ayy çok duygulandım..yani aşılayla hamile kaldın en sonunda vede ikiz..maşallah..rabbim tamamına erdirsin şu anda ezan okunuyor ezanlar hürmetine..Amin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)
senden de cnm.dene mutlaka.gerek kalmaz inşallah da...Bi daha yumurta toplayalım derse ben de deneyeyim bunu çok sağol arkadaşım allah razı olsun
ne güzel maşallah.umut oluyorsunuz bizlere.inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız...Amin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)
ben konyaya gidiyorum.eğer izmirdeyseniz veya yakınsanız irenbe kaan bozkurtu şiddetle tavsiye ederim.rezervi az olanlarda gayet başarılı.benim arkadaşım 1,5 yıl tedavi gördü.amh 0,01 idi.şu an hamile...kızlar hangi doktorlara gittiniz gidiyorsunuz ve hangi şehirdesiniz
dr araştırıyorum izmirde ahmet zeki ışık duydunuzmu
burada da sayfası var kaan beyin bir okuyun isterseniz...kızlar hangi doktorlara gittiniz gidiyorsunuz ve hangi şehirdesiniz
dr araştırıyorum izmirde ahmet zeki ışık duydunuzmu
sayfayı biliyorum canım..sağol yinede..burada da sayfası var kaan beyin bir okuyun isterseniz...
Amiiin canim benimMaşallah subhanallah allahım kucağına aldığın günleri göstersin, sağlıklı hayırlı ömürler versin dordunuze de, darısı tüm isteyenlerin başına olsun
İncir cok faydali canim. Kuranda da geciyor incirin mucizesi ve tabi dut da ayni sekilde. Ben inciri bi tek kur gibi degil normalde de cok yedim. Kurulari tazelerinden daha etkiliymis. Gun icinde surekli incir ve dut kurusu ve hurma yedim kurlerden haric. Sonrasinda tiksinecek kadar yedim :) inciri sakin ihmal etme.Bi daha yumurta toplayalım derse ben de deneyeyim bunu çok sağol arkadaşım allah razı olsun
ben yiyemiyorum pek..ama yemeye çalışcam.İncir cok faydali canim. Kuranda da geciyor incirin mucizesi ve tabi dut da ayni sekilde. Ben inciri bi tek kur gibi degil normalde de cok yedim. Kurulari tazelerinden daha etkiliymis. Gun icinde surekli incir ve dut kurusu ve hurma yedim kurlerden haric. Sonrasinda tiksinecek kadar yedim :) inciri sakin ihmal etme.
suyunu içebilirsin incir kürü yapıp...ben yiyemiyorum pek..ama yemeye çalışcam.
Seni cok iyi anliyorum. Ben de bir taraftan aglayip bir taraftan o caylari iciyordum ama gercekten ise yariyor. Benim fsh 12ye dusunce tedaviye baslanmisti senin degerin de olmayacak bir deger degil. Amh da rezervlerin bitiyor alarmindan baska bisey degil o yuzden her ay sabirla kontrollunu olmalisin ara vermeksizin. Ben son tedavi disinda igne bile olamadim. Bir dusugum bile yok bos ta ciksa bir kere bile opu asamasina bile gelemedim diye ne cok agladigimi bilemessin. Ben esimden de destek gormedim ailem uzulur diye kimseyle paylasamadim bile. Hep goz yasimi sildim esimle konusmadigim halde kurlerimi yaptim hastaneye gittim. Uzmemeye calis canim sende kendini dogru zaman gelince bak ne kucuk sebepler senin de mucizen olacakayy çok duygulandım..yani aşılayla hamile kaldın en sonunda vede ikiz..maşallah..rabbim tamamına erdirsin şu anda ezan okunuyor ezanlar hürmetine..
cnm benim fsh yüksek 13 küsür amh düşük 015 çok korkuyorumbenimde hep tedavilerim iptal oldu defalarca hemde 5 kez..bir kezde tüp oldu kimyasal...gıda takviyesi kullanıyrum.biesteron kullanıyrm..gida taviyesi kullandığım halde ( 1.1.5 ay oldu başlayalı ) yumurta olmayınca çok üzüldüm..bırakasım geldi..ama devam ediyrum bi ümid..biesterona yeni başladım daha..hayıt otu çayı,aslan pencesi,civan perçemi nunlardanda içiyordum bıkdım sıkıldım artık ama şu anda bitki çaylarını içmedim..çaresizlik ne kadar zormuş..
