Canim dün kan verdim akşam. E2 progestan falan bugün aricak hemşire. Her ihtimale karşı sabaha karşı çatlama iğnesi oldum. Habere göre yarın 3.30 da opu ya girecegimDevrim ne zaman belli olacak dolu olup olmadığı?
Amin canım benim. Inşallah hepimiz için güzel olur yeni sene de yeni hayatlarımiz olsun. Bu sene hala oldum. 2016 da teyze olayim anne olayım ve sizlerin güzel haberlerini alayımesra cım Allahım yardm etsin .inş.herşey olumlu gider..Allahım yüzünü güldürsün inş.
Canim dün kan verdim akşam. E2 progestan falan bugün aricak hemşire. Her ihtimale karşı sabaha karşı çatlama iğnesi oldum. Habere göre yarın 3.30 da opu ya girecegim
Amin canım inşallah heyecanla bekliyorum :)Hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel, hayırlı haber alırsın :)
cnm benmde bir kimyasalım var.5 de iptal oldu3 tüp bebek denedim hiç transfer olamadım canım. Inşallah doludur şu kan sonucu çıksın bakalım nolacak
ben merakla bekliyorum seniAmin canım inşallah heyecanla bekliyorum :)
Iptal benimde 2 tane. Olacak inşallah kuzum napalım denemeye devam gücümüz bitene kadar inşallah güzel haberler alirizcnm benmde bir kimyasalım var.5 de iptal oldu
Hemen yazicam size kızlarben merakla bekliyorum seni
hayırlı haberlerini bekliyoruzHemen yazicam size kızlar
Canimsin dualarimi mutlaka allahım kimsenin kucağını evini boş bırakmasın allah her isteyene anne olma duygusunu tattirsin inşallah diye bitiriyorum. Biliyorum ki bir sağlıklı evlat için yıllarca emek harcayan bizim gibi bi çok insan var, demisler ya hekimden sorma ceken den sor diye bizimki de o ışte, sen yüreğini ferah tut dualarimiz hepimiz için, allahım sana da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallaho duaların içinde bende olmak isterdim..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Amin canım. Hayırlı kandiller dualarimiz kabul olur inşallahkandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun....
allah razı olsun.aminn..Canimsin dualarimi mutlaka allahım kimsenin kucağını evini boş bırakmasın allah her isteyene anne olma duygusunu tattirsin inşallah diye bitiriyorum. Biliyorum ki bir sağlıklı evlat için yıllarca emek harcayan bizim gibi bi çok insan var, demisler ya hekimden sorma ceken den sor diye bizimki de o ışte, sen yüreğini ferah tut dualarimiz hepimiz için, allahım sana da en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
hayırlı kandiller......Amin canım. Hayırlı kandiller dualarimiz kabul olur inşallah
canımcığım inş hayırlı haberler alırsın..benim son tedavimde iğneler ve femara kullanmıştım 5 gün sonrası çatlatma iğnesi aşamasında e2 testi yapıldı e2 80 çıkmıştı.... e2 80 opuda 2 yumurtam toplanıp ikiside dölendi canm benim tavsiyem e2 takılmayıp opu gir canım şansını den muhtemelen 11mm yumoşta yetişir opuya..Amin canım. Hayırlı kandiller dualarimiz kabul olur inşallah
Canim benim bu 20 mm olan değişik bir zaman da çıkıp büyüdü. 11 mm olan bu adetimden sonra çıkan yumurtaydi büyük olan dan emin olamadı Dr ondan bi bakalım dedi nasıl bu yumurta diye. Hemşire ile konuştum da dr akşam arayacakmjs bakalkmcanımcığım inş hayırlı haberler alırsın..benim son tedavimde iğneler ve femara kullanmıştım 5 gün sonrası çatlatma iğnesi aşamasında e2 testi yapıldı e2 80 çıkmıştı.... e2 80 opuda 2 yumurtam toplanıp ikiside dölendi canm benim tavsiyem e2 takılmayıp opu gir canım şansını den muhtemelen 11mm yumoşta yetişir opuya..
E2 düşük çıkmış ama Dr akşam arayacakmjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?