- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
inşallah çok kaliteli olur yumurtanBen ederim sana kader arkadaşım benim de cuma günü olacak toplama, allah yardımcımız olsun inşallah
Allah razı olsun canım. Esra adım kuzum allah kabul etsin hepimiz içindua edeceğim inşallah senin için.inşallah kaliteli çıkar ve güzel embriyo olur.ismini verirsen isminle dua edeyim...
Canim ben merkeze gidemedigim için bulunduğum ilçede kadın doğum doktoru kontrolünde yumoslarimi buyutecegim. Bugün sordum perşembe gorecez dedi.Insallah vardir yumurtan canim. Ignelere baslamadan once gormedimi ki
tmm cnm isminle dua ederim inşallah.benim ismim de aysel.dua edersen sevinirim cnm.gelişmelerden haberdar et bizi...Allah razı olsun canım. Esra adım kuzum allah kabul etsin hepimiz için
Ederim ayselcim etmez miyim. Allahim sesimizi duysun muradimizi versin inşallahtmm cnm isminle dua ederim inşallah.benim ismim de aysel.dua edersen sevinirim cnm.gelişmelerden haberdar et bizi...
İnşallah tatlım suan namaz kilamiyorum ama bol dua ediyorum. Şu dualar bol bol oku canım " Rabbi hebli minessalihin " "Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semi'uddua" sonra esma çek canım ya halig-u ya şafi, ya varıs, ya bari, ya musavvir bunları bol bol söyle csnim inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmazOy kuzum maşallah bak ne güzel sikintisiz oldun demek ki bu ay. Şifa olsun inşallah canım benim duam seninle. Bugün çok dua edelim özellikle sabah namazından önce
Tamam canımİnşallah tatlım suan namaz kilamiyorum ama bol dua ediyorum. Şu dualar bol bol oku canım " Rabbi hebli minessalihin " "Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semi'uddua" sonra esma çek canım ya halig-u ya şafi, ya varıs, ya bari, ya musavvir bunları bol bol söyle csnim inşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz
Canim benim inşallah amin. Güzel günler bizim olsun hep beraber inşallah. Keşke gorusebilsek ☺Aysel, esra, sevda hiç tanımadığımız belki de hiç tanışma imkanımız olmayan birkaç kişiyiz sadece ama sıkıntımız dileğimiz ve amacımız aynı, allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonu güzel biten bi hikaye olsun yaşadıklarımiz... Dualarimdasiniz...
Ay çok sevindim içime doğdu :))
saol cnm inşallah mutlu sona ulaşabiliriz hepimiz...Aysel, esra, sevda hiç tanımadığımız belki de hiç tanışma imkanımız olmayan birkaç kişiyiz sadece ama sıkıntımız dileğimiz ve amacımız aynı, allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonu güzel biten bi hikaye olsun yaşadıklarımiz... Dualarimdasiniz...
çok sevindim cnm.çok şanslıymışsın.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.ilk denemede tuttu şükürler olsun.
inş.olumlu sonuç alırsınızBen başladım canım. Transferin 11. Günündeyim. İlk ve son şansım gibi geliyor. 2 yumurta toplandı ve tek embriyo oluştu. Yarın sonuç alacağım. Depresifim nedenini bilmiyorum
çok sevindim cnm.çok şanslıymışsın.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
o duaların içinde bende olmak isterdim..Aysel, esra, sevda hiç tanımadığımız belki de hiç tanışma imkanımız olmayan birkaç kişiyiz sadece ama sıkıntımız dileğimiz ve amacımız aynı, allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonu güzel biten bi hikaye olsun yaşadıklarımiz... Dualarimdasiniz...
inşallah canım..çok güzel olumlu pozitifsin..banada bulaşsın senden bu pozitflik..Ben hep hayırlısını istedim. Halada öyle istiyorum. Diğer alternatifin de gerçekleşebileceğini hep kendime telkin ettim kş sonuç negatif olursa bizim için dünyanın sonu olmasın. Ki zaten değil. olumlu düşünelim olumlu olsun :) vede ben moralin gerçekten çok önemli olduğuna inanıyorum :) Hepiniz için Allah en hayırlısını nasip etsin İnşallah :)
inşallah doludur..o kadar iyi anlıyorumkiBenimde öyle canım ilaçlar kullandım hep 1 yumurta oluyordu yine 1 yumurta belki bu sefer içi doludur ☺
esra cım Allahım yardm etsin .inş.herşey olumlu gider..Allahım yüzünü güldürsün inş.Allah razı olsun canım. Esra adım kuzum allah kabul etsin hepimiz için
Canim benim inşallah amin. Güzel günler bizim olsun hep beraber inşallah. Keşke gorusebilsek ☺
3 tüp bebek denedim hiç transfer olamadım canım. Inşallah doludur şu kan sonucu çıksın bakalım nolacakinşallah doludur..o kadar iyi anlıyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?