canım biz değerlerine çok baktırdık. eşimin toplamada 7 tane falan spermiyogramı var. zaten en son tüp bebektede bakılmıştı. değerleri normal yeterli dedi.
hatırlıyor musun değerlerini......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz değerlerine çok baktırdık. eşimin toplamada 7 tane falan spermiyogramı var. zaten en son tüp bebektede bakılmıştı. değerleri normal yeterli dedi.
bhçlideyim ben..çalışıyorum........sen nerdesin?
fazla.uzak.sayılmayız.güzel.bu.ilaç.konusunda.yardımlarımız.olabiliri.birbirimize
sperm.için.dna.hasar.testi.yapıldımı.arkadaşın.wşindeydi.sorun.ilk.deneme.hamile.kaldı.sonrası.kalbi.durmuş.bebişin.kaan.hoca.spermlerden.demiş.yanlış.hatırlamıyorsam.spermlerin.nerdeyse.hepsi.şimdi.tedavideler.eylülde.başlıyorlar.bakalım
yani.dölleyebiliyor.fakat.saglıklı.olmuyor
yumurta kalitesini tüp bebekte tam olarak gözle anlaşılmıyor görüntü olarak değerlendiriyorlar. bize grade I dedikleri bir yumurta aslında sorunlu olabiliyor. onun için farklı teknikler var, pgt, cgh ve yeni çıkan 24 süre tekniği. pgt ile önemli 9 kromozoma baklıyor, 24 süre tekniği ile 24 kromozoma bakılabiliyor ve bunlar hemen sonuç verip transfere yetişiyor. ama cgh de tüm kromozomlara bakılıyor ama bunun sonucu transfere yetişmediği için çünkü 20 günde falan çıkıyor, embiryolar donduruluyor bir daha ki aya transfer yapılıyor. pahalı bir yöntem, ama sağlıklı embiryoyu tüm kromozomlara bakıldığı için %99 seçebiliyorlar, dondurma işlemi riski var, hadi çözülmezse gibi. birde uzun sürüyor, birde dondurulmuş embiryo transferi işlemi görüyorsun sonraki ayda.
birde beslenmenin ve dhea gibi takviyelerin ne kadar etkili olduğu da daha kanıtlanmamış. bunlar bazı hastalarda olumlu sonuç verirken bazılarında vermeyebiliyor. bunun açıklamasınıda doktor şöyle yapmıştı. kadınlarda rezerv azlığı, kalite gibi sorunlar aynı gibi görünsede herkeste neden farklıdır, onun için belki bunların içindeki bir madde birine yararken birinde hiçbir etkisi olmayabilir hatta olumsuz etkisi bile olabilir, demişti.
haklısın, özel merkezler çok ticari bakıyor olaya, dürüst olmadıkalrını düşünüyorum. bazen embiryo oluşuyor ama transfer edilecek iyi durumda olmuyor, ama transfer ediyorlar. bu tarz şeyler oluyor.
zekahi tahirde doktorun kim. birde bu zeynep kamil di değilmi etlikde olan kadın doğum hastanesi orayada iyi diye duydum.
fazla.uzak.sayılmayız.güzel.bu.ilaç.konusunda.yardımlarımız.olabiliri.birbirimize
sperm.için.dna.hasar.testi.yapıldımı.arkadaşın.wşindeydi.sorun.ilk.deneme.hamile.kaldı.sonrası.kalbi.durmuş.bebişin.kaan.hoca.spermlerden.demiş.yanlış.hatırlamıyorsam.spermlerin.nerdeyse.hepsi.şimdi.tedavideler.eylülde.başlıyorlar.bakalım
yani.dölleyebiliyor.fakat.saglıklı.olmuyor
aslında dna hasar testi aklıma geldi çok istedim yaptırsın ama eşim yaptırmaz zaten zorla birşey yaptırıyorum birde değerleri iyi görünüyor fakat dediğim gibi çok manyetik, elektronik şeylerle bilgisayarla uğraşıyor acaba etkileniyor mu diye düşünüyorum . ben bebeğin genetiğini bekliyorum 10 güne kadar çıkar, belki çıkarsa sorun varsa öyle razı edebilirim. çarşambaya doktorla görüştüğümde soracağım ona doktor derse belki daha etkili olur da yaptırır.
bhçlideyim ben..çalışıyorum........sen nerdesin?
evet aslında çok öenmli bişey...ama şimdi bebeğn genetiğinde de çıkar zaten...
manyetik ortamlar etkiliyordur tabii,inşallah test sonunda bişey çıkmaz,ama, sonuç belli olunca,en azından nerden başlayacağını,ne yapacağını bilirsin canım.....
bence biz de,bu ay tüpe başlamadan önce,kaan hocaya gidip dna hasar testi yaptırsak çok iyi olur....
ama ben zaman konusunda takıldığım için maalesef,biran önce olsun bitsin yaş dolmadan diyorum......
genetik testi neresi yapıyor...
Selam hayatkavunici bende bahçeli emekteyim.Ben çalışmıyorum şuan fakat 1-2 ay sonra başlayacağım işe.Tüp bebek nedeniyle ara vermiştim..
Selam hayatkavunici bende bahçeli emekteyim.Ben çalışmıyorum şuan fakat 1-2 ay sonra başlayacağım işe.Tüp bebek nedeniyle ara vermiştim..
beştepe,bahçeli, emek 3 ümüzde yakınız. giz de yenimahalleymiş o da çok uzak sayılmaz.
genetik testi yapan yer çok ankarada, genlab,intergen,düzen, istersen başkentde yapar orada da yapılıyor.
eşimle benim genetiğimize bakılmıştı. biz genlabda yaptırmıştık. çarşamba günü soracağım hulusi beye gerek varmı dna hasar testine varsa tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum.
genetik testi yapan yer çok ankarada, genlab,intergen,düzen, istersen başkentde yapar orada da yapılıyor.
eşimle benim genetiğimize bakılmıştı. biz genlabda yaptırmıştık. çarşamba günü soracağım hulusi beye gerek varmı dna hasar testine varsa tüp bebek öncesi yaptırmak istiyorum.
genetik testin ücretini hatırlıyor musun......
genetik testin ücretini hatırlıyor musun......
Kızlar Akay hast.ücretsiz yapıyomuş bu testleri.ben genartın lab.yaptırdım310 tl.verdim.genetik temiz çıktı ama trombofili faciaaa dedi doktor.
bu arada bende necatibey deyim.iş yerim.ev incirli.benim hikayem daha karışık sizlerden.benim eşin tayini malatya ay çıktı 2-3 aydır orda.bende 2 hafta da bir uçutyorum 1 gece kalıp geliyorum.tayinim olmadı benim.iştende çıkamadım.malum bebek yapcaz daha çoook para lazım.bende kayın annnemlere yerleştim.allah var çok iyiler ama evimde ki rahatlığım olmuyo malesef.ayrıca kocamıda özlüyorum.öyle üzülüyorum ki halimize BU KAFAYLA NE KADAR OLUMLU SONUÇ ALIRIM SİZ DÜŞÜNÜN.yaş 34 yolun yarısına 1 kala...
genlabda 118 tl di bir kişi ,ama dieğr yerelede sormak lazım. başkenttede fark ücreti alarak yapaıyorlar ama ne kadar bilmiyorum.