Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hayirli olsun canim cok guzel bir haber bu :) kafana takilan herseyi sorabilirsin. Lekelenme arkasindan siddetli kanamam oldu. Gecen yil agustosta miyom ameliyati oldum sonra iki kucuk miyomum daha olustugunu ogrendim. Agrilari hic mi hic kafana takma baslangic agrilari rahmin buyumesinden oluyor. İkiz ve tup bebek riskleri katliyor ama bol dinlenmeyle hersey yolunda gider insallah. Hangi sehirdesin imkanin varsa kesinlikle iyi bir perinotolog kontrolunde devam etmelisin

Yaptınmı test ,güzel haber ver inşallah
Yumurtalık rezervinin azaldığı AMH testi hariç nasıl belli olur ben A detimin 2. Günü Hormon tahlilleri yaptırdım bende de azalma gibi bi durum mu var acaba kafam çok karışık
TSH: 3.49
SERBEST T4: 0.9
FSH: 3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL : 93.74
PROLAKTİN: 19.15

Fsh ta ve usg de de belli olur demişti doktorum ama net olanı amh

Fsh değerin yüksek ise yumurta rezervin azalıyor,Benim fsh 25 ti.Tedavi sonrası 31 yumurta toplandı.Bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.

Masallah canim degerin gercekten guzel.bu is gercekten sabir isi valla.kan testini bekle keseyi bekle kalp atisini bekle:) insallah sag salim o gunleride gorursun guzelim

canım ben bu sayfanın en eski takipçilerindenim sıra sende güzel haberler vericeksin bize Allahında izniyle..bu sayfada hamiş kalmayan sayılıdır bende dahil..senin 5 gün emriyosumuydu canım aslında kan testi yapsan çıkar büyük bir ihtimale bugün 10 gününmü transferin..

Masallah canim degerin gercekten guzel.bu is gercekten sabir isi valla.kan testini bekle keseyi bekle kalp atisini bekle:) insallah sag salim o gunleride gorursun guzelim
canım ben bu sayfanın en eski takipçilerindenim sıra sende güzel haberler vericeksin bize Allahında izniyle..bu sayfada hamiş kalmayan sayılıdır bende dahil..senin 5 gün emriyosumuydu canım aslında kan testi yapsan çıkar büyük bir ihtimale bugün 10 gününmü transferin..

Teşekkürler cekadin, post: 44176631, member: 501843"]Hayirli olsun canim cok guzel bir haber bu :) kafana takilan herseyi sorabilirsin. Lekelenme arkasindan siddetli kanamam oldu. Gecen yil agustosta miyom ameliyati oldum sonra iki kucuk miyomum daha olustugunu ogrendim. Agrilari hic mi hic kafana takma baslangic agrilari rahmin buyumesinden oluyor. İkiz ve tup bebek riskleri katliyor ama bol dinlenmeyle hersey yolunda gider insallah. Hangi sehirdesin imkanin varsa kesinlikle iyi bir perinotolog kontrolunde devam etmelisin[/QUOTE]
Tesekkurler cevap için

Kızlar Merhaba bana bi yardım edin. Geçen ay ilaçsız tüp bebek için Dr a gittim 1 yumurta vardi ama erken çatladi iptal oldu. Şimdi bugün yeniden adetin 5. Günü Dr a gittim ve 9 mm yumurta birde 18 mm yumurta var. Dr um muhtemelen yumurtlama günün değişiyor senin farklı oluyor dedi. Geçen ay o 18 mm olan yoktu. Mesela ben şimdi calissam evde ve 18 mm olan dollense Dr bunu görür mu ? Pazartesi tekrar bakacak 18 mm olan ne durumda çatlama ya da büyümüş mu diye. Sonra yolumuza 9 mm olanla devam edecek dedi. Ama onu toplanirken diğeri dollendiyse nolacak

canım şöyle düşünelim yumurtanın dölenip rahime gömülmesi için rahimin kalınlaşması gerek ve şuan adetlisin ve rahim dökülmeye yani adet kanamsı gelmeye devam ve dölenme olsada rahim ince olduğu için rahim müsait değil ama yinede Allah bilir biz blemeyiz ol derse her türlü olur..bence çok takılma sen çalış yinede her ihtimale karşı canım belki diğer yumurta büyümez bu sana bebiş olur neden olmasın..

canım şöyle düşünelim yumurtanın dölenip rahime gömülmesi için rahimin kalınlaşması gerek ve şuan adetlisin ve rahim dökülmeye yani adet kanamsı gelmeye devam ve dölenme olsada rahim ince olduğu için rahim müsait değil ama yinede Allah bilir biz blemeyiz ol derse her türlü olur..bence çok takılma sen çalış yinede her ihtimale karşı canım belki diğer yumurta büyümez bu sana bebiş olur neden olmasın..

Adet zaten 2 3 gün sürdü. Ve rahim kalınlığı da olmasi gerekenden kalın dedi ama pazartesi netleşir o çatlar ise zaten yolumuza 9 mm olanla devam ederiz dedi bakalım canım ne bilim öyle 18 mm olunca diğeri olurda tutar diğerini alırken tutan yumurta gider.. olmaz olmaz da işte insanı korku saliyor ☺

18 mm olan yumurtanı neden almıyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…