çok zor bu yol.benim de yemediğim içmediğim kalmadı.1 kere opuya gittim o da boş çıktı.ama pes etmiyorum.bir gün bizim de yüzümüz güler inşallahSeni cok iyi anliyorum. Ben de bir taraftan aglayip bir taraftan o caylari iciyordum ama gercekten ise yariyor. Benim fsh 12ye dusunce tedaviye baslanmisti senin degerin de olmayacak bir deger degil. Amh da rezervlerin bitiyor alarmindan baska bisey degil o yuzden her ay sabirla kontrollunu olmalisin ara vermeksizin. Ben son tedavi disinda igne bile olamadim. Bir dusugum bile yok bos ta ciksa bir kere bile opu asamasina bile gelemedim diye ne cok agladigimi bilemessin. Ben esimden de destek gormedim ailem uzulur diye kimseyle paylasamadim bile. Hep goz yasimi sildim esimle konusmadigim halde kurlerimi yaptim hastaneye gittim. Uzmemeye calis canim sende kendini dogru zaman gelince bak ne kucuk sebepler senin de mucizen olacak
Amh 1.04 yazmisim ya yok oyle bisey :)) 0.4 olacak dogrusuAmin canim insallah en kisa zamanda sizlerde emeklerinizin karsiligini alirsiniz. Ben gecen yil subat ayinda kontrole gittim ve miyomum oldugunu ogrendim. Her hangi bir tedaviye baslanamadi. O sirada esimin degerleri kotu cikti. Agustosa kadar iki ameliyat oldum. Ameliyattan sonra duzenli kontrollerde yumurtalarimin az oldugu soylendi. Sonra amh bakilinca 1.04 amh cikti erken menopoz kotu over teshisi konuldu. O gun heralde bi topigi kesfettim. Elime gecen herseyi okudum perisan olmustum ama burdaki guzel haberleri duyunca kim ne yapmissa hepsini derledim. Yani vitaminler, takviyeler, kurler, atlanmamasi gereken operasyonlar kontroller hemen hepsini yaptim. Her ay bir sorun cikti ignelere baslayamadim mayista fshim tshim dustu ve 3 4 folikul gorununce tedaviye baslandi. Ama benim durumum diger hastalardan farkli oldugu icin dusuk dozda igneler verildi. Cunku fshim zaten yuksekti ve igneler fsh iceriyordu. Yumurtalardan sadece biri cok hizli gelisti diger 2 yada 3 tanesi 8 9da kaldi buyumedi. İgneride cok kisa bir sure kullanmis oldum. İlk tedavim iptal olmustu salya sumuk gene aglayinca o zaman o yumurta icin asilama yapalim dediler. Elhamdulillah o da tuttu bir yumis varken mucizelerim ikiz cikti. Gerekten zor bir surecti her gunum her saatim bu meseleyi dusunmeyle gecti. O yuzden burada bana destek olan arkadaslarimi tanimasam da onlarla birlikte ben de seviniyorum ben de uzuluyorum kopamiyorum hep merak ediyorum ne zaman mutlu haberi alacaklar diye. Ama hepiniz alicaksiniz o haberi :)
aa ciddimi bende seninki yine iyiymiş demişdim..bak bir kez daha bu sefer dahada inanarak bizimde olabilir inş.önceki yazında senin daha iyi olduğu için olmuş diye düşünmüşdüm..ama bizimde olabilir demi inş. yarabbim..Amh 1.04 yazmisim ya yok oyle bisey :)) 0.4 olacak dogrusu
