Canım merhaba,ara sıra bu topiğe yazsam da,sizleri sürekli takip ediyorum.Senin yazdıkların dikkatimi çekti,neden
bu kadar negatifsin,anlıyorum yaşadıkların kolay değil ama hayat bir mucize değil mi?Biz bir yumoştan olmadık mı?Rabbim vermek istedikten sonra her şekilde verir,bu sitede bir arkadaşımızın tedavisinde bir yumurta oluştu,gelişmedi diye tedavi iptal oldu,o ay o yumoşla kendiliğinden hamile kaldı,daha neler var.İyi düşün iyi olsun arkadaşım,en azından transfer edilecek yumoşun var,benim iki tedavim yumoş olmadığı için iptal edildi,üçğncüde sadece bir tane oldu,o da tutunamadı,fsh 54'çıktı,tam her şey bitti derken öylesine gittiğim kontolde doktor iki yumoş gördü,hemen ertei gün toplama işlemi yapıldı,birisi embriyo oldu,doktorum havuz sistemi yapalım dedi,onu dondurduk,bu ay tekrar gideceğim,bir tane daha bulursak ikisini birden transfer edecek,bulamazsa bir tane transfer yapacak,bu durumda ben yatıp kalkıp şükrediyorum,rabbim istedikten sonra her halde verir.Bence bu kadar negatif bakma,ne düşünürsen onu yaşarsın,baştan neden yenilgiyi kabul ediyorsun,bir de iyi bak,tedavinin başında bir tane olan yumoş toplanma esnasında altı oldu.Sen kalbini ferah tut arkadaşım herşeyin bir vakti saati vardır,zamanı gelince ne olumsuzluklar olumluya dönüşür,rabbimin vardır bir bildiği,inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir rabbim hepimize,senin için herkes için tabi kendim için de hep dua ediyorum,çok takılma,ben tecrübelerimle onu gördüm kafamızı rakat bırakabilirsek herşey daha iyi oluyor,rabbim gönlüne göre versin arkadaşım,o yumoşların sana sağlıklı ve hayırlı bebişler olarak geri dönsün,hayırlı haberlerini bekliyoruz,sevgiler