Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sevda kurum slm
bende adetimin 12.gunundeyim
benimde solda hiç yumos gormedi bu doktorlar 3.denenem olacak
sagda da 3 tane anca yetişir dedi

İyiyim sağol heyecanla pazartesiyi belkiyorum inşallah herşey yolunda gider.transfer aşamasındaki önce başlamıştım ımuneks q 10 enzim sadece aldım bide folbiol.transfer işlemi 5 dk sürdü benim,bende coraspin ve estoferm kullanmıştım benim adetin 2.günü başladık bu ilaçlara 12.gün kontrole çağırdı 14.günüde (2 gün sonra)transferim oldu benim,ama herkesle farklı tabi rahim kalınlığına göre .güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLATSIN YAVRULARINIZI..ÇOK AZ KALMIŞ ..ben bu sayfayı yeni buldum ve takipteyim çok sevdim birbirimizi en iyi anlıyan kişileriz.biraz tedavi sürecinden bahsederm,isin ? bu arada adım havva duaların için allah razı olsun..

Imom diye bir vitamin canım. Evet taze zencefili kati meyve sıkacağında suyunu çıkarıyorum. Sabah ve akşam yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı içiyorum. Sende de mi hasimato var canim
yok cnm bende..yumurta rezervi az .yumurta ya olmuyo yada büyümüyo bende

yok cnm bende..yumurta rezervi az .yumurta ya olmuyo yada büyümüyo bende
cnm incir kürü denedin mi?ben de aynı sorunu yaşıyorum.yalnız incir kürünü tedavi başlayınca yap. diğer türlü kist olabiliyor.benim de hiç gelişmiyordu incir kürüyle gelişmiş ama kiste dönüşmüş...

denemedim..kist olunca tedavi başlamamıştır demi ? o zaman kist oluyorsa işe yaramiyormuki?

Evet bende de ise yaramisti, tedaviye başladigim ay incire de başladım bi de gncnin vitaminini kullandim, o ay 4 yumurtam olmuştu hem de ucu dondurulmustu, ama minide ise yaramadi maalesef

Evet bende de ise yaramisti, tedaviye başladigim ay incire de başladım bi de gncnin vitaminini kullandim, o ay 4 yumurtam olmuştu hem de ucu dondurulmustu, ama minide ise yaramadi maalesef
mini tüp demi işe yaramıyo benimde mini tüp oluyo oolcak olabilirse

denemedim..kist olunca tedavi başlamamıştır demi ? o zaman kist oluyorsa işe yaramiyormuki?
tedavi başlamadı diğer aya kaldı.incir işe yarıyor ama benim yumurta çatlamadığı için kiste dönüşüyor.ben tedavi başlayınca zeytinyağı incir yapıyorum.kaliteye iyi geliyormuş...

mini tüp demi işe yaramıyo benimde mini tüp oluyo oolcak olabilirse
Ama bende yaramadı diye sende yaramayacak diye bişey yok denemende fayda var denemeden bilemezsin ki, ben adetin ikinci günü muayeneye çağırıyor ya doktor muayeneden sonra yumurta var bu ay başlayalım dediği an başlıyordum kuru yapmaya, hicbisey yapmadan elde edemiyoruz maalesef bazı şeyleri

Amin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)

Maşallah subhanallah allahım kucağına aldığın günleri göstersin, sağlıklı hayırlı ömürler versin dordunuze de, darısı tüm isteyenlerin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…