canım benim senin içinde ne kadar zormuş..allah seni verdiği mucizesiyle sevindrmiş çekdiklerinin mükafatı gibi..tekrar diyorum rabbim kucağınada aldırsın ,sağlıcakla büyütsün inş.bende işde bir kez opu oldum 5 yumurta toplandı 2 si boşmuş 1 de döllenmedi 2 si döllendi ve kondu..pozitifi görünce nee sevinmiştik..iki gün sonraki teste kadar o gün yıkıldım değer düşmüşdü..bundan sonra deği 5 yumurta 1,2 en fazla 3 oldu..son aylar hiç olmadı kahroldum ağla ağla mahfoldum..bi kasımda gitmedim kontrole aralıkta ve önceki aylarda gittim bide ramazan ayında..ama bundan sonra hiç ay aksatmam bide iyi bi dr bulsam..Seni cok iyi anliyorum. Ben de bir taraftan aglayip bir taraftan o caylari iciyordum ama gercekten ise yariyor. Benim fsh 12ye dusunce tedaviye baslanmisti senin degerin de olmayacak bir deger degil. Amh da rezervlerin bitiyor alarmindan baska bisey degil o yuzden her ay sabirla kontrollunu olmalisin ara vermeksizin. Ben son tedavi disinda igne bile olamadim. Bir dusugum bile yok bos ta ciksa bir kere bile opu asamasina bile gelemedim diye ne cok agladigimi bilemessin. Ben esimden de destek gormedim ailem uzulur diye kimseyle paylasamadim bile. Hep goz yasimi sildim esimle konusmadigim halde kurlerimi yaptim hastaneye gittim. Uzmemeye calis canim sende kendini dogru zaman gelince bak ne kucuk sebepler senin de mucizen olacak
Sorma bu ara b12 bitti bende. Yazdiktan sonra benim amh fena degilmis aslinda dedim kalktim sonucuma baktim :) 0.4u gorunce hatirladimaa ciddimi bende seninki yine iyiymiş demişdim..bak bir kez daha bu sefer dahada inanarak bizimde olabilir inş.önceki yazında senin daha iyi olduğu için olmuş diye düşünmüşdüm..ama bizimde olabilir demi inş. yarabbim..
b12 fazlaca al bari vermiştir doktorun zaten.ee kolaymı iki can var içinceSorma bu ara b12 bitti bende. Yazdiktan sonra benim amh fena degilmis aslinda dedim kalktim sonucuma baktim :) 0.4u gorunce hatirladim
Bulursun canim kizlarin izmirde dedikleri doktoru dene mutlaka. Ben bi kere ankarada deneyeyim sonra istanbula bahceciye giderim diyordum. Bizim konumuzu iyi bilen doktorlarla merkezlerle devam etmek lazim. Ben devlete gittim ama ekipleri cok iyiydi Allah onlardan razi olsun. 20li rakamlarla opidan cikanlar oldu elene elene 1 emriyoya dusen kizlari gordum. Allahin takdiri duayi da ihmal etmemek lazim. Yine forumlarda hz zekeriyanin duasini yazdim hep yanimda tasidim okudum, meryem suresi oku mutlaka yine baska duydugun dualari da okucanım benim senin içinde ne kadar zormuş..allah seni verdiği mucizesiyle sevindrmiş çekdiklerinin mükafatı gibi..tekrar diyorum rabbim kucağınada aldırsın ,sağlıcakla büyütsün inş.bende işde bir kez opu oldum 5 yumurta toplandı 2 si boşmuş 1 de döllenmedi 2 si döllendi ve kondu..pozitifi görünce nee sevinmiştik..iki gün sonraki teste kadar o gün yıkıldım değer düşmüşdü..bundan sonra deği 5 yumurta 1,2 en fazla 3 oldu..son aylar hiç olmadı kahroldum ağla ağla mahfoldum..bi kasımda gitmedim kontrole aralıkta ve önceki aylarda gittim bide ramazan ayında..ama bundan sonra hiç ay aksatmam bide iyi bi dr bulsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?