Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bende ozona başlamıştım haziran ayında ama hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. toplam 4 seans gidebilmiştim. haftada 2 gün gidiyordum. 12 seansı tamamlayacaktım ama kısmet olmadı. o zaman ozonu çok araştırmıştım ozon yapan heryeri gezmiştim dikkat edilmesi gereken şeyler var, birde ozon şişesi kullanılmasına dikkat etmek gerekiyor bazı yerler kan torbası ile yapıyor. sağlıklı olanı şişe.

canım topraksu....nasılsın...istirahatte misin hala...merak ettim....

Canım Allah senden razı olsunnnnn..Evet benimde tutunduğum tek dallllll Rabbimmm..Ayettede geçtiği gibi Rabbim sana dua etmekten hiç bir zaman mutsuz olmadımmmmm..Diye dua ediyorummm.Katından tertemiz bir soy armağan et diyeeeee..Dediğinn gibi artıkkk elimden sadece dua etmek geliyorrr...Senin ve bebeğin için dualarım her zamannnnnnnnnnn..

starsuzie arkadaşım hayırlı uüurlu olsun... çok seviindim. benimde rezervlrm çok iyi değil. şuan transferimin 7.günü inşallah bende güzel haberleri veririm. diğer bir sorunum da tek tüpüm tıkalı ve yapışık... dualarınıza ihtiyacım var

Tebrik ederim
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
cok sevindim...
Canım cok teşekkür ederim....hikayeni bastan sonaa defalarca okumuslugum vardır.hamile kaldığın donemi hatırlıyorum doğal yolla hamile kaldın arkandan geliyorum....
Demek ki rezerv az şansımız yok diye birsey yok...zaten ihtiyacımız olan tek yumurta....

Arkadaslar bende yumurta rezervi cok kotu olanlardanim ve tup bebek magduruyum
yumurta donasyonu ve evlatlik onerdiler ama Rabbim banada mucizesini gosterdi ve kizim suan 6 aylik kucagimda
size tavsiyem mutlaka
omega 3 balik yagi hapi kullanin ( yumurta kalitesi icin cok onemli )
Q enzyme10 kullanin
iyi bir multuvitanmin mesela elevit kullanin
ve duzenli spor yuruyus yapin

farki goreceksiniz

Allah hepinizin yardimcisi olsun.

:nazar::nazar::nazar:

Maşallah minik kızına Rabbim uzun sağlıklı şanslı bir ömür nasip etsin...hayırlı evlat olsun..

Kokla mucizeni benim için.

canım tebrikler....gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını...allah sağlıcakla,bebeğine kavuştursun
inşallah.....

Canım cok. Teşekkür ederim ..Rabbim inşallah en kısa zamanda sana da ve tüm isteyenlere mucizelerini göndersin...

starsuzie arkadaşım hayırlı uüurlu olsun... çok seviindim. benimde rezervlrm çok iyi değil. şuan transferimin 7.günü inşallah bende güzel haberleri veririm. diğer bir sorunum da tek tüpüm tıkalı ve yapışık... dualarınıza ihtiyacım var

Cok cok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun....
Leylimi yani bugün 8 . Gün ...inasallahh mutlu haberi burda paylaşacaksın dualarmdasin....
Rabbim kolaylastirsinnn inşallah.

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim benİmde dualarım seninle....hersey cok guzel olacak.
.inan !savas ve kazan!!!!
inşirah süresini oku....İnşirah Suresi (Arapça:سورة الشرح), Kur'an-ı Kerim'in 94. suresidir.

8 ayetten oluşan sure Mekke'de nazil olmuştur. Bu surenin okunması İslam inancına göre insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbine ferahlık lütfedilmesini sağlar.
Türkçe anlamı

1- Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?

2- Ve yükünü indirip-atmadık mı?

3- Ki o, senin belini bükmüştü;

4- Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?

5- Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.

6- Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.

7- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.

8- Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Her zorluklar bir kolaylık vardır...icinde bulunduğumuz sıkıntınızda elbet bir çıkışı var...

Son 2 yıldır kullandıklarımı yazacağım...
Sevgili kristallerin kullandıklarına aynen katılıyorum....belki de kullandıklarımız bizi bebeğimize ulaştırmak için vesile oldu...
Birazdan yazacağım .

