Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende şaşırıyorum banada kaçıncı olumsuzdan sonra verdi daha almadım..dr yuzde yüz sans yok diyo bu ilaçla belki oluır belki olmaz diyo
Doktorlari anlamak cok zor gercekten.Biosteron hakkinda ciddi bir calisma yok diye tavsiye etmiyorlar.12 hafta kullanmak gerek,8 hafta sonra etkisi goruluyor,kaybedecek birsey yok bence kullanmakta

bana inanılmaz bir şekilde umujt oldunuz.benimde 0.15 amh şansım çoc azmış

Merhaba, canım tüp bebek. biesteron kullanmadım ancak düşündüm doktoruma soramadığımdan kullanmamıştım. Kür olarak sedece bal+polen+arısütü karışımı kullandım. Kendim yarom. Arı sütünü dışardan ben kendim alıp karışıma kattım. Hazır olanların içinde arısütü miktarı az oluyormuş. Beslenmeme dikkat ettim. Başka birşey yapmadım. Birde sonuç ne olursa olsun herşeyin hayırlısını istedim Allah tan. Hala hayırlısı neyse o olsun diyorum. İnşallah sizin içinde en hayırlısı olur. Birde sinirlenmemeye dikkat ettim :) Okadar arkadaşlar :)

inşallah..senin tedavin nasıl olacak
benimde şansım çok az
Ben başladım canım. Transferin 11. Günündeyim. İlk ve son şansım gibi geliyor. 2 yumurta toplandı ve tek embriyo oluştu. Yarın sonuç alacağım. Depresifim nedenini bilmiyorum

kaçıncı denemede oldu

Ben başladım canım. Transferin 11. Günündeyim. İlk ve son şansım gibi geliyor. 2 yumurta toplandı ve tek embriyo oluştu. Yarın sonuç alacağım. Depresifim nedenini bilmiyorum

Bende de 2 yumurta toplanmıştı bence hiç akafa takma. Ben 2 tane toplandı diye o kadar sevinmiştim ki :)

Ay çok sevindim içime doğdu :))

Kızlar bana dua edin bugün nolur sürpriz bir yumurta çıktı bakalım ne ara çıkıp büyüdüğü belli olmayan. Kan sonucu iyi çıkarsa toplanacak çarşamba günü

Aynı gun opuya gırecegız canım inşallah hersey guzel olur Allahım kaliteli yumurta nasip etsin inş
Inşallah arkadaşım benim. Öyle garip oldu ki ilaç kullanmadım falan buda sürpriz çıktı hoc tedavide olduğumu anlamadım belki de böylesi daha iyidir :) inşallah sonuç güzel çıkar yarın opu olurum bende seninle

Canim cok sevindim ) inşallah sonu da güzel olur. Bende adet oldum. Adetin miktarı arttı ama iki gün sürdü . Şimdi çok az. İgnelere başladım canım bugün 2. İğnesi vurdum dua edin yumurta görülsun perşembe günü kontrolün var

İlaçsız gelişmiş ne güzel. benim ilaçla bir tane oldu birsey farketmiyor canım yeterki döllenip embriyo olsun:)

Insallah vardir yumurtan canim. Ignelere baslamadan once gormedimi ki

Oy kuzum maşallah bak ne güzel sikintisiz oldun demek ki bu ay. Şifa olsun inşallah canım benim duam seninle. Bugün çok dua edelim özellikle sabah namazından önce

Oy kuzum maşallah bak ne güzel sikintisiz oldun demek ki bu ay. Şifa olsun inşallah canım benim duam seninle. Bugün çok dua edelim özellikle sabah namazından önce
dua edeceğim inşallah senin için.inşallah kaliteli çıkar ve güzel embriyo olur.ismini verirsen isminle dua edeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…