Ulun Uluğ canım doktorum.ben hiç ilaç kullanmadım canım bu tedavide. Kist olabilir hatta o dedi ama cumartesi 18 mm dün 20 mm di. Diğeri de cumartesi 9 dün 11 mm di.bakalim akşam sorarım Dr a. Eğer yumurta ise girerim opu yadoktorun kim canım e2 250 yumurtamın dölenmediğini bilirim içindeki sesi dinle canım kaç çıkmış e2 sordunmu peki..benim son opu e2 80 çıkmıştı iki yumurtaya ramen benim doktorum erbil bey bizim zamanımız yoktu test sonucunu beklemeye çıkınca tel konuşmuştuk e2 çook düşük ben opu olmak istemiyorum demiştim erbil bey herşey yolunda femaranın etkisi demişti ve haklı çıktı canım 2 emriyom oldu o tedavimde şimdi donduruldular..madi durumun varsa opu gitt derim ben..
Tamam canım soracağım akşam arasın bakalım ondan sonra karar veririz artık. Benim sıkıntı şundan oldu işte. Geçen ay takip yaptık ilacsiz yine 15 mm oldu sorma çatladi yumurta. Sonra bıraktık adetin 5. Gu j gel dedi yine 9 mm olan normal ama 18 mm olan ne ara çıktı zaten geçen ay 1 taneydi o da catlamisti şoka girdik ikimizde. Ondan yunurtadan emin olamadı ulun hoca. Ikisi de bu ay görünen yumurta olsa sıkıntı olmayacaktı hayırlısı canım benim famarayi soracagimhakında hayırlsıs olsun canım ulun beyde iyi diye duymuştum bahçecide her doktor iyi bence bence şansını den her zaman 2 büyüyen yumurtamız olmuyor benim son tedavimde biri 6mm biri 8mm ikiside dengeli büyümüştü femara yumurtaları kaliteliştiriyormuş femara gidince sor canım ..inş gerek kalmaz ama diğer tedavinde femara kullanrıdırır belki..
canımcığım inş hayırlı haberler alırsın..benim son tedavimde iğneler ve femara kullanmıştım 5 gün sonrası çatlatma iğnesi aşamasında e2 testi yapıldı e2 80 çıkmıştı.... e2 80 opuda 2 yumurtam toplanıp ikiside dölendi canm benim tavsiyem e2 takılmayıp opu gir canım şansını den muhtemelen 11mm yumoşta yetişir opuya..
Ben bu E2 olayini bilmiyorum Gulnevacim bende iki yumurta goruruyordu.Ama 4 toplandi.O nasil oldu peki?Hatta cok umitsiz gitmistim opuya. Devrim de olmaz mi böyle bisey?[/QUOT
E2 sanirim toplanacak yumurtanin olgunlugu ile alakali benimde yarin opum var ama ben bilmiyorum e2 degerimiBen bu E2 olayini bilmiyorum Gulnevacim bende iki yumurta goruruyordu.Ama 4 toplandi.O nasil oldu peki?Hatta cok umitsiz gitmistim opuya. Devrim de olmaz mi böyle bisey?
Herseyin hayirliso canim arkadan gelen buyuyup kaliyelessin onunla girersin bikacgun sonra opuyaE2 düşük çıkmış kızlar sanırım opu ya girmicem. Ama 11 mm olan yumurta büyümeye devam.devam.ediyor o ne olur bilmem akşam Dr um beni arayacakmis bakalım
Ancak tek tek yumurtasi toplanan ben ki 20 kez opu gecirdim,ilacsiz alinan yumurtalar,bunlar zamansiz oluyor,en duzgunleriydi.Insallah saglikli embryolarin olurCanim benim bu 20 mm olan değişik bir zaman da çıkıp büyüdü. 11 mm olan bu adetimden sonra çıkan yumurtaydi büyük olan dan emin olamadı Dr ondan bi bakalım dedi nasıl bu yumurta diye. Hemşire ile konuştum da dr akşam arayacakmjs bakalkm
noldu konuştunmu doktrlaE2 düşük çıkmış ama Dr akşam arayacakmjs
Kuzum bakalım.
inşallah canım bu sefer herşey yolunda gider inş.amin..nereye hangi dr gidiyorsundoktora gideceğim yarın inşallah dua ederseniz sevinirim kızlar.inşallah tedavi başlar ve bu sefer olumlu sonuçlanır...
sonuç noldu arkadaşım ?? 20 kez opu baya olmuş..donrulmuş yumurta oldumu ?Ancak tek tek yumurtasi toplanan ben ki 20 kez opu gecirdim,ilacsiz alinan yumurtalar,bunlar zamansiz oluyor,en duzgunleriydi.Insallah saglikli embryolarin olur
Konuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diyenoldu konuştunmu doktrla
Inşallah canım bu ay senin ayin olurdoktora gideceğim yarın inşallah dua ederseniz sevinirim kızlar.inşallah tedavi başlar ve bu sefer olumlu sonuçlanır...
Hayirlisi olsun canim insallah cuma gunu iyi haber alirsin bende bugun opumu oldum stresli bekleyis basladiKonuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diye
Hadi hayırlısı inşallah dolu dolu olur can bulur canım benim dualarımdasinHayirlisi olsun canim insallah cuma gunu iyi haber alirsin bende bugun opumu oldum stresli bekleyis basladi
inşallah güzel döllenir sana tutunurlar cnm..Hayirlisi olsun canim insallah cuma gunu iyi haber alirsin bende bugun opumu oldum stresli bekleyis basladi
Tesekkur ederim canim umut ettikce basaracagiz hep birlikte insallahHadi hayırlısı inşallah dolu dolu olur can bulur canım benim dualarımdasin
Insallah canim tek bir yumurtam var bakalim herseyin hayirlisi.. Umarim senin icinde yarin hersey guzel olur hayirlisiyla baslarsin tedavineinşallah güzel döllenir sana tutunurlar cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?