Aaa neden çift koymuyor kim Dr unInsallah canim tek temennim bu insallah 5. Gune sag salim gideriz.doktorumda cift koymuyo zaten.
Canim uludag universitesinde yaptiriyorum ben raporlu hakkimi kullaniyorum.o yuzden devlet sartlarini onemseyip 35 yas alti oldugum icin tek transfer ediyoAaa neden çift koymuyor kim Dr un
Him evet doğru devlet de 1 tane koyuyorlar 35 yaş altı ben de rapor çıkardım ama özel. De yapıyorum 2 transfer olacak . Gerçi 2 tedavi oldu hiç transfer aşamasına gelmedimCanim uludag universitesinde yaptiriyorum ben raporlu hakkimi kullaniyorum.o yuzden devlet sartlarini onemseyip 35 yas alti oldugum icin tek transfer ediyo
Arkadaşlar selam. 1 yada 1,5 ay önce bu sayfada yazmış olduğum mesajlarım vardı. Bazı arkadaşlar beni hatırlayabilirler. AMH seviyem 0,06 ile başladım tüp bebek tedavisine. Ayrıca eşim azospermi çıktı. zaten bu değeri burada hepimiz biliyoruz. Bugün test günümdü ve sonucum POZİFİT. Sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar FSH en son 26 çıkmıştı. Yani hiçbirşey imkansız değil umudunuzu yitirmeyin diye yazmak istedim size. Sadece 2 yumurtam toplanmıştı. Allah ın bir mucizesi oldu bana bir hediye verdi ve ben ona şükranlarımı sunuyorum burdan bir kez daha. UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. Allah çok büyük.
gözünaydın canım çok çok tebrik ederim,bende sana çok benzer değerler taıyorum,test günümü bekliyorum ne iyi geldi bu mesajını görmek anlatamam sana,benimde tek embriyo transferim 1 hafta var sonucumaa.senin kaçtı embrşyo 2 mi?
ne güzel maşallah.acaba kür falan yaptınız mı kaçıncı tedavide pozitifi gördünüz.benim de amh değerim 0,14.bizlere umut oluyorsunuz.Canım merhaba, eğer biraz olsun faydası olduysa inan çok mutlu olurum. 0,06 ile oldu düşün. Ben bu kadar düşük değer forumlarda bile okumadım. Bende 2 tane toplanmıştı ikisinide transfer ettiler. Hiçbir belirtim de olmadı. 3. gün oldu transferim. Umudumuzu kaybetmememiz lazım. Bizim işimiz maroton koşusu. Etap etap devam edeceğiz inşallah. Ben cumartesi günü testi tekrar edeceğim. Yani bitmiyor :)
inşallah sıkı sıkı tutunurlar sanaKizlar benimde dun transferim yapildi.5 taneden 2 tane kalmis 5. Gunu biri birinci digeri ikinci kalite iki tane transfer ettiler.simdi sonuc bekliyorum insallah burdan guzel sonuclarda vermek nasip eder allahim
Insallah canim sagolasininşallah sıkı sıkı tutunurlar sana
Inşallah canım. Hepimiz güzel haberler verelim buradanAyy heyecanla sonucunu beklediğimizKELEBEK0908 vardı tosun788 de eklendi inşallah pozitifi görürsünüz bize de umut olursunuz canlar
Insallah canim pozitif olursa 0.27 amh le benim icin cok buyuk bi mucize olurAyy heyecanla sonucunu beklediğimizKELEBEK0908 vardı tosun788 de eklendi inşallah pozitifi görürsünüz bize de umut olursunuz canlar
Aynen benimde 0. 42 amh. Fsh 22. 50 tek ve 2. Gün embriyomla benimde mucizem olur heraldeInsallah canim pozitif olursa 0.27 amh le benim icin cok buyuk bi mucize olur
Valla benim 5. Gune gitmesi bile mucizeydi canim beklemiyoduk simdi icimde olmasi ayri bi degisik duyguAynen benimde 0. 42 amh. Fsh 22. 50 tek ve 2. Gün embriyomla benimde mucizem olur heralde
ne güzel maşallah.acaba kür falan yaptınız mı kaçıncı tedavide pozitifi gördünüz.benim de amh değerim 0,14.bizlere umut oluyorsunuz.
Insallah canim pozitif olursa 0.27 amh le benim icin cok buyuk bi mucize olur
Inanmiyorummm ne zamandır bakmadim diye bir bakayım dedim ve şok oldum canımArkadaşlar selam. 1 yada 1,5 ay önce bu sayfada yazmış olduğum mesajlarım vardı. Bazı arkadaşlar beni hatırlayabilirler. AMH seviyem 0,06 ile başladım tüp bebek tedavisine. Ayrıca eşim azospermi çıktı. zaten bu değeri burada hepimiz biliyoruz. Bugün test günümdü ve sonucum POZİFİT. Sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar FSH en son 26 çıkmıştı. Yani hiçbirşey imkansız değil umudunuzu yitirmeyin diye yazmak istedim size. Sadece 2 yumurtam toplanmıştı. Allah ın bir mucizesi oldu bana bir hediye verdi ve ben ona şükranlarımı sunuyorum burdan bir kez daha. UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. Allah çok büyük.
Inanmiyorummm ne zamandır bakmadim diye bir bakayım dedim ve şok oldum canımçok çok sevindim çok şükür allahima. Mucizen seninle artık sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?