- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Senden de allah razı olsun güzel haberlerini bekliyoruze2 bakılmadı henüz canım belki perşembe bakar. iğne vurmuycam artık vurma dedi perşembe gel dedi bakalım hayırlısı olsun içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun sizden
Canim iyi bence. Geç büyüyen yumurta daha kaliteli olur sakin üzülmemerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumurtalarım 14mm 13mm olmuş sizce nasıl. bugün adetimin 11. günü. yavaşlamış gibi geldi bana sizce nasıl canım sıkıldı yaa..
Hımm hayırlı olsun tatlım inşallah ikkmiz için de iyi olur bu ay. Doktor kaç mm olduğunu soylemismiydiama ben hala ilac kullanmaya devam ediyorum
iki gün daha kullanalım dedi
c.tesi toplayalım dedi
Ayyy inşallah tatlım yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürur insallahCanim iyi bence. Geç büyüyen yumurta daha kaliteli olur sakin üzülme
Taze anne nasilsin?Sana bisey sorcaktim. Sen transfer asamasinda vitamin aliyormuydun?Bide bu transfer asagi yukari ne kadar surer?Bana doktorum bir chart verdi.Coraspirin ve estrofem kullanicam.Bana 13.gunu gel dedi.Bu 13. gunu gelirsem transfer kac gun sonra tabii hersey yolunda giderse?
ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLATSIN YAVRULARINIZI..ÇOK AZ KALMIŞ ..ben bu sayfayı yeni buldum ve takipteyim çok sevdim birbirimizi en iyi anlıyan kişileriz.biraz tedavi sürecinden bahsederm,isin ? bu arada adım havva duaların için allah razı olsun..Tabiki her zaman insallab dualarkmiz kabul olur isminizi soylerseniz isimle de ederim. Siz de bana edin olur mu. Ben daha tam ayrilmadim aranizdan bu kadar sıkıntı cekiyorsunuz (bebekleri kucagima alana kadar ben de cekiyorum hala) burada dualarimizin hepsi makbul :)
yok cnm bende..yumurta rezervi az .yumurta ya olmuyo yada büyümüyo bendeImom diye bir vitamin canım. Evet taze zencefili kati meyve sıkacağında suyunu çıkarıyorum. Sabah ve akşam yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı içiyorum. Sende de mi hasimato var canim
cnm incir kürü denedin mi?ben de aynı sorunu yaşıyorum.yalnız incir kürünü tedavi başlayınca yap. diğer türlü kist olabiliyor.benim de hiç gelişmiyordu incir kürüyle gelişmiş ama kiste dönüşmüş...yok cnm bende..yumurta rezervi az .yumurta ya olmuyo yada büyümüyo bende
denemedim..kist olunca tedavi başlamamıştır demi ? o zaman kist oluyorsa işe yaramiyormuki?cnm incir kürü denedin mi?ben de aynı sorunu yaşıyorum.yalnız incir kürünü tedavi başlayınca yap. diğer türlü kist olabiliyor.benim de hiç gelişmiyordu incir kürüyle gelişmiş ama kiste dönüşmüş...
Evet bende de ise yaramisti, tedaviye başladigim ay incire de başladım bi de gncnin vitaminini kullandim, o ay 4 yumurtam olmuştu hem de ucu dondurulmustu, ama minide ise yaramadi maalesefcnm incir kürü denedin mi?ben de aynı sorunu yaşıyorum.yalnız incir kürünü tedavi başlayınca yap. diğer türlü kist olabiliyor.benim de hiç gelişmiyordu incir kürüyle gelişmiş ama kiste dönüşmüş...
mini tüp demi işe yaramıyo benimde mini tüp oluyo oolcak olabilirseEvet bende de ise yaramisti, tedaviye başladigim ay incire de başladım bi de gncnin vitaminini kullandim, o ay 4 yumurtam olmuştu hem de ucu dondurulmustu, ama minide ise yaramadi maalesef
denemedim..kist olunca tedavi başlamamıştır demi ? o zaman kist oluyorsa işe yaramiyormuki?
tedavi başlamadı diğer aya kaldı.incir işe yarıyor ama benim yumurta çatlamadığı için kiste dönüşüyor.ben tedavi başlayınca zeytinyağı incir yapıyorum.kaliteye iyi geliyormuş...denemedim..kist olunca tedavi başlamamıştır demi ? o zaman kist oluyorsa işe yaramiyormuki?
Ama bende yaramadı diye sende yaramayacak diye bişey yok denemende fayda var denemeden bilemezsin ki, ben adetin ikinci günü muayeneye çağırıyor ya doktor muayeneden sonra yumurta var bu ay başlayalım dediği an başlıyordum kuru yapmaya, hicbisey yapmadan elde edemiyoruz maalesef bazı şeylerimini tüp demi işe yaramıyo benimde mini tüp oluyo oolcak olabilirse
Zeytinyağı inciri nasıl yapıyorsuntedavi başlamadı diğer aya kaldı.incir işe yarıyor ama benim yumurta çatlamadığı için kiste dönüşüyor.ben tedavi başlayınca zeytinyağı incir yapıyorum.kaliteye iyi geliyormuş...
zeytinyağına 2 inciri bölüp kouyorsun sabahtan ertesi sabah aç karnına yiyorsun.sonra tekrar 2 incir koyup ertesi sabah yiyorsun.zeytinyağ azaldıkça ekliyorsun üstüne...Zeytinyağı inciri nasıl yapıyorsun
Amin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)ALLAH SAĞLIKLA KUCAKLATSIN YAVRULARINIZI..ÇOK AZ KALMIŞ ..ben bu sayfayı yeni buldum ve takipteyim çok sevdim birbirimizi en iyi anlıyan kişileriz.biraz tedavi sürecinden bahsederm,isin ? bu arada adım havva duaların için allah razı olsun..
Maşallah subhanallah allahım kucağına aldığın günleri göstersin, sağlıklı hayırlı ömürler versin dordunuze de, darısı tüm isteyenlerin başına olsunAmin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)
Bi daha yumurta toplayalım derse ben de deneyeyim bunu çok sağol arkadaşım allah razı olsunzeytinyağına 2 inciri bölüp kouyorsun sabahtan ertesi sabah aç karnına yiyorsun.sonra tekrar 2 incir koyup ertesi sabah yiyorsun.zeytinyağ azaldıkça ekliyorsun üstüne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?