Canim benim hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahHadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bakalım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun
allah yardmcın olsun cnm.inş.sağlıklı yumurtaların olur..Hadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bakalım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun
hayrlısı olsun cnm benimKonuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diye
çıkmışdr ama ses yokKanatsizkus canım opu dan çıkınca haber et
nerelerdesin cnm merak ettikÇıktım canlarimiki tane yumurta vardı çıktıktan sonra bire düştü sanırım bi tanesi boş çıktı yarın arayacaklar, beklemek kaderimiz oldu sağolun kızlar sorduğunuz için.
Amin canlarim benim iyi ki varsınız Kosturmaca bitiyo mu kocaya hizmet ediyom çamaşır bulaşık ne olacak :)nerelerdesin cnm merak ettik
olsun bir olsun sağlıklı olsun senin olsun..inşallah .amin..
Sağol canım inşallah ta neden follikul görülmüyor ki hiç. İnşallah cumartesi görülür.betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi..bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi
bilmiyorum canım anlamadım hiç..Sağol canım inşallah ta neden follikul görülmüyor ki hiç. İnşallah cumartesi görülür.
Ben başka bi forum da takip ediyorum orda yumurta geliştirici bi ilaç verdiğini söylüyor kızlar saizen diye bi ilaç, yumurta gelistiriyormus bi dahaki gittiğinde bi danissan doktoruna. Sana hiç biestoron falan verdi mi peki?bilmiyorum canım anlamadım hiç..
verdi canım ben biesteronu 3-4 ay kullandım hiç faydası olmadı. ben ilk doktora gittiğimde 4 tane folikül görmüştü.. o gün bugündür denemediğim şey kalmadı ama hiç görülmedi ..Ben başka bi forum da takip ediyorum orda yumurta geliştirici bi ilaç verdiğini söylüyor kızlar saizen diye bi ilaç, yumurta gelistiriyormus bi dahaki gittiğinde bi danissan doktoruna. Sana hiç biestoron falan verdi mi peki?
betül canım hayırlı olsun inşallah döllenir 1. kalite olur inşallah.. benimde kontrolüm vardı doktor folikül göremedi..bugün iğnelerimin 5. günüydü. daha doğrusu şöyle dedi yumurtalıkların yeni yeni görülmeye başlamış. tüp bebek doktorum olmadığı için sormadım kaç tane ya da var mı yokmu sadece öyle söyledi. cumartesi yine gel o gün görülür belki dedi görülmese de yapack bişey yok dedi
Benim anlamadigim benim fsh her ay normal çıkıyo bütün değerlerim normal çıkıyo. Ama yumurta yok. Doktor hasimato dan dolayi dedi ama herkeste hasimato var bizim ailede hep çıktı benden sonra hepsi tahlil yaptı hepsinde çıktı ama demekki herkesi etkilemiyor bi tek beni etkiliyoAynı durumdayız, ilk defa folikül yok cumartesi gel dedi doktorum. Fsh yüksek olduğu için tedaviye başlayamıyordum, ilaçsız tedavi deneyeyim bari demiştim. Kısmet artık.
gözünaydın canımKizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
Sağol tatlım sen nerelerdesin neler yapiyorsun haberlesemedik herşey yolundadır inşallahgözünaydın canım
sağol canım,iyiyim bende çalışıyorum buralardayım aslında,4 ocağı bekliyoruz biz kalp atışına çağırdı direk doktorum ...Sağol tatlım sen nerelerdesin neler yapiyorsun haberlesemedik herşey yolundadır inşallah
Ne güzel canım mutluluğun daim olsun inşallah kalp atışını da duydunuz mu bi aşama daha atlatmış oluyorsunuzsağol canım,iyiyim bende çalışıyorum buralardayım aslında,4 ocağı bekliyoruz biz kalp atışına çağırdı direk doktorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?