Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam kizlarr benim hersey gun gecdikce berbat ouyorr ben gecen ay adet gecikmesinle kimyasa yasadim arkadan hemen ignelere basladik yuksek dozda ilk haftada ultrasonda sadece 1 yumurta olduuuuuu ve tedavi ptal neden boyle oldu ya acaba co acelemi yapdik yada hormonlar ters cevap mi verdi yada yoksa menapozami giriyorum ya stresdenn ayaklarim ayniyo bu ignelerin etkilerimi acabaaaaa cok berbatim 17 sinde randevum var ne yaicam bilmem heray yumurtlama degisiyormu?bana akil verinn

sabah 10 gibi merkezden haber bekliyordum işe gitmek üzere hazırlanmıştım bugün işe gider yarın transferimi olurum diye hayal ediyordum ancak doktorum çok düşünmüş ama riske atmak istememiş anladığım kadarı ile 2 embriyodan biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli saat 1 de transferim var benim hiç ümidim yok çok ama çok üzgünüm allahtan ümit kesilmez ama daha önce ilk tedavimde 1 tane 3 hücreli 2. tedavide 2 tane 5 bir tane 3 hücreli tutmamıştı bunlarında tutmayacağını tecrübelerime dayanarak tahmin edebiliyorum ancak allahtan mucizesini diliyorum
şu an ayrıca üzgünüm çünkü eşimin 80 milyon olan değerleri 12 milyona yıkamayla 2 milyona düşmüş morfoloji 0 olmuş varikosel ameliyatı proxeed plus ve l-cartinine rağmen iyiye gideceğine dibe vurması doğal hamilelik hayallerimide yok etti sadece allahtan mucizesini diliyorum allah büyük keşke 5. gün tedavim stoplandığında bitseydi diyor bir yanım diğer yanım bunada şükür bu aşamayı görmekte büyük gelişme karnında hatta doğumdan sonra bebişini kaybedenler var diyorum
allah yardımcımız olsun gerçekten çok karışık duygular içindeyim bu yolda başımıza çok kötü şeyler geldi ve yorulduk allah beterinden saklasın aşılamada yanlış sperm enjeksiyonundan dış gebelikten kimyasal gebelikten embriyo döllenmemesinden olumsuz tedavilerden yıllardır yorulduk allah beterinden saklasın başa gelen çekilir demekki çocuğumuzun olmaması hayır ve çok fazla zorlamamız gerekiyor allah büyük başka çare yok

Canım merhaba,ara sıra bu topiğe yazsam da,sizleri sürekli takip ediyorum.Senin yazdıkların dikkatimi çekti,neden
bu kadar negatifsin,anlıyorum yaşadıkların kolay değil ama hayat bir mucize değil mi?Biz bir yumoştan olmadık mı?Rabbim vermek istedikten sonra her şekilde verir,bu sitede bir arkadaşımızın tedavisinde bir yumurta oluştu,gelişmedi diye tedavi iptal oldu,o ay o yumoşla kendiliğinden hamile kaldı,daha neler var.İyi düşün iyi olsun arkadaşım,en azından transfer edilecek yumoşun var,benim iki tedavim yumoş olmadığı için iptal edildi,üçğncüde sadece bir tane oldu,o da tutunamadı,fsh 54'çıktı,tam her şey bitti derken öylesine gittiğim kontolde doktor iki yumoş gördü,hemen ertei gün toplama işlemi yapıldı,birisi embriyo oldu,doktorum havuz sistemi yapalım dedi,onu dondurduk,bu ay tekrar gideceğim,bir tane daha bulursak ikisini birden transfer edecek,bulamazsa bir tane transfer yapacak,bu durumda ben yatıp kalkıp şükrediyorum,rabbim istedikten sonra her halde verir.Bence bu kadar negatif bakma,ne düşünürsen onu yaşarsın,baştan neden yenilgiyi kabul ediyorsun,bir de iyi bak,tedavinin başında bir tane olan yumoş toplanma esnasında altı oldu.Sen kalbini ferah tut arkadaşım herşeyin bir vakti saati vardır,zamanı gelince ne olumsuzluklar olumluya dönüşür,rabbimin vardır bir bildiği,inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir rabbim hepimize,senin için herkes için tabi kendim için de hep dua ediyorum,çok takılma,ben tecrübelerimle onu gördüm kafamızı rakat bırakabilirsek herşey daha iyi oluyor,rabbim gönlüne göre versin arkadaşım,o yumoşların sana sağlıklı ve hayırlı bebişler olarak geri dönsün,hayırlı haberlerini bekliyoruz,sevgiler

Burpcum lütfen ama lütfen, olumsuz olma. ben ilk denememde hep olumsuz düşündün. eve geldiğimde işe geldipimde olmayacak diyordum vede olmadı. vücudumuzun mucizelerle dolu olduğunu biliyorsun. lütfen iste, canım gönülden iste ve rahat ol. burda çok okuduk 4 hücreli hamile olanları. umudunu kaybetme güzelim. dualarım seninlee.

