Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amiiin :)
Okudum sanki bir yerde ama nerde hatirlamiyorum. Bir yumisi ikiye bolunmus diye hatirliyorum :)
Bu bebeler ben de b12 falan birakmadi. Bi de uykuyla uyaniklik arasinda yasayinca gerceklerle ruyalari karistiyorum :) Demin mesajlarina baktim oyle bisey yazmamis hic kizcagiz :) Ama nedense ben tek yumis transferden sonra ikiye bolundu KELEBEK0908 ikiz bekliyor diye biliyorum yani o derece :) Kafa gitti benim kesin

Sabah sabah tebessüm kondurdun yüzüme. Ama o kelebek ben değilim canım. Henüz kese kalp atisida görmedim 4 ocakta kismetse.

çok sevindim cnm..özel bişeyler yaptınmı

doktrun verdiği vitamin neydi zencefil suyunu kendinmi hazrlıyorsun

Allah iyiliğini versin e mi tam gebelik modu desene şaşkınlık unutkanlık gebeligin fitratinda var arkadaşlarımdan biliyorum, hem belli mi olur belki dediğin gibi ikiz çıkar

Sabah sabah tebessüm kondurdun yüzüme. Ama o kelebek ben değilim canım. Henüz kese kalp atisida görmedim 4 ocakta kismetse.
Mesajlatina bakana kadar o kadar emindim ki :) kesin ruyamda falan gordum oyle zannediyorum :)) o kadar da eminim ki betul ve esranin da ikizi olsun diye dua ediyorum :)))

hamile duanıza benide katarmısnız:)
Tabiki her zaman insallab dualarkmiz kabul olur isminizi soylerseniz isimle de ederim. Siz de bana edin olur mu. Ben daha tam ayrilmadim aranizdan bu kadar sıkıntı cekiyorsunuz (bebekleri kucagima alana kadar ben de cekiyorum hala) burada dualarimizin hepsi makbul :)

doktrun verdiği vitamin neydi zencefil suyunu kendinmi hazrlıyorsun
Imom diye bir vitamin canım. Evet taze zencefili kati meyve sıkacağında suyunu çıkarıyorum. Sabah ve akşam yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı içiyorum. Sende de mi hasimato var canim

benim için de dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.inşallah bizim de ikizimiz olur da buradan nasıl yorulduğumuzu konuşuruz...

amaaan bize yok mu ki dua çok ihtiyacımız var bizimde tatlım
Canim benim sevdakusum sekerpancari kelebek diye sizi de aniyorum. Bende sizden dua bekliyorum kizlar cok az vaktim kaldi. Bi de malum stresli bir donemden sonra stresli bir hamilelik geciriyorum. İnsallah sizden de en kisa zamanda guzel haberler gelsin her turlu tecrubeyi aktaricam size :)

tatlım dualarımız seninle Rabbim ikizlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…