Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

o duaların içinde bende olmak isterdim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Canimsin dualarimi mutlaka allahım kimsenin kucağını evini boş bırakmasın allah her isteyene anne olma duygusunu tattirsin inşallah diye bitiriyorum. Biliyorum ki bir sağlıklı evlat için yıllarca emek harcayan bizim gibi bi çok insan var, demisler ya hekimden sorma ceken den sor diye bizimki de o ışte, sen yüreğini ferah tut dualarimiz hepimiz için, allahım sana da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

allah razı olsun.aminn..

Amin canım. Hayırlı kandiller dualarimiz kabul olur inşallah
canımcığım inş hayırlı haberler alırsın..benim son tedavimde iğneler ve femara kullanmıştım 5 gün sonrası çatlatma iğnesi aşamasında e2 testi yapıldı e2 80 çıkmıştı.... e2 80 opuda 2 yumurtam toplanıp ikiside dölendi canm benim tavsiyem e2 takılmayıp opu gir canım şansını den muhtemelen 11mm yumoşta yetişir opuya..

E2 düşük çıkmış kızlar sanırım opu ya girmicem. Ama 11 mm olan yumurta büyümeye devam.devam.ediyor o ne olur bilmem akşam Dr um beni arayacakmis bakalım

Canim benim bu 20 mm olan değişik bir zaman da çıkıp büyüdü. 11 mm olan bu adetimden sonra çıkan yumurtaydi büyük olan dan emin olamadı Dr ondan bi bakalım dedi nasıl bu yumurta diye. Hemşire ile konuştum da dr akşam arayacakmjs bakalkm

doktorun kim canım e2 250 yumurtamın dölenmediğini bilirim içindeki sesi dinle canım kaç çıkmış e2 sordunmu peki..benim son opu e2 80 çıkmıştı iki yumurtaya ramen benim doktorum erbil bey bizim zamanımız yoktu test sonucunu beklemeye çıkınca tel konuşmuştuk e2 çook düşük ben opu olmak istemiyorum demiştim erbil bey herşey yolunda femaranın etkisi demişti ve haklı çıktı canım 2 emriyom oldu o tedavimde şimdi donduruldular..madi durumun varsa opu gitt derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…