Tiny merhaba ,özel mesaj yazmışsın ama ilk mesaj gönderen arkadaşlara gönderdim ilaçları sadece dostinex kaldı elimde mesaj sayım az olduğu için mesaj yazamıyorum

Azazil'cim senin sonuc Pazartesi belli olacak, degil mi? İnsallah guzel haberlerini alir, hep beraber seviniriz.bizi habersiz birakma, buraya da yaz.

İnsaallah guzel haberler paylasiriz karsilikli sagolasin balmond, evet 8 agustos test gunum ama hicbir belirrti falan olmamasi beni cok dusunduruyor, hepimiz icin dua etmekten baska da bir sey elimden gelmiyor... Allah "ol"dedikten sonra ne olmaz? Ona siginmaktan baska care bulamiyorum... Cok teskkur ederim...

kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya

ben şu anda hamileyim tüp bebek tedavisiyle kaldım ikizdi birini 7 haftalıkken kaybettim ama kızım masallah sağlıklı olarak büyüyor ben şu anda 7 aylık hamileyim allahım herkeze nasip etsin bu güzelliği yaşamayı:89::89::90::91::92::95::96::97::87:

Canım merhaba,ara sıra bu topiğe yazsam da,sizleri sürekli takip ediyorum.Senin yazdıkların dikkatimi çekti,neden
bu kadar negatifsin,anlıyorum yaşadıkların kolay değil ama hayat bir mucize değil mi?Biz bir yumoştan olmadık mı?Rabbim vermek istedikten sonra her şekilde verir,bu sitede bir arkadaşımızın tedavisinde bir yumurta oluştu,gelişmedi diye tedavi iptal oldu,o ay o yumoşla kendiliğinden hamile kaldı,daha neler var.İyi düşün iyi olsun arkadaşım,en azından transfer edilecek yumoşun var,benim iki tedavim yumoş olmadığı için iptal edildi,üçğncüde sadece bir tane oldu,o da tutunamadı,fsh 54'çıktı,tam her şey bitti derken öylesine gittiğim kontolde doktor iki yumoş gördü,hemen ertei gün toplama işlemi yapıldı,birisi embriyo oldu,doktorum havuz sistemi yapalım dedi,onu dondurduk,bu ay tekrar gideceğim,bir tane daha bulursak ikisini birden transfer edecek,bulamazsa bir tane transfer yapacak,bu durumda ben yatıp kalkıp şükrediyorum,rabbim istedikten sonra her halde verir.Bence bu kadar negatif bakma,ne düşünürsen onu yaşarsın,baştan neden yenilgiyi kabul ediyorsun,bir de iyi bak,tedavinin başında bir tane olan yumoş toplanma esnasında altı oldu.Sen kalbini ferah tut arkadaşım herşeyin bir vakti saati vardır,zamanı gelince ne olumsuzluklar olumluya dönüşür,rabbimin vardır bir bildiği,inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir rabbim hepimize,senin için herkes için tabi kendim için de hep dua ediyorum,çok takılma,ben tecrübelerimle onu gördüm kafamızı rakat bırakabilirsek herşey daha iyi oluyor,rabbim gönlüne göre versin arkadaşım,o yumoşların sana sağlıklı ve hayırlı bebişler olarak geri dönsün,hayırlı haberlerini bekliyoruz,sevgiler
canım söylediklerin çok doğru ben istemiyorum dedim çocuk olayını kafamda bitirmiştim ve eşim son kez deneyelim dedi olursa olur olmazsada allahtan her ikiside dedi isteksiz tedaviye başladım ve sonuç ikiz oldu birini kaybettim ama 1 ri sağlıklı olarak büyüyor kendimizi bırakalım kafamız rahat olunca her şey kendiliğinden oluyor buna inanıyorum çünkü yaşadım

Selam kizlarr benim hersey gun gecdikce berbat ouyorr ben gecen ay adet gecikmesinle kimyasa yasadim arkadan hemen ignelere basladik yuksek dozda ilk haftada ultrasonda sadece 1 yumurta olduuuuuu ve tedavi ptal neden boyle oldu ya acaba co acelemi yapdik yada hormonlar ters cevap mi verdi yada yoksa menapozami giriyorum ya stresdenn ayaklarim ayniyo bu ignelerin etkilerimi acabaaaaa cok berbatim 17 sinde randevum var ne yaicam bilmem heray yumurtlama degisiyormu?bana akil verinn

Merhaba Akideciknane, evet, aydan aya antral folikül sayın ve ilaçlara tepki verip büyüyen folikül sayın farkedebilir. Benim 2 tedavimde 2 yumurta toplanırken 3. tedavimde 6 tane toplanmıştı.

