Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ulun Uluğ canım doktorum.ben hiç ilaç kullanmadım canım bu tedavide. Kist olabilir hatta o dedi ama cumartesi 18 mm dün 20 mm di. Diğeri de cumartesi 9 dün 11 mm di.bakalim akşam sorarım Dr a. Eğer yumurta ise girerim opu ya

hakında hayırlsıs olsun canım ulun beyde iyi diye duymuştum bahçecide her doktor iyi bence bence şansını den her zaman 2 büyüyen yumurtamız olmuyor benim son tedavimde biri 6mm biri 8mm ikiside dengeli büyümüştü femara yumurtaları kaliteliştiriyormuş femara gidince sor canım ..inş gerek kalmaz ama diğer tedavinde femara kullanrıdırır belki..

Tamam canım soracağım akşam arasın bakalım ondan sonra karar veririz artık. Benim sıkıntı şundan oldu işte. Geçen ay takip yaptık ilacsiz yine 15 mm oldu sorma çatladi yumurta. Sonra bıraktık adetin 5. Gu j gel dedi yine 9 mm olan normal ama 18 mm olan ne ara çıktı zaten geçen ay 1 taneydi o da catlamisti şoka girdik ikimizde. Ondan yunurtadan emin olamadı ulun hoca. Ikisi de bu ay görünen yumurta olsa sıkıntı olmayacaktı hayırlısı canım benim famarayi soracagim

Ben bu E2 olayini bilmiyorum Gulnevacim bende iki yumurta goruruyordu.Ama 4 toplandi.O nasil oldu peki?Hatta cok umitsiz gitmistim opuya. Devrim de olmaz mi böyle bisey?

Ben bu E2 olayini bilmiyorum Gulnevacim bende iki yumurta goruruyordu.Ama 4 toplandi.O nasil oldu peki?Hatta cok umitsiz gitmistim opuya. Devrim de olmaz mi böyle bisey?
E2 sanirim toplanacak yumurtanin olgunlugu ile alakali benimde yarin opum var ama ben bilmiyorum e2 degerimi

Ancak tek tek yumurtasi toplanan ben ki 20 kez opu gecirdim,ilacsiz alinan yumurtalar,bunlar zamansiz oluyor,en duzgunleriydi.Insallah saglikli embryolarin olur

Ancak tek tek yumurtasi toplanan ben ki 20 kez opu gecirdim,ilacsiz alinan yumurtalar,bunlar zamansiz oluyor,en duzgunleriydi.Insallah saglikli embryolarin olur
sonuç noldu arkadaşım ?? 20 kez opu baya olmuş..donrulmuş yumurta oldumu ?

noldu konuştunmu doktrla
Konuştuk cnm e2 fena değil ama östrojen çok düşük bu ay dedi. Cuma günü kontrole gideceğim bakalım. Bu ay iyi bir ay değil. Gibi duruyor dedi. Kist olmuş mu o yumurtalar ona bakacak çatlamismi yoksa nolmjs diye

Hayirlisi olsun canim insallah cuma gunu iyi haber alirsin bende bugun opumu oldum stresli bekleyis basladi

Hadi bakalım kızlar ben de yarın opu olucam gecen mini tüp tedavimden bi tane orta kalite dondurulmusum var bu ayki mini den bakalım ne çıkacak doktorum 2 yumurta var dedi. Yarın saat 10 da merkezde olucaz, hayırlısı bakalım. Hepimizin allah yardımcısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…