Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canim benim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

allah yardmcın olsun cnm.inş.sağlıklı yumurtaların olur..

Çıktım canlarim iki tane yumurta vardı çıktıktan sonra bire düştü sanırım bi tanesi boş çıktı yarın arayacaklar, beklemek kaderimiz oldu sağolun kızlar sorduğunuz için.
nerelerdesin cnm merak ettik
olsun bir olsun sağlıklı olsun senin olsun..inşallah .amin..

betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi.. bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi

Sağol canım inşallah ta neden follikul görülmüyor ki hiç. İnşallah cumartesi görülür.

verdi canım ben biesteronu 3-4 ay kullandım hiç faydası olmadı. ben ilk doktora gittiğimde 4 tane folikül görmüştü.. o gün bugündür denemediğim şey kalmadı ama hiç görülmedi ..

Aynı durumdayız, ilk defa folikül yok cumartesi gel dedi doktorum. Fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyordum, ilaçsız tedavi deneyeyim bari demiştim. Kısmet artık.

Aynı durumdayız, ilk defa folikül yok cumartesi gel dedi doktorum. Fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyordum, ilaçsız tedavi deneyeyim bari demiştim. Kısmet artık.
Benim anlamadigim benim fsh her ay normal çıkıyo bütün değerlerim normal çıkıyo. Ama yumurta yok. Doktor hasimato dan dolayi dedi ama herkeste hasimato var bizim ailede hep çıktı benden sonra hepsi tahlil yaptı hepsinde çıktı ama demekki herkesi etkilemiyor bi tek beni etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…