Tedavi öncesi neler yaptın bilmiyorum ama muhakkak düzenli olarak takviye ilaçlar kullan canım, işe yarıyorlar. Ama 5-6 ay kullan, vazgeçme. DHEA kullanmıyorsan bence denemende fayda var. İşe yaramayanlar var, ama yaradığı da oluyor. Yine melatonin, Agnucuston, arı sütü, akupunktur, CoQ 10 benim sana tavsiye edeceklerim. Ayak yanması ilaçlardan olabilir, hormonlarınla uğraşan ilaçlar kullanıyorsun çünkü. Kullandığın ilaçların yan etkilerine bak canım, muhtemelen prospektüste zaten yan etkiler arasında göreceksin yanmay hissini. (en basitinden Klomen'in yanma yaptığını biliyorum.)

arkadaşlar ben negatif sonuç aldım maalesf bu denememde başka bahara kaldı maalesef. yumurtalık rezervinin az oluşu tabi ki etmen ama kısmet değilnmiş diye düşünüyorum ümidimi kaybetmedim bir başka sefer toparlanıp tekrar deneyeceğim... hepinize yüksek yüksek beta değerleriyle olumlu sonuçlar iliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. başka kimsemiz yok şu durumda çünkü...

arkadaşlar ben negatif sonuç aldım maalesf bu denememde başka bahara kaldı maalesef. yumurtalık rezervinin az oluşu tabi ki etmen ama kısmet değilnmiş diye düşünüyorum ümidimi kaybetmedim bir başka sefer toparlanıp tekrar deneyeceğim... hepinize yüksek yüksek beta değerleriyle olumlu sonuçlar iliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. başka kimsemiz yok şu durumda çünkü...

Arkadaşım geçmiş olsun,bunda da vardır bir hayır,demek ki zamanı gelmemiş,inşallah bir daha ki sefere olur,pes etmeden denemeye devam,sevgiler

Arkadaşım geçmiş olsun,bunda da vardır bir hayır,demek ki zamanı gelmemiş,inşallah bir daha ki sefere olur,pes etmeden denemeye devam,sevgiler

çok teşekkür ederim aynen, pes etmek yok. zaten başlık da "başarılı olanlar" diyor inşaallah bir gün ben de hepimiz de "başarılı öykülerimizi" anlatacağız, zamanı gelince inşaallah:) inşaallah çabuk gelir, daha büyütmesi var, mezuniyeti var, askerliği var, evlendirmesi var:)) ohooo:)) sağolun:) ümidimi hiç de kaybetmiyorum, inadım meşhurdur arnavut inadı:)

çok teşekkür ederim aynen, pes etmek yok. zaten başlık da "başarılı olanlar" diyor inşaallah bir gün ben de hepimiz de "başarılı öykülerimizi" anlatacağız, zamanı gelince inşaallah:) inşaallah çabuk gelir, daha büyütmesi var, mezuniyeti var, askerliği var, evlendirmesi var:)) ohooo:)) sağolun:) ümidimi hiç de kaybetmiyorum, inadım meşhurdur arnavut inadı:)

Canım, harikasın. Aynen dediğin gibi pes etmek yok. Azmedeceğiz, olacak. Bir tek yumurta yeter bize. Yeter ki; o yumurta için savaşalım.
Bir de maddi yönden çok zorlanmayacaksan araya çok süre koymamanı naçizane tavsiye ederim.

Canım, harikasın. Aynen dediğin gibi pes etmek yok. Azmedeceğiz, olacak. Bir tek yumurta yeter bize. Yeter ki; o yumurta için savaşalım.
Bir de maddi yönden çok zorlanmayacaksan araya çok süre koymamanı naçizane tavsiye ederim.

ya benim inanamadığım nokta benim 4 tane sağlam yumurtam oldu, iki tanesi döllendi ve iki tanesi de transfer edildi ama tutmadı ve doktor şu an bekle diyor... araya fazla süre koymak bana da hiç de akıllıca gelmiyor zaten hepi topu 4 tanecik yumurta olmuştu bir dahaki ay belki de daha da az olacak... bir ilaç falan da tavsiye etmedi bu esnada yumurtalık rezervimi şaha kaldıracak bir ilaç falan. ben kendim araştırıyorum sabahtan beridir dhea demişler, hayıt suyu demişler... aslında bir şey sormak hayıt suyu diye bir şey var cehaletimi mazur görün, bugün ilk kez duymak kısmet oldu, acaba nereden buluyoruz, biliyor musunuz ?

