adres : Feyzullah Mah. Bağdat Cad. No:234/27 Maltepe İSTANBUL
Telefon : +9 (0216) 457 34 10 +9 (0216) 457 34 11
Fax : +9 (0216) 457 34 14
E-posta : info@profsaracoglu.com
Burayı aradım. 1 kutu civanperçemi gönderdiler..2 kutıda aslanpençesi.. 250 tl havale yaptım.. Ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum canım..
canım direk ibrahim saraçoğluyla mı görüştün yoksa ilgililer le mi görüştün
hımm çalışanlarla bende görüştüm saaraçoğluyla direk görüşüp derdimi anlatmak istedim de ulaşamıyorum..Orda çalışanlarla görüştüm.. Bu arada 6 gün erken regli oldum. Yarın FSH ölçtürcem bakalım bir işe yaramışmı ??
hadi hayırlısı tatlım inşallah sıkı sıkı tutunur da annecğinin çektiği sıkıntıları unutturur ..:)Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Çoook sevindim canımm dikkat et kendine inşallah herşey yolunda gitsin zaman su gibi aksın, allahım can versin kan versin inşallahKızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Canim dualarım seninle inşallah güzel haberler vereceksinKızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Sen naptin canım gelişmeler ne durum daÇoook sevindim canımm dikkat et kendine inşallah herşey yolunda gitsin zaman su gibi aksın, allahım can versin kan versin inşallah
Kızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Amaaaan naapiyim canım adet olunca tekrar gidicem, bu arada zencefil kuru yapıyorumSen naptin canım gelişmeler ne durum da
Bende sadece Hayır suyu içiyorum aksamlari o kadar qenzim de bitti alamadım daha of onu kullan bunu kullan bıktım yaAmaaaan naapiyim canım adet olunca tekrar gidicem, bu arada zencefil kuru yapıyorumaynen böyleyim guleyimmi aglayayim mi bilmiyorum iyice kocakariya bağladım haftaya adet olunca tekrar gidicem
Al benden de o kadarBende sadece Hayır suyu içiyorum aksamlari o kadar qenzim de bitti alamadım daha of onu kullan bunu kullan bıktım ya
Canim FSH 40 dan. 18 e dusmus. Lh 10 dan 5 e Prolaktin 22 den 9 a dusmus.. Kure devam ediyorum fsh 12 nin altina dudunce tedavimi baslatacagimcanım direk ibrahim saraçoğluyla mı görüştün yoksa ilgililer le mi görüştün
Hayirli olsun canim insallah annelerine siki siki tutunur bebişlerin.. Darısı bizlereKızlar çıktım ben 1 saat yattım çıktık. Eve gidiyorum. Arka koltukta Yatıyorum. çok sıkışıktım odaya girince sürgü aldım. Doktorum güzel bir embriyo verdik dedi. Artık bundan sonra Hayırlısı. Hepinizi seviyorum
Çok güzel canım inşallah hepsi sağlıkla dollenir ve 5. Güne gider sayı çok iyi tabiki :)Kizlar bende dun opu oldum.8 yumurtam toplandi.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.benim hastane 5. Gun transfer yapiyor bakalim 5. Gune kadar neler olucak.doktorum bu sayi bile cok iyi senin icin dedi ama ben cok stresliyim
maşallah çok iyi canım işe yaramış devam et o zaman..:)Canim FSH 40 dan. 18 e dusmus. Lh 10 dan 5 e Prolaktin 22 den 9 a dusmus.. Kure devam ediyorum fsh 12 nin altina dudunce tedavimi baslatacagim
Insallah canim tek temennim bu insallah 5. Gune sag salim gideriz.doktorumda cift koymuyo zaten.Çok güzel canım inşallah hepsi sağlıkla dollenir ve 5. Güne gider sayı çok iyi tabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?