Bende şimdi Dr drmda geldim bana da saizen verdi biesteron falan devam. 2 ay sırf bunları kullanalım daha iyi dedi adet olunca gel yine bakacağız dediBen başka bi forum da takip ediyorum orda yumurta geliştirici bi ilaç verdiğini söylüyor kızlar saizen diye bi ilaç, yumurta gelistiriyormus bi dahaki gittiğinde bi danissan doktoruna. Sana hiç biestoron falan verdi mi peki?
Hayırlı olsun inşallah allahım içini doldursun can versin tutunsun :)Kizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
Amin canım benim sağol senin de tedavin hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun inşallah allahım içini doldursun can versin tutunsun :)
Gozun aydinKizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
Amin tatlım sağol, bu da dondurulursa iki tane olcak offf bi de ne zaman transfer yapacak kafamda deli sorularGozun aydinAllah tamamina erdirsin canim
maşallah ne güzel.inşallah transfer olduğunda da tutunur sıkı sıkı...Kizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
cnm tedavin devam ediyormu.bu ay benim de bir yumurta görüldü adetliyken 22 mm.ama e2 düşük çıktı toplamadı oyüzden.diğer aya kaldı tedavi...Hayırlı olsun inşallah allahım içini doldursun can versin tutunsun :)
Canim benim de senle aynı 21 mm vardı ama E2 çok düşük çıktı iptal ettik. Şimdi bana biesteron qenzim devam dedi birde siezen diye bir iğne verdi büyüme hormomuymus yunurtaliklara iyi geliyormuş onu verdi işte Şubat da tekrar devam edeceğiz bakalım . O zamana kadar adetler ile gidip kontrol olacakcnm tedavin devam ediyormu.bu ay benim de bir yumurta görüldü adetliyken 22 mm.ama e2 düşük çıktı toplamadı oyüzden.diğer aya kaldı tedavi...
İnşallah ilaçların iyi gelir canım hadi bakalım birsonraki tedavinde bol bol yumurtalar oluşsunCanim benim de senle aynı 21 mm vardı ama E2 çok düşük çıktı iptal ettik. Şimdi bana biesteron qenzim devam dedi birde siezen diye bir iğne verdi büyüme hormomuymus yunurtaliklara iyi geliyormuş onu verdi işte Şubat da tekrar devam edeceğiz bakalım . O zamana kadar adetler ile gidip kontrol olacak
Yumurtan adetliykenmi 22mm idi canım nasıl büyümüş okadar.. Yeni yıl ugurlu gelsin hepimize kaliteli bol bol yumurtalar bebekler getirsincnm tedavin devam ediyormu.bu ay benim de bir yumurta görüldü adetliyken 22 mm.ama e2 düşük çıktı toplamadı oyüzden.diğer aya kaldı tedavi...
İnşallah dondurulur ve kaliteli olur canım biran önce transferini görürsünKizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
Amiin arkadaşım sağol inşallah sirasiyla hepimiz 2016 da hamilelik haberini mujdeleriz birbirimizeİnşallah dondurulur ve kaliteli olur canım biran önce transferini görürsün
ohh çok şükür maşallah canım abbim emeklerini karşılıksız bırakmasınKizlar şimdi merkezden aradılar istediğimiz kalitede bölündü pazar günü tekrar ariycaz dondurma işlemi için diye bi aşamayı daha geçmiş olduk yani
Cumlemizin canım aminohh çok şükür maşallah canım abbim emeklerini karşılıksız bırakmasın
Benim anlamadigim benim fsh her ay normal çıkıyo bütün değerlerim normal çıkıyo. Ama yumurta yok. Doktor hasimato dan dolayi dedi ama herkeste hasimato var bizim ailede hep çıktı benden sonra hepsi tahlil yaptı hepsinde çıktı ama demekki herkesi etkilemiyor bi tek beni etkiliyo
Allah razı olsun hepinizden aşama aşama tirnaklarimizla kaziyoruz resmen bakalım yarın ne diyecekler, kucagimiza alana kadar bitmeyecek bu telaş. Allah hepimize önce sabır sonra sağlık, sonra da sağlıklı evlatlar versin inşallahKanatsizkus çok sevindim canım..demek iki dondurulmuşun olcak hayırlısyla bide tutunduğunu duyarz inş.
ben 1 senedir baktırıyorum canım tüp bebekten önce de sonra da hep normal çıktı inşallah yükselmez bende korkuyorum yükselecek diye ama çok şükür normal çıkıyoBenim de normaldi fsh, ilk tüp bebek denememden ve ilaçlardan sonra birden yükseldi, hiç beklemediğim bir durumdu çok şaşırdım, amh dışında tüm değerlerim normaldi, belki tedaviyle ilgisi yoktur. Doktorum da bazen dalgalanmalar olabileceğini rahat olmamı söyledi ama yine de stres yapıyo. Akapunktura başladım umarım faydasını görürüm.
Hayırlı olsun bu arada çok sevindim betul_80
evt adetliydim cnm.geçen ay incir kürü yapmıştım ondan gelişti galiba ama çatlamadı kist oluştu .bu ay da soğan kürü deneyeceğim kistin gitmesi için.hayırlısı artıkİnşallah ilaçların iyi gelir canım hadi bakalım birsonraki tedavinde bol bol yumurtalar oluşsun
Amin canım. Hepimiz için insallahİnşallah ilaçların iyi gelir canım hadi bakalım birsonraki tedavinde bol bol yumurtalar oluşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?