sigarayı, colayı, demli çayı, nihayet kahveyi de bıraktım zaten o Allah'ın emri de... bir de hayıt suyu mu içsem yararı olur mu ki acaba??? gerçi doktor hiç böyle bir şeylerden bahsetmedi. kafama göre takılcam bu sefer nerden ne duyarsam yapacam:))) nerden bulurum ki ben bu hayıt suyunu? bilen biri yardımcı olabilir mi bana? rica etsem?

kendi soruma cevap veriyorum internette buldum hemen siparişş ettim iki kutu nerden bulduğumu söylemiyim reklam olur, ama google da aratınca şak diye çğıkıyor. hadi bakalım tadı da iğrençmiş ama napalım. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir şey soracağım size, elinizde kalmış dhea var mı? benim bitmek üzere ve reglime 6 gün kala dheasız kalacağım 6 gün içinde dhea almak istemiyorum.merkezi aradığımda kullanmaya devam edin denildi. o kadar çok şeye para verdikki artık 6 gün içinde 18 adet kullanacağım şeye 60 tablet almak istemiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bir şey soracağım size, elinizde kalmış dhea var mı? benim bitmek üzere ve reglime 6 gün kala dheasız kalacağım 6 gün içinde dhea almak istemiyorum.merkezi aradığımda kullanmaya devam edin denildi. o kadar çok şeye para verdikki artık 6 gün içinde 18 adet kullanacağım şeye 60 tablet almak istemiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim.

özeline bakarmısın canım

Arkadaslar bilenler cevaplarsa cok sevinirim

Adacayi civanpercemi aslan pencesi coban cantasi, aldim emleyip demleyip iciyorum yalniz miktarinda tereddut ediyorum, buyuk bir kupa icsem mi yoksa sadece bir bardak yeter mi? Bi de regl donemindeyken icince bir sakincasi olur mu acaba? Aradim ama cevap bulamadim. Rica etsem bilgi??

merhaba, beni de listenize ekleyin diye bilgilerimi vermiştim hatırlarsınız 4 aşilama 1 negatif tüp bebek denemem vardı ikinci deneme için görüşmeler yapıyorduk bu ay. iki gun once içime kurt düştü idrar testi yaptım pozitif görüntü verdi. ertesi gun kan verdim beta 88 çıktı, haftaya tekrar randevum var o zaman kesinleşecek galiba ama kendiliğinden hamile kalmış olmam benm için bir mucize gibi. rezerv az fsh değişken.. aslında bu ay doktorum doğum kontrol hapı kullanmamı istemişti ama içmedim. hiç beklemediğim anda kapımı çaldı bebek hala şok içerisindeyim. inşallah hepimiz anne olacağız..

Landarch canım fsh kaçtı senin ve kaç yaşındasın canım.senin adına çok sevindim.inşşş allah tamamına erdirir.yaptıklarını yazabilirmisin neler kullandın canım fsh için ve yumurtaların gelişsin diye yazarsan sevinirim canım ve hangi doktora gidiyordun

Landarch canım fsh kaçtı senin ve kaç yaşındasın canım.senin adına çok sevindim.inşşş allah tamamına erdirir.yaptıklarını yazabilirmisin neler kullandın canım fsh için ve yumurtaların gelişsin diye yazarsan sevinirim canım ve hangi doktora gidiyordun

canm ben 30 yaşındayım, fsh ım çok duzensiz şimdiye kadar 12, 5 ,3, 15 gibi rakamları gördüm doktorum yuksek olanları baz alırız dedi zaten ultrasondanda az folikül vardı yaani testlerle görüntü birbirini destekliyordu. ben arısütü bal polen, hayıt, civanperçemi, aslanpençesi ne okuduysam hepsini yaptım. negatif tüp bebekten sonra dhea kullandım birkaç ay. romanyada uretilen bir ilaç kullandım ( infertilite bölümünde 'basit bir yöntemle infertiliteyi yendim' isimli topcten duymuştum) haziran ayında laporaskopi ve histeroskopi oldum endometriozis odaklarını temizlemişler. açıkcası neyin et etkili olduğunu bilmiyorum ama tatilden dönmüştük kafamda kurup takmaya vaktim olmadı pek oldukça yoğun geciyordu günlerim. benm tüp bebek doktorum taksim de istanbul tup bebek merkezi dr. aret kamar dı. eylul- ekim gibi ikinci denemeyi yapacaktık

Back
X