Son düzenleme:
:nazar:kader arkadaşlarımdan birinin daha bu muhteşem duyguyu tadması beni nasıl mutlu etti anlatamam canım...
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin,kucağına alacağın günler hayırlısıyla bi çırpıda geliversin...
darısıda bana ve benim gibi burada hasretle bekleyen arkadaşlaımıza olsun inşallah...
:nazar:

Açıkcası sunu söyleyerek yazmaya başlamalıyım ki KK den Cook şey öğrendim...
Belkide o yüzden bunları buraya yazmaya mecbur hissediyorum:))
Durumumu öğrendiğim zamandan bu yana 3 donem yasadım..
İlk dönemimde durumu kabul edemedim...bu aglayarak,ne yapacagını bilmez..kendine aciyarak geçirdiğim dönemim.
Sonra durumu kabul etmey başladım ..bu donemde sürekli okudum...yabancı siteler .basari hikayeleri...Pof yani premature ovarian failure ( erken yumurta yetmezliği) yabancı sitelerde forum siteleri dısında daha cok bilgi buldum...
Okudum okudum okudum ;)))
Basari hikayelerini ....her okuduğum hikayede daha bir ümitlendim...kullandıklarını not ettim tek tek araştırdım...
Son bölümde ise savaş başlamıştı:)) tabiki zaman zaman dibe vurduğum oluyordu...özellikle tedavi iptallerinde...
En kötü dibe vuruş ise döllenmeyen yumurtaciklarimda yasadım.yumurtaciklar çünkü epi topu 2 tane biri zaten küçüktü..
Sonuc gözyaşları...offf

Maddeler halinde kullandıklarım,
1) Q10 100 mg.ben solgar marka kullandım ,başka markalarda olanları da var....hergüne 1 tane gunün herhangi bir saati aldım.okudugum sitelerde 200 mg alanlarda vardi.
2)omega 3,6,9 gene solgar markada var amam değişik markalarda olabili.icinde epa ve dha olmalı...
3)SElenyum ACE eczanelerde bulunabilen bir vitamin
4)gebelik oncesi kullanılması gereken bir multivitamin...birçok marka ve çeşit kullandım..solgar in female multiple vitamini
Sonra GNC de satılan arginmax, Elevit isimli eczanede satılan multivitamin gibi.....
5)L -argine gene solgar marka kullandım...
6)L-carnitine ara ara bıraksamda ictim...
7)adetin ilk 14 gunü donq quai ....yumurtlamadan sonra gebelik ihtimaline karsı bırakılıyor...
8)artık Türkiye'de de var...arkoroyal arı sutu ampulü 1000 mg...o zamanlar tr de yoktu getiremediğimde saf arı şutu bal polen karışımı her sabah...mutlaka ahşap kasık ile kullanılmalı!!!!!
9)bir donem cim tabletleri...ebay gibi yabancı sitelerde satılıyor...her sabah ac karnına 10 tane:)) birakali epey olmuştu.ama adet rengi bile değişiyor inanın.
10)Ruşeym belki de duymamissinizdir aktarlar satıyor..yoğurtlar karıştırıp ara ara yedim...

İnsan vücudunda bir aksaklık oluşmuşsa biranda düzelmiyor...biranda oluşmadığı gibi...bu uzun bir süreç.

Sonrasında ara ara grape seed extract kullandım..üzüm çekirdeği ..hap seklindeydi..toz olanlarından da almıştım yoğurtlar karıştırıp tüketmiştim.

Bir donem maca ...gene ebay dan aldım...

Balın içersine keciboynuzu pekmezi karıştırıp icine...zerdecal...zencefil...tarcin..çörekotu...polen..karıştırıp sabahları huplettim...

Buarada her sabah mutlaka 1 tane incir,,,ara öğünlerde değiştirerek hurma,ceviz,fındık,badem....vb

Boooooolllllllll suuuuuu...ph degeri yüksek olmalı...bu konuda tr deki en iyi saka su...pet şişemi dışarıda bile ayırmadım yanımdan o kadar yani...

Bolllll yürüyüş....

Sigarayı bıraktım!!!!!!!!!!! Tam 2 yıl bitti.

Sabır...bol bol dua....

Haaaa bı donem dhea kullandım fakat bende bol sivilce yaptı ...ve bence ise yaramadığını düşündüğüm için bıraktım.
Bı cok basari hikayesinin ana kahramanı dhea dir.demekki kisi ye göre formüller değişiyor...

Size uygun olanı deneye yanıla buluyorsunuz....

ALLAH Hepimizin yardımcısı olsunn...
İşlerimizi kolaylaştırsın..dualarımızı karşılıksız bırakmasın...

Son düzenleme:
canım,önerilerin için çok sağol....beni hatırlamışsındır..bana şunlar şunlar değin herşeyi yapıyoruz....
inşallah biz de başarırız birgün.....
minik kızın da iyidir umarım...allah ikinize de sağlık,mutluluk versin....ikinizi de kucaklıyorum.....

Starsuzie çok tebrik ediyorum . Krizhazel seni çok iyi hatırlıyorum bebeğin 6 aylık olmuş. Allahım inşallah vizede nasip eder . Omega 3 e başlıyorum bende . Bızler içn dua edin

:nazar:kader arkadaşlarımdan birinin daha bu muhteşem duyguyu tadması beni nasıl mutlu etti anlatamam canım...
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin,kucağına alacağın günler hayırlısıyla bi çırpıda geliversin...
darısıda bana ve benim gibi burada hasretle bekleyen arkadaşlaımıza olsun inşallah...
:nazar:

Kader arkadasım yol arkadasım...
Ne kadar tatlisinn :))cok teşekkür ederim...evet bende bir kisi daha kurtuldu diyordum.:))
Âmin inşallah günler bir anda geçiversin
eCeden ve tüm diğer yol arkadaslarım kendim için sukrettigim her an sizin için dua ediyorum...inşallah an kısa zamanda darısı hepinizin basına olsun...

