- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Hadi bakalım devrimcigim eskilerden kim kaldı bi sen bi ben, incir kuru yap bari erken catlamasin yumurtalarGeçen ay erken cqtlamistj yumurtam ya kızlar. Bu ay da cumartesi gidiyorum bakalım. Ilacsiz tüp bebek denemesine. hamislerde arttı darısı bizlere
Aynen kuzum :) senin de yakın malum oldu ya banaHadi bakalım devrimcigim eskilerden kim kaldı bi sen bi ben, incir kuru yap bari erken catlamasin yumurtalar
Benim daha çok yolum var haftaya gene yumurta toplama olacak malum tek tek toplaninca birikmesi zaman alıyor cumartesi gideyim bakalim yumurtalar ne alemde, ben zencefil kuru yapiyom şimdi o yüzden incir kuru yapamıyorum maalesef. Bakarsın aynı anda patlatiriz bombayı sonuçta duygular karşılıklı :)
Aynen kuzum :) senin de yakın malum oldu ya banaarı sütü bal polen karışımı aldım aktardan incir de yaparım yap babam yap
Valla güzel bomba olur :) inşallah kuzum. Iyi birikiyor ben bir tane çıkaramadım dahaBenim daha çok yolum var haftaya gene yumurta toplama olacak malum tek tek toplaninca birikmesi zaman alıyor cumartesi gideyim bakalim yumurtalar ne alemde, ben zencefil kuru yapiyom şimdi o yüzden incir kuru yapamıyorum maalesef. Bakarsın aynı anda patlatiriz bombayı sonuçta duygular karşılıklı :)
Zencefil kuru ne bu aradaBenim daha çok yolum var haftaya gene yumurta toplama olacak malum tek tek toplaninca birikmesi zaman alıyor cumartesi gideyim bakalim yumurtalar ne alemde, ben zencefil kuru yapiyom şimdi o yüzden incir kuru yapamıyorum maalesef. Bakarsın aynı anda patlatiriz bombayı sonuçta duygular karşılıklı :)
Ahh canım nasıl mutlu oldum bilemezsın.allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.darıdı tum bekleyenlerin basınaaKızlar pozitifffff aldım bugün. .çok sevindim . Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyosu tek embriyo 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
Zencefil kuru ne bu arada
Anaaam bitkilerle yatıp kalkiyoruz ☺ şifa olsun canımhasimatomu yok etmeye çalışıyorum da yeni denemeler peşindeyim
Vaala yarın yaptırmayı planlıyorum canım.9. Gunum ama dayanamıycam daha fazla.hem sol kasıgımda cok agrı var cok rahatsız ediyo benitosun788 hadi canım sırada sen varsın test ne zaman
Inşallah senden de güzel haberler alırız canımVaala yarın yaptırmayı planlıyorum canım.9. Gunum ama dayanamıycam daha fazla.hem sol kasıgımda cok agrı var cok rahatsız ediyo beni
İnsallah canım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhInşallah senden de güzel haberler alırız canım
Eveeet kizlar siz varsiniz sirada hadi bakalim durmak yok :)Benim daha çok yolum var haftaya gene yumurta toplama olacak malum tek tek toplaninca birikmesi zaman alıyor cumartesi gideyim bakalim yumurtalar ne alemde, ben zencefil kuru yapiyom şimdi o yüzden incir kuru yapamıyorum maalesef. Bakarsın aynı anda patlatiriz bombayı sonuçta duygular karşılıklı :)
Cikar sen merak etme. Ama once o elindekini at bakiyimValla güzel bomba olur :) inşallah kuzum. Iyi birikiyor ben bir tane çıkaramadım dahainşallah bakalım bu ay bizi neler bekliyor
Ah güzel annem benim elimden geleni yapıyorum ☺ inşallah bu ay güzel yumurta cikaririmCikar sen merak etme. Ama once o elindekini at bakiyim
Kızlar pozitifffff aldım bugün. .çok sevindim . Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyosu tek embriyo 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
Çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde sadece bir yumurta buyuyor kizlar benim icin de dua edin umarim opuya gidebilirim Allah hepimizin yardimcisi olsun bizlerde boyle guzel haberlerle gelip umut isigi olalimKızlar pozitifffff aldım bugün. .çok sevindim . Çok erken ama .2 gün sonra testi tekrarlicaz bugün 14.gün 2.gün embriyosu tek embriyo 134 cok iyi dedi Güvenç Bey. Ama 2 gün sonrası katlanması lazım dedi.15 gün sonrada kalp atışını duyunca asıl sevincez dedi.inşallah katlanır da kalp atışı da duyarız.
Canim merhaba senin de bebeklerin ikiz sanirim ben de dun öğrendim tek yumurta transfer olmuştu ama bebekler çift cikti tek yumurta ikizi dedi doktor ben de hala inqnamiyorum sevilmesine çok sevindim ama çok korkuyorum çift gebelik riskli bir de bende miyim da var bir de bende çok klasik AĞRIDI vekasiklarda başka oluyor bir de bu hafta ara ara lekelenme oluyor sende de olmismuydu çok korkuyorumCok sukur bu gunlere geldim :) ikiz oldugu icin patlamak uzereyim artik nefes bile almak zor. Baya tecrube kazandim sizi bekliyorum hamis haberleriniz gelsin her turlu danismanligi yapicam size :) Hazirliklarimiz tamam ve artik beklemelerdeyim :) 2016yi bekliyorum insallah daha erken dogmazlar teyzesi :)
Yaptınmı test ,güzel haber ver inşallahVaala yarın yaptırmayı planlıyorum canım.9. Gunum ama dayanamıycam daha fazla.hem sol kasıgımda cok agrı var cok rahatsız ediyo beni
Tüm kalbimle AMİİİNNNNGeçen ay erken cqtlamistj yumurtam ya kızlar. Bu ay da cumartesi gidiyorum bakalım. Ilacsiz tüp bebek denemesine. hamislerde arttı darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?