Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bende şimdi Dr drmda geldim bana da saizen verdi biesteron falan devam. 2 ay sırf bunları kullanalım daha iyi dedi adet olunca gel yine bakacağız dedi

cnm tedavin devam ediyormu.bu ay benim de bir yumurta görüldü adetliyken 22 mm.ama e2 düşük çıktı toplamadı oyüzden.diğer aya kaldı tedavi...
Canim benim de senle aynı 21 mm vardı ama E2 çok düşük çıktı iptal ettik. Şimdi bana biesteron qenzim devam dedi birde siezen diye bir iğne verdi büyüme hormomuymus yunurtaliklara iyi geliyormuş onu verdi işte Şubat da tekrar devam edeceğiz bakalım . O zamana kadar adetler ile gidip kontrol olacak

İnşallah ilaçların iyi gelir canım hadi bakalım birsonraki tedavinde bol bol yumurtalar oluşsun

Benim de normaldi fsh, ilk tüp bebek denememden ve ilaçlardan sonra birden yükseldi, hiç beklemediğim bir durumdu çok şaşırdım, amh dışında tüm değerlerim normaldi, belki tedaviyle ilgisi yoktur. Doktorum da bazen dalgalanmalar olabileceğini rahat olmamı söyledi ama yine de stres yapıyo. Akapunktura başladım umarım faydasını görürüm.

Hayırlı olsun bu arada çok sevindim betul_80

Kanatsizkus çok sevindim canım..demek iki dondurulmuşun olcak hayırlısyla bide tutunduğunu duyarz inş.
Allah razı olsun hepinizden aşama aşama tirnaklarimizla kaziyoruz resmen bakalım yarın ne diyecekler, kucagimiza alana kadar bitmeyecek bu telaş. Allah hepimize önce sabır sonra sağlık, sonra da sağlıklı evlatlar versin inşallah

ben 1 senedir baktırıyorum canım tüp bebekten önce de sonra da hep normal çıktı inşallah yükselmez bende korkuyorum yükselecek diye ama çok şükür normal çıkıyo

İnşallah ilaçların iyi gelir canım hadi bakalım birsonraki tedavinde bol bol yumurtalar oluşsun
evt adetliydim cnm.geçen ay incir kürü yapmıştım ondan gelişti galiba ama çatlamadı kist oluştu .bu ay da soğan kürü deneyeceğim kistin gitmesi için.hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…