Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Aynen kuzum :) senin de yakın malum oldu ya bana arı sütü bal polen karışımı aldım aktardan incir de yaparım yap babam yap
Benim daha çok yolum var haftaya gene yumurta toplama olacak malum tek tek toplaninca birikmesi zaman alıyor cumartesi gideyim bakalim yumurtalar ne alemde, ben zencefil kuru yapiyom şimdi o yüzden incir kuru yapamıyorum maalesef. Bakarsın aynı anda patlatiriz bombayı sonuçta duygular karşılıklı :)

Valla güzel bomba olur :) inşallah kuzum. Iyi birikiyor ben bir tane çıkaramadım daha inşallah bakalım bu ay bizi neler bekliyor

Zencefil kuru ne bu arada

Ahh canım nasıl mutlu oldum bilemezsın.allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.darıdı tum bekleyenlerin basınaa

Eveeet kizlar siz varsiniz sirada hadi bakalim durmak yok :)

Canım çok çok sevindim. hayırlı olsun İnşallah :)

Çok güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde sadece bir yumurta buyuyor kizlar benim icin de dua edin umarim opuya gidebilirim Allah hepimizin yardimcisi olsun bizlerde boyle guzel haberlerle gelip umut isigi olalim

Canim merhaba senin de bebeklerin ikiz sanirim ben de dun öğrendim tek yumurta transfer olmuştu ama bebekler çift cikti tek yumurta ikizi dedi doktor ben de hala inqnamiyorum sevilmesine çok sevindim ama çok korkuyorum çift gebelik riskli bir de bende miyim da var bir de bende çok klasik AĞRIDI vekasiklarda başka oluyor bir de bu hafta ara ara lekelenme oluyor sende de olmismuydu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…