Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydınn kızlar dün doktora kontrole gittim bir mucize oldu 2 gün önce hiç yumurta göremeyen doktor dün 4 tane 10 mm ve 11 mm 7 mm 8mm yumurta gördü çok şükür çok dua ettim dualarım kabul oldu bundan sonra da iyi gider inşallah dua edin..:) bugün adetimin 9. günü

Ayyy çoook sevindim ne güzel bi haber bu çok şükür canım inşallah bundan sonrasinda da herşey yolunda gider

maşallah ne güzel ,nşallah güzel bir şekilde büyümeye devam eder.herhangi bir kür falan uyguladınız mı gelişmesi için...

maşallah ne güzel ,nşallah güzel bir şekilde büyümeye devam eder.herhangi bir kür falan uyguladınız mı gelişmesi için...
sağol canım darısı size olsun inşallah.. ben kür uygulamadım canım sadece doktor bir vitamin hapı vermişti onu içtim. dhea incir bal polen arı sütü hayıt otu daha neler neler kullandım ama hepsi zarar verdi bana hepsini bıraktım 3 ay oldu bırakalı. öyle eskisi gibi diyet falanda yapmadım hiç kasmadım kendimi çünkü ne yaparsam yapayım daha kötü oluyordum.. çünkü ben haşimato hastasıyım.zaten doktorum da sen kullanma sana zarar verir kürler dedi.. haşimatoya zencefil suyunun iyi geldiğini okudum bir topikte bir ay önce onu içmeye başladım bendeki değişikliğe çok çok şaşırdım bütün ağrılarımdan şikayetlerimden kurtuldum. hala da kullanıyorum çok iyi geliyo zencefil suyu. bide en önemlisi çok dua ettim ..

Ay canım bnm işte bu süper haber hadi inşallah güzel gidiyor bak :))

Transfer ne zaman olacak belli bir hedef sayi var mi
Hiç bilmiyorum canım doktorum çok garantici bi aşamayı geçmeden diğer aşama hakkında hicbisey söylemiyor haklı olarak. Bugün aradılar merkezden orta kalite dondurmuslar bugün, pazartesi görüşürüz demişti doktorum anlayacağın her gün bi heyecan

Olsun canim tatli heyecanlar bunlar :) pozitif dusunelim hep. Masallah iki tane oldular demi. Sabirla duayla olacak insallah. Sen kac yasindaydin

Arkadaslar birsey danisabilirmiyim sizlere.. Tup bebek oncesi rahim filmi istedilermi sizden.. Herkes cekiliyormu ben hic ceklimedim de cok onemli ve gereklimi acaba

Arkadaslar birsey danisabilirmiyim sizlere.. Tup bebek oncesi rahim filmi istedilermi sizden.. Herkes cekiliyormu ben hic ceklimedim de cok onemli ve gereklimi acaba
İlk tüp bebekte çekildi bende bişey çıkmadı temiz dediler ama tutmadı, ikinci de tutmayinca dr değiştirdim o da hsg çekti onda hidrosalpenks olduğu ortaya çıktı tüpü aldırmak zorunda kaldım bence çekilirse aklında soru işareti kalmaz

benden istemedi doktorum cekilmedim iki kez tup bebek yapturdim hamile kaliyorum ama ilerlemiyo kurtajdan snr et parcasi kaldi heralde 3 .tup bebegi yaptirmadan histereskopi yaptirmayi dusunuyorum

rahim filmi istemediler gerek yok dediler.ama histereskopi oldum perde varmış o alındı...

kalp kalbe karsiymis :) hamile duasi diye surekli dua modundayum zaten ve bugun esrayla senin icin hep ikiz diledim :)kelebekten de ikiz haberi geldi sira sizde kizlar
Nee gerçekten mi kelebeginde mi ikiz allahım ne güzel haberler bunlar rabbim ikinizin de kucağında göstersin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bana ve her isteyene de bu güzel duyguları tattirsin inşallah

Amiiin :)
Okudum sanki bir yerde ama nerde hatirlamiyorum. Bir yumisi ikiye bolunmus diye hatirliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…