Canim dokor ne diyor o surpriz yumis icin onemli olan o. 18 mm cok yavas gelisiyorsa 9 mm olana mi odaklanmalisin dr daha iyi yonlendirir. Yumis gorulmemesini de ben yasadim biliyorsun. Bir yumis gelismisti diger ikisinde tik yoktu ikiz cikip aralarinda da 10 gun fark olunca doktorlarin hepsi o gelismeyenler sonradan buyumemistir ama bu ikinci bebek ulrasonda gorunmeyen birden bire hizla buyuyen baska bir yumistir dediler. Ama simdi sen korunmazsan doktorunuda bilgilendirmezsen opuya falan sokarlarsa seni isler karisir. Dogal ve asilamayi deneyebilirmisin mesela bu ay. Kotu over hastalarina ust uste asilama ve dogal yolla hamilelik icin takip eden doktorlarda varKızlar Merhaba bana bi yardım edin. Geçen ay ilaçsız tüp bebek için Dr a gittim 1 yumurta vardi ama erken çatladi iptal oldu. Şimdi bugün yeniden adetin 5. Günü Dr a gittim ve 9 mm yumurta birde 18 mm yumurta var. Dr um muhtemelen yumurtlama günün değişiyor senin farklı oluyor dedi. Geçen ay o 18 mm olan yoktu. Mesela ben şimdi calissam evde ve 18 mm olan dollense Dr bunu görür mu ? Pazartesi tekrar bakacak 18 mm olan ne durumda çatlama ya da büyümüş mu diye. Sonra yolumuza 9 mm olanla devam edecek dedi. Ama onu toplanirken diğeri dollendiyse nolacak
O sürpriz oldu ya canım ondan emin olamadık bakalım yarın kontrolde çatlamis bile olabilir zaten o.18 mm olan yumurtanı neden almıyor peki
Bakalim kuzum yarın belli olur artık zaten bence çatladi o akintim oldu çünkü. 9 mm gününe göre normaldi zaten sanırım onu takip eder ve düzgün giderse onu toplar bu ay sanırım. Yarın daha net belli olur durumlar sanırımCanim dokor ne diyor o surpriz yumis icin onemli olan o. 18 mm cok yavas gelisiyorsa 9 mm olana mi odaklanmalisin dr daha iyi yonlendirir. Yumis gorulmemesini de ben yasadim biliyorsun. Bir yumis gelismisti diger ikisinde tik yoktu ikiz cikip aralarinda da 10 gun fark olunca doktorlarin hepsi o gelismeyenler sonradan buyumemistir ama bu ikinci bebek ulrasonda gorunmeyen birden bire hizla buyuyen baska bir yumistir dediler. Ama simdi sen korunmazsan doktorunuda bilgilendirmezsen opuya falan sokarlarsa seni isler karisir. Dogal ve asilamayi deneyebilirmisin mesela bu ay. Kotu over hastalarina ust uste asilama ve dogal yolla hamilelik icin takip eden doktorlarda var
cnm doktora gittin mi ne dediBakalim kuzum yarın belli olur artık zaten bence çatladi o akintim oldu çünkü. 9 mm gününe göre normaldi zaten sanırım onu takip eder ve düzgün giderse onu toplar bu ay sanırım. Yarın daha net belli olur durumlar sanırım
ben 1 yıldan fazla kullandım.olumlu etkisi oldu diyebilirim.fsh 55lerden 19lara düştü.tedavim devam ediyor hala.doktorunuz verdiyse kullanın derimslm arkadaşlar..biesteron kullandınızmı olumlu sonuç aldınızmı
hadiya benimde fsh 13 lerde.amh düşük.tüp bebek yapıldımı sizeben 1 yıldan fazla kullandım.olumlu etkisi oldu diyebilirim.fsh 55lerden 19lara düştü.tedavim devam ediyor hala.doktorunuz verdiyse kullanın derim
4 kere tedaviye başladık ancak hepsi iptal oldu.ya yumurta gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.amh 0,14 benim.bu ay tekrar düşünüyoruz inşallah bu sefer olumlu olur.sizin amh kaç acabahadiya benimde fsh 13 lerde.amh düşük.tüp bebek yapıldımı size
