Doktorlari anlamak cok zor gercekten.Biosteron hakkinda ciddi bir calisma yok diye tavsiye etmiyorlar.12 hafta kullanmak gerek,8 hafta sonra etkisi goruluyor,kaybedecek birsey yok bence kullanmaktabende şaşırıyorum banada kaçıncı olumsuzdan sonra verdi daha almadım..dr yuzde yüz sans yok diyo bu ilaçla belki oluır belki olmaz diyo
bana inanılmaz bir şekilde umujt oldunuz.benimde 0.15 amh şansım çoc azmış
Ben başladım canım. Transferin 11. Günündeyim. İlk ve son şansım gibi geliyor. 2 yumurta toplandı ve tek embriyo oluştu. Yarın sonuç alacağım. Depresifim nedenini bilmiyoruminşallah..senin tedavin nasıl olacak
benimde şansım çok az
kaçıncı denemede olduMerhaba, canım tüp bebek. biesteron kullanmadım ancak düşündüm doktoruma soramadığımdan kullanmamıştım. Kür olarak sedece bal+polen+arısütü karışımı kullandım. Kendim yarom. Arı sütünü dışardan ben kendim alıp karışıma kattım. Hazır olanların içinde arısütü miktarı az oluyormuş. Beslenmeme dikkat ettim. Başka birşey yapmadım. Birde sonuç ne olursa olsun herşeyin hayırlısını istedim Allah tan. Hala hayırlısı neyse o olsun diyorum. İnşallah sizin içinde en hayırlısı olur. Birde sinirlenmemeye dikkat ettim :) Okadar arkadaşlar :)
kaçıncı denemede oldu
Ben başladım canım. Transferin 11. Günündeyim. İlk ve son şansım gibi geliyor. 2 yumurta toplandı ve tek embriyo oluştu. Yarın sonuç alacağım. Depresifim nedenini bilmiyorum
Canim 18 olan sonradan çıka sürpriz yumurtam 20 mm olmuş gününde gide yumurta 11 mm olmuş. Bu gün sabaha karşı 4.30 çatlama iğnesi yapıcam kan sonuçları e2 progestan iyi çıkarsa çarşamba toplanacakcnm doktora gittin mi ne dedi
Ay çok sevindim içime doğdu :))Arkadaşlar merhaba, ultrosandan geliyorum. İkiz miş :) Önümüzdeki hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Umudunuzu yeterki kaybetmeyin. 0,06 ile acaba bebeğim olurmu derken şimdi ikiz bebek bekiyorum. Allah hepimiz için en hayırlı olanı versin inşallah :)
Yok canım fsh yüksek ondan ilaçlar yunurtayi boş büyütüyor böyle deneyelim dedikNeden ilaçsız. PKO nedeniyle mi?
Ben ederim sana kader arkadaşım benim de cuma günü olacak toplama, allah yardımcımız olsun inşallahKızlar bana dua edin bugün nolur sürpriz bir yumurta çıktı bakalım ne ara çıkıp büyüdüğü belli olmayan. Kan sonucu iyi çıkarsa toplanacak çarşamba günü
Aynı gun opuya gırecegız canım inşallah hersey guzel olur Allahım kaliteli yumurta nasip etsin inşKızlar bana dua edin bugün nolur sürpriz bir yumurta çıktı bakalım ne ara çıkıp büyüdüğü belli olmayan. Kan sonucu iyi çıkarsa toplanacak çarşamba günü
Can arkadaşım allah razı olsun inşallah bakalım yarın öğlen kadar hemşire aricak inşallah sonuçlar iyidirBen ederim sana kader arkadaşım benim de cuma günü olacak toplama, allah yardımcımız olsun inşallah
Inşallah arkadaşım benim. Öyle garip oldu ki ilaç kullanmadım falan buda sürpriz çıktı hoc tedavide olduğumu anlamadım belki de böylesi daha iyidir :) inşallah sonuç güzel çıkar yarın opu olurum bende seninleAynı gun opuya gırecegız canım inşallah hersey guzel olur Allahım kaliteli yumurta nasip etsin inş
Canim cok sevindimCanim 18 olan sonradan çıka sürpriz yumurtam 20 mm olmuş gününde gide yumurta 11 mm olmuş. Bu gün sabaha karşı 4.30 çatlama iğnesi yapıcam kan sonuçları e2 progestan iyi çıkarsa çarşamba toplanacak
İlaçsız gelişmiş ne güzel. benim ilaçla bir tane oldu birsey farketmiyor canım yeterki döllenip embriyo olsun:)Inşallah arkadaşım benim. Öyle garip oldu ki ilaç kullanmadım falan buda sürpriz çıktı hoc tedavide olduğumu anlamadım belki de böylesi daha iyidir :) inşallah sonuç güzel çıkar yarın opu olurum bende seninle
Insallah vardir yumurtan canim. Ignelere baslamadan once gormedimi kiCanim cok sevindim) inşallah sonu da güzel olur. Bende adet oldum. Adetin miktarı arttı ama iki gün sürdü . Şimdi çok az. İgnelere başladım canım bugün 2. İğnesi vurdum dua edin yumurta görülsun perşembe günü kontrolün var
Oy kuzum maşallah bak ne güzel sikintisiz oldun demek ki bu ay. Şifa olsun inşallah canım benim duam seninle. Bugün çok dua edelim özellikle sabah namazından önceCanim cok sevindim) inşallah sonu da güzel olur. Bende adet oldum. Adetin miktarı arttı ama iki gün sürdü . Şimdi çok az. İgnelere başladım canım bugün 2. İğnesi vurdum dua edin yumurta görülsun perşembe günü kontrolün var
Benimde öyle canım ilaçlar kullandım hep 1 yumurta oluyordu yine 1 yumurta belki bu sefer içi doludur ☺İlaçsız gelişmiş ne güzel. benim ilaçla bir tane oldu birsey farketmiyor canım yeterki döllenip embriyo olsun:)
dua edeceğim inşallah senin için.inşallah kaliteli çıkar ve güzel embriyo olur.ismini verirsen isminle dua edeyim...Oy kuzum maşallah bak ne güzel sikintisiz oldun demek ki bu ay. Şifa olsun inşallah canım benim duam seninle. Bugün çok dua edelim özellikle sabah namazından önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?