Bu bebeler ben de b12 falan birakmadi. Bi de uykuyla uyaniklik arasinda yasayinca gerceklerle ruyalari karistiyorum :) Demin mesajlarina baktim oyle bisey yazmamis hic kizcagiz :) Ama nedense ben tek yumis transferden sonra ikiye bolunduAmiiin :)
Okudum sanki bir yerde ama nerde hatirlamiyorum. Bir yumisi ikiye bolunmus diye hatirliyorum :)
Sabah sabah tebessüm kondurdun yüzüme. Ama o kelebek ben değilim canım. Henüz kese kalp atisida görmedim 4 ocakta kismetse.Bu bebeler ben de b12 falan birakmadi. Bi de uykuyla uyaniklik arasinda yasayinca gerceklerle ruyalari karistiyorum :) Demin mesajlarina baktim oyle bisey yazmamis hic kizcagiz :) Ama nedense ben tek yumis transferden sonra ikiye bolunduKELEBEK0908 ikiz bekliyor diye biliyorum yani o derece :) Kafa gitti benim kesin
çok sevindim cnm..özel bişeyler yaptınmıgünaydınn kızlar dün doktora kontrole gittim bir mucize oldu 2 gün önce hiç yumurta göremeyen doktor dün 4 tane 10 mm ve 11 mm 7 mm 8mm yumurta gördüçok şükür çok dua ettim dualarım kabul oldu bundan sonra da iyi gider inşallah dua edin..:) bugün adetimin 9. günü
doktrun verdiği vitamin neydi zencefil suyunu kendinmi hazrlıyorsunsağol canım darısı size olsun inşallah.. ben kür uygulamadım canım sadece doktor bir vitamin hapı vermişti onu içtim. dhea incir bal polen arı sütü hayıt otu daha neler neler kullandım ama hepsi zarar verdi bana hepsini bıraktım 3 ay oldu bırakalı. öyle eskisi gibi diyet falanda yapmadım hiç kasmadım kendimi çünkü ne yaparsam yapayım daha kötü oluyordum.. çünkü ben haşimato hastasıyım.zaten doktorum da sen kullanma sana zarar verir kürler dedi.. haşimatoya zencefil suyunun iyi geldiğini okudum bir topikte bir ay önce onu içmeye başladım bendeki değişikliğe çok çok şaşırdım bütün ağrılarımdan şikayetlerimden kurtuldum. hala da kullanıyorum çok iyi geliyo zencefil suyu. bide en önemlisi çok dua ettim ..
hamile duanıza benide katarmısnız:)kalp kalbe karsiymis :) hamile duasi diye surekli dua modundayum zaten ve bugun esrayla senin icin hep ikiz diledim :)kelebekten de ikiz haberi geldi sira sizde kizlar
Allah iyiliğini versin e miBu bebeler ben de b12 falan birakmadi. Bi de uykuyla uyaniklik arasinda yasayinca gerceklerle ruyalari karistiyorum :) Demin mesajlarina baktim oyle bisey yazmamis hic kizcagiz :) Ama nedense ben tek yumis transferden sonra ikiye bolunduKELEBEK0908 ikiz bekliyor diye biliyorum yani o derece :) Kafa gitti benim kesin
Allah iyiliğini versin e mitam gebelik modu desene şaşkınlık unutkanlık gebeligin fitratinda var arkadaşlarımdan biliyorum, hem belli mi olur belki dediğin gibi ikiz çıkar
Kuzumm allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı olsun da hiç farketmez ikiz ya da tek
Mesajlatina bakana kadar o kadar emindim ki :) kesin ruyamda falan gordum oyle zannediyorum :)) o kadar da eminim ki betul ve esranin da ikizi olsun diye dua ediyorum :)))Sabah sabah tebessüm kondurdun yüzüme. Ama o kelebek ben değilim canım. Henüz kese kalp atisida görmedim 4 ocakta kismetse.
Tabiki her zaman insallab dualarkmiz kabul olur isminizi soylerseniz isimle de ederim. Siz de bana edin olur mu. Ben daha tam ayrilmadim aranizdan bu kadar sıkıntı cekiyorsunuz (bebekleri kucagima alana kadar ben de cekiyorum hala) burada dualarimizin hepsi makbul :)hamile duanıza benide katarmısnız:)
Imom diye bir vitamin canım. Evet taze zencefili kati meyve sıkacağında suyunu çıkarıyorum. Sabah ve akşam yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı içiyorum. Sende de mi hasimato var canimdoktrun verdiği vitamin neydi zencefil suyunu kendinmi hazrlıyorsun
benim için de dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.inşallah bizim de ikizimiz olur da buradan nasıl yorulduğumuzu konuşuruz...Tabiki her zaman insallab dualarkmiz kabul olur isminizi soylerseniz isimle de ederim. Siz de bana edin olur mu. Ben daha tam ayrilmadim aranizdan bu kadar sıkıntı cekiyorsunuz (bebekleri kucagima alana kadar ben de cekiyorum hala) burada dualarimizin hepsi makbul :)
kız bakarsın pazartesi bi süpriz olur;-))rüyan gerçeğe dönüşüverir.Mesajlatina bakana kadar o kadar emindim ki :) kesin ruyamda falan gordum oyle zannediyorum :)) o kadar da eminim ki betul ve esranin da ikizi olsun diye dua ediyorum :)))
Hadi insallahkız bakarsın pazartesi bi süpriz olur;-))rüyan gerçeğe dönüşüverir.
Cansın sen güzel annem benimkalp kalbe karsiymis :) hamile duasi diye surekli dua modundayum zaten ve bugun esrayla senin icin hep ikiz diledim :)kelebekten de ikiz haberi geldi sira sizde kizlar
O esra ben miyim kızMesajlatina bakana kadar o kadar emindim ki :) kesin ruyamda falan gordum oyle zannediyorum :)) o kadar da eminim ki betul ve esranin da ikizi olsun diye dua ediyorum :)))
amaaan bize yok mu ki duakalp kalbe karsiymis :) hamile duasi diye surekli dua modundayum zaten ve bugun esrayla senin icin hep ikiz diledim :)kelebekten de ikiz haberi geldi sira sizde kizlar
Sensin tabi bebegim senden guzel haberler alana kadar takipteyim ona gore :)O esra
O esra ben miyim kızüstüme aldım hemen He ona göre
Canim benim sevdakusum sekerpancari kelebek diye sizi de aniyorum. Bende sizden dua bekliyorum kizlar cok az vaktim kaldi. Bi de malum stresli bir donemden sonra stresli bir hamilelik geciriyorum. İnsallah sizden de en kisa zamanda guzel haberler gelsin her turlu tecrubeyi aktaricam size :)amaaan bize yok mu ki duaçok ihtiyacımız var bizimde tatlım
tatlım dualarımız seninle Rabbim ikizlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versinCanim benim sevdakusum sekerpancari kelebek diye sizi de aniyorum. Bende sizden dua bekliyorum kizlar cok az vaktim kaldi. Bi de malum stresli bir donemden sonra stresli bir hamilelik geciriyorum. İnsallah sizden de en kisa zamanda guzel haberler gelsin her turlu tecrubeyi aktaricam size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?