uff aynı benimde böyle oldu..birde kimyasal var...amh 0.15 benimde malesef..4 kere tedaviye başladık ancak hepsi iptal oldu.ya yumurta gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.amh 0,14 benim.bu ay tekrar düşünüyoruz inşallah bu sefer olumlu olur.sizin amh kaç acaba
inşallah bu sefer olumlu olr cnm..nerde tedavi oluyorsun4 kere tedaviye başladık ancak hepsi iptal oldu.ya yumurta gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.amh 0,14 benim.bu ay tekrar düşünüyoruz inşallah bu sefer olumlu olur.sizin amh kaç acaba
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlım. kür, ilaç, tedavi bi şey uygulandı mı sürpriz miArkadaşlar merhaba, ultrosandan geliyorum. İkiz miş :) Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Umudunuzu yeterki kaybetmeyin. 0,06 ile acaba bebeğim olurmu derken şimdi ikiz bebek bekiyorum. Allah hepimiz için en hayırlı olanı versin inşallah :)
tebrik ederim canım..neler yapıldı neler kullandınız tuü bebekmiArkadaşlar merhaba, ultrosandan geliyorum. İkiz miş :) Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Umudunuzu yeterki kaybetmeyin. 0,06 ile acaba bebeğim olurmu derken şimdi ikiz bebek bekiyorum. Allah hepimiz için en hayırlı olanı versin inşallah :)
bana inanılmaz bir şekilde umujt oldunuz.benimde 0.15 amh şansım çoc azmışArkadaşlar merhaba, ultrosandan geliyorum. İkiz miş :) Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Umudunuzu yeterki kaybetmeyin. 0,06 ile acaba bebeğim olurmu derken şimdi ikiz bebek bekiyorum. Allah hepimiz için en hayırlı olanı versin inşallah :)
Neden ilaçsız. PKO nedeniyle mi?Geçen ay erken cqtlamistj yumurtam ya kızlar. Bu ay da cumartesi gidiyorum bakalım. Ilacsiz tüp bebek denemesine. hamislerde arttı darısı bizlere
Benim yumurtalık rezervimde çok az. Hatta burada bulunanlar arasında en azı diyebilirim. AMH: 0,01. buna rağmen bana hiçbir doktor biesteron önermedi. Şaşırıyorum bu doktorlara. Kadınlar kulübünden öğreniyorum bazı şeyleri. Ananas yemek gerektiğini de buradan öğrendim. Halbuki bazı doktorlar hastalarına ananas yiyin diye tavsiyede bulunmuşlar. Benim doktor ben sormasam hiçbirşey anlattığı yokben 1 yıldan fazla kullandım.olumlu etkisi oldu diyebilirim.fsh 55lerden 19lara düştü.tedavim devam ediyor hala.doktorunuz verdiyse kullanın derim
bana inanılmaz bir şekilde umujt oldunuz.benimde 0.15 amh şansım çoc azmış
bende şaşırıyorum banada kaçıncı olumsuzdan sonra verdi daha almadım..dr yuzde yüz sans yok diyo bu ilaçla belki oluır belki olmaz diyoBenim yumurtalık rezervimde çok az. Hatta burada bulunanlar arasında en azı diyebilirim. AMH: 0,01. buna rağmen bana hiçbir doktor biesteron önermedi. Şaşırıyorum bu doktorlara. Kadınlar kulübünden öğreniyorum bazı şeyleri. Ananas yemek gerektiğini de buradan öğrendim. Halbuki bazı doktorlar hastalarına ananas yiyin diye tavsiyede bulunmuşlar. Benim doktor ben sormasam hiçbirşey anlattığı yok
inşallah..senin tedavin nasıl olacakinşallah olur. Benim değerim 0,01. buna rağmen tedaviye başladım şansım yok denecek kadar az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?