Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım nasıl ulaştın saraçoğluna ben de ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum

Firma Adı : PROF SARAÇOĞLU
Adres : Feyzullah Mah. Bağdat Cad. No:234/27 Maltepe İSTANBUL
Telefon : +9 (0216) 457 34 10 +9 (0216) 457 34 11
Fax : +9 (0216) 457 34 14
E-posta : info@profsaracoglu.com

Burayı aradım. 1 kutu civanperçemi gönderdiler..2 kutıda aslanpençesi.. 250 tl havale yaptım.. Ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum canım..

canım direk ibrahim saraçoğluyla mı görüştün yoksa ilgililer le mi görüştün

Orda çalışanlarla görüştüm.. Bu arada 6 gün erken regli oldum. Yarın FSH ölçtürcem bakalım bir işe yaramışmı ??
hımm çalışanlarla bende görüştüm saaraçoğluyla direk görüşüp derdimi anlatmak istedim de ulaşamıyorum.. çünkü benim fsh normal. haşimatodan dolayı rezervim azaldı o yüzden o kürler zarar veriyo bana kendisiyle görüşeyim istedim o yüzden

hadi hayırlısı tatlım inşallah sıkı sıkı tutunur da annecğinin çektiği sıkıntıları unutturur ..:)

Çoook sevindim canımm dikkat et kendine inşallah herşey yolunda gitsin zaman su gibi aksın, allahım can versin kan versin inşallah

Canim dualarım seninle inşallah güzel haberler vereceksin

Merhaba, hayırlı olsun. İnşallah küçük yumoş tutunur annesine :) Ne kadar doğru bilmiyorum ancak ananas ve kabak çekirdeğini forumlarda çok okudum. Tebrikler tekrar beklemek çok zor başarılar :)

Amaaaan naapiyim canım adet olunca tekrar gidicem, bu arada zencefil kuru yapıyorum aynen böyleyim guleyimmi aglayayim mi bilmiyorum iyice kocakariya bağladım haftaya adet olunca tekrar gidicem
Bende sadece Hayır suyu içiyorum aksamlari o kadar qenzim de bitti alamadım daha of onu kullan bunu kullan bıktım ya

Hayirli olsun canim insallah annelerine siki siki tutunur bebişlerin.. Darısı bizlere

Kizlar bende dun opu oldum.8 yumurtam toplandi.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.benim hastane 5. Gun transfer yapiyor bakalim 5. Gune kadar neler olucak.doktorum bu sayi bile cok iyi senin icin dedi ama ben cok stresliyim

Kizlar bende dun opu oldum.8 yumurtam toplandi.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.benim hastane 5. Gun transfer yapiyor bakalim 5. Gune kadar neler olucak.doktorum bu sayi bile cok iyi senin icin dedi ama ben cok stresliyim
Çok güzel canım inşallah hepsi sağlıkla dollenir ve 5. Güne gider sayı çok iyi tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…