Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumurtalarım 14mm 13mm olmuş sizce nasıl. bugün adetimin 11. günü. yavaşlamış gibi geldi bana sizce nasıl canım sıkıldı yaa..

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumurtalarım 14mm 13mm olmuş sizce nasıl. bugün adetimin 11. günü. yavaşlamış gibi geldi bana sizce nasıl canım sıkıldı yaa..
Canim iki gun once 10 11 mm yazmistin 2gunde 3mm buyumesi normal bence zaten gunde en fazla 2mm buyuyorlar diye biliyorum.. Doktorun ne dedi

Canim iki gun once 10 11 mm yazmistin 2gunde 3mm buyumesi normal bence zaten gunde en fazla 2mm buyuyorlar diye biliyorum.. Doktorun ne dedi
doktorum çok fazla direnç gösteriyo yumurtaların dedi. bide 1 tane kesin görünüyo iyi gidiyo bir ya da iki tanesi de belki yetişir dedi. bide sol yumurtalığımda şimdiye kadar hiç yumurta göremiyo du doktorlar. bugün doktorum dedi ki sol yumurtalığının üstüne bağırsakların gelmiş onu göremiyorum belki o tarafta da vardır ama göremiyorum.

Benim de sol tarafta hiç yumurta göremiyor dr um demekki o yüzden muayene sırasında sol tarafa bakarken karnımdan bayaa bi bastırıyor birşeyler görebilmek için. Öğrenmiş oldum sayende incir sende ise yariyormuydu bol bol incir tuket belki biraz da olsa etki eder, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider

bana da çok bastırdı çok acıdı ama göremedi canım.bende yeni öğrendim..:) bence sol da da var çünkü sağ yumurtalığımda ağrı vardı hala var solda da 3-4 gündür var ama daha az. inşallah orda da vardır. incir işe yaramadı daha önce de 3 aydır kullanmıyorum canım bıktım onu kullanmaktan. canım senin 11. gün kaç mm di yumurta

Çok emin değilim ama benim de 14 falandi büyük ihtimalle, şu an animsadigim rakamlar 14 ,17,21 zaten 21 de toplama oldu

Taze anne nasilsin?Sana bisey sorcaktim. Sen transfer asamasinda vitamin aliyormuydun?Bide bu transfer asagi yukari ne kadar surer?Bana doktorum bir chart verdi.Coraspirin ve estrofem kullanicam.Bana 13.gunu gel dedi.Bu 13. gunu gelirsem transfer kac gun sonra tabii hersey yolunda giderse?

Transfer mi olacak senin bu ay, benim de olacak gibi ama bilmiyorum doktorum henüz bişey söylemedi, hadi inşallah herşey yolunda gider

Transfer mi olacak senin bu ay, benim de olacak gibi ama bilmiyorum doktorum henüz bişey söylemedi, hadi inşallah herşey yolunda gider
Cnm transferi ben Ocakta olsun istiyorum.Tabii Rabbim bilir. Bana nezaman hazirsan transfer yapalim dediler.Ayy heyecanli bekleyis.Senin nasil cnm?Ara vermedenmi transfer yapicaksin?

bence gayet iyi.çok hızlı büyümesin zaten boş olabiliyor o zaman.e2 değerine bakılıyor mu kaç çıkmıştı

cnm zeytinyağında incir hurma ananas ye kaliteye iyi geliyor.bıktık incirden ama faydası oluyor inan..

Cnm transferi ben Ocakta olsun istiyorum.Tabii Rabbim bilir. Bana nezaman hazirsan transfer yapalim dediler.Ayy heyecanli bekleyis.Senin nasil cnm?Ara vermedenmi transfer yapicaksin?
Bana iki ay üst üste mini tüp bebek tedavisi uyguladı dr um çok az ilaç kullandim, geçen aydan bi tane geçen haftadan da bi tane orta kalite yumurtam var dondurulmuş, şimdi transfer mi yapar yoksa tekrar mi yumurta toplayalim der henüz bilmiyorum ama transfer derse benim de ocakta olacak. On kez yumurta toplansin ama şu transferde çok kasiyorum kendimi herhalde gene negatifi gorucem korkusu var beni bi telaş sarıyı transfer deyince

bence gayet iyi.çok hızlı büyümesin zaten boş olabiliyor o zaman.e2 değerine bakılıyor mu kaç çıkmıştı
e2 bakılmadı henüz canım belki perşembe bakar. iğne vurmuycam artık vurma dedi perşembe gel dedi bakalım hayırlısı olsun içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…