Q10 100 mg
Omega 3 6 9
ACE SElenyum
İyi bir multivitamin hicccc ama hiç bırakmadım...

Saracoğlu kürleri ve çaylarında kullandım ...

Starsuzie çok tebrik ediyorum . Krizhazel seni çok iyi hatırlıyorum bebeğin 6 aylık olmuş. Allahım inşallah vizede nasip eder . Omega 3 e başlıyorum bende . Bızler içn dua edin

Sess canimsinnn uzun bir süredir umuda yolculuğun devam ediyor...sakın pes etme...
Cok cok coktesekkur ederim...en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...saglikla yavrusuna kavustursun inşallah ...

Cnm ne kadar guzel bunlari okumak, bir gecmise gittim nasil dua ediyorduk, inanmak, savasmak ve basarmak, ben de insirah suresini cok okurum guc verir, Allahim seni ve melegini korusun, saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah, sen de bize umut oldun.

Sess canimsinnn uzun bir süredir umuda yolculuğun devam ediyor...sakın pes etme...
Cok cok coktesekkur ederim...en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...saglikla yavrusuna kavustursun inşallah ...

tebrik ederim. böyle uğraşıpta mucizelerle karşılaşan birini görünce çok seviniyorum. inşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

sAYIN STARSUZİ, senin özelini kim kime söylemiş ben buldum.Hatta az önce ondan gelen özelede yazdım.Starsuziye yaz kim kime söylemiş bilsin diye.Aslında insanların sanada özür dilemesi lazım.Bana yazdıklarını o zaman onlarada yazar mısın?Şunu bil ki facede falan görüşüyoruz 1 haftadır biliyorum diyorlar.Sen bilirsin,KİM OLDUĞUNU?

iyiyim canım, yatıyorum hala. Bir süre daha yatacağım.

Sen nasılsın, uzun zaman oldu görüşemedik. Ben giriyorum ama şöyle bir bakıp çıkıyorum, çok duramıyorum.

iyiyim canım ya..napayım....hala tırmalıyorum,doğurmaya çalışıyorum:1:
Bu ay inci kürüne başladım...bal tarçın çörek otu bikaç gün yaptım sonra bıraktım....
Biraz önce bi arkadaşım arısütübalpolenle ilgili bi link atmış....yorumlar var işte,
3.5 kat artırıyormuş gebeliği...ve anne karnındaki bebek gelişimine de çok etkiliymiş...
öyle işte yapıyorum bişeyler doğal yoldan olabilsin diye...allah tüm isteyenlere versin....

Sen dinlenmeye devam...aman yat,işi gücü boşver,işyeri de sorun çıkarmıyorsa,dinlenebildiğin kadar dinlen...
Denk gelirsek de burdan haberleşiriz canım.....ankarada mısın şimdi nerdesin???

sAYIN STARSUZİ, senin özelini kim kime söylemiş ben buldum.Hatta az önce ondan gelen özelede yazdım.Starsuziye yaz kim kime söylemiş bilsin diye.Aslında insanların sanada özür dilemesi lazım.Bana yazdıklarını o zaman onlarada yazar mısın?Şunu bil ki facede falan görüşüyoruz 1 haftadır biliyorum diyorlar.Sen bilirsin,KİM OLDUĞUNU?

Topraksu canım teşekkür ederim...

Kimmiş ben bilmiyorum...yazarsan cok sevinirim..haklisin kim kimmiş bilmek lazım...yazarım tabi...

Ama suan cok kötüydüm dün gece kanamam oldu şimdi dinlenmem lazimmis..

Arkadaslar ne olur dua edin cok korkuyorum...saglikla gelsin bebeğim...Rabbim onu korusun ....

Ne olur dualarınızı eksik etmeyin....

Son düzenleme:
Topraksu canım teşekkür ederim...

Kimmiş ben bilmiyorum...yazarsan cok sevinirim..haklisin kim kimmiş bilmek lazım...yazarım tabi...

Ama suan cok kötüydüm dün gece kanamam oldu şimdi dinlenmem lazimmis..

Arkadaslar ne olur dua edin cok korkuyorum...saglikla gelsin bebeğim...Rabbim onu korusun ....

Ne olur dualarınızı eksik etmeyin....

canım,korkma lütfen....bebeğin hayırlısıyla tutunacak sana.....dualarımız seninle....sen hiç bişey düşünmeden dinlen,istirahat et....
sağlıkla gelecek inşallah bebeğin

CANIM benim çokkkk sevindim okuduğuma bende inanamadım.sağ salim bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin.tez zamanda rappim bizede aynı armağanı nasip etsin:nazar:

Back
X