ayrıca benim gibi tedavi görenler varsa cevap yazarsanız sevinirim sonuç aldınız mı? hala bekliyor musunuz? yksa aşılamaya mı başvurdunuz ? fikir alışş verişi yapalım şimden teşekkürler
Arkadaşlar yazılarınızı başından beri okudum benimde aynı sorunum var.
klomen tedavisi görüyorum ayrıca geçen ayda doktorum 3 tane çatlatma iğnesi verdi, 2 tanesini vuruldum 3.yü yaptırmadı çünkü çatlamazmış yumurtalarım.Bu ay2 tane çatlatma iğnesini vuruldum 3.yüde 2 gün sonra vurulacam, sağ taraftaki yumurtamın büyüklüğü 21 cm olmuş bu ay 3.iğnemi vurulucam inşallah hayırlısı olur ama doktorum aşılama yapalım mı diye sordu bende maliyeti nekadar tutar dedim 750 tl dedi ,iğneleri de ben kendi paramla aldım 750 tl fazla değilmi iğne parasıda yok üstelik kendim aldım.aşılama yapmıyalım diyecem 2 günsonra gidince 2 gün sonra çatlıyacakmış dr öyle dedi ama ben normal olarak denemek istiyorum ne diyorsunuz arkadaşlar.Sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum.
1,5 senelik evliyim,1 hafta önce doktora gittim ultrasyondan bakıp yumurtalıklarında tembellik var senağlama normal yolla zor hamile kalırsın adet olduğun zaman gel tedaviye başlıcaz dedi,benim gibi olup çoçuk sahibi olanlar varmı?çok üzgünüm,sanki çoçuğumuz olamazmış gibi geliyo bana,netten epey baktım kafam karıştı nasıl bi tedavi uygulanıyo?hamile kalmak imkansıza yakınmı bu hastalıkta şimdiden teşekkür ederim.:1rolleyes:
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve yazılanları okuyunca bende durumum hakkında size bişeyler sormak istedim. ben 20 yaşındayım 13 yaşına kdr hiç adet görmedim..13 yaşında epilepsiyle tanıştım ve epilepsi tedavisi için ilaç kullanmaya başladım 16-17 yaşıma kadar adet grmeyince annem doktora gitmek istedi ve ilk gittiğimizde yumurtalık tembelliği dendi . ve bu yaşıma kadar ilaçla adet görüyorumen son baya iyi bi doktora gittk ultrasonla hormon tahlilleriyle herşeyle baktı ve herşeyin normal olduğunu yumurtalıklarımın olduğunu ancak tembel olduğunu söyledi uzun zamandır BELARA adlı bi ilaçla adet görüyorum. Yaklaşık bi hafta önce gene gitttin cyclprognova adlı bi ilaca geçti onun daha iyi olcağını söyledi ama ben yan etkilerini okuyunca ve epilepsiye de zararı olduğunu düşündüğüm için belaraya geri dönmeyi düşünüyorum ( çok kararsızım artık ilç kullanmaktan bile sıkıldımm Allah inş herkesin şifasını verir..
canım öncelikle geçmiş olsun bendede aynı sorun vardı geçen ay hamile kaldım çok şükür ilaçlara gerek kalmadan sana bu tür ilaçları önermem şu yüzden bunlar doğum kontrol hapı ve yumurtlamayı tamamen engelliyor sadece düzenli adet olmanı sağlıyor ama yumurtlamana faydası olmuyor bilmiyorum evlimisin çocuk istiyormusun ama değilsen ve ileride evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsan değişik tedaviler uygulanıyor önce hormonlarda bi sorun yoksa klomen hapı veriliyor faydası olmazsa rahim filmi ile tüplere bakılıyor ve orada bi sorun yoksa iğne tedavisine geçiliyor ben iğnelerimi almıştım fakat araya terslik girdi yaptıramadım öylece bekliyordu 2 aydır dolapta sonra yurtdışından bi ebeden çay aldım yumurtlamayı destekliyor adeti düzenliyor sanırım gerçekten işe yaradı ilk kullandığım ay hamile kaldım
canım öncelikle geçmiş olsun bendede aynı sorun vardı geçen ay hamile kaldım çok şükür ilaçlara gerek kalmadan sana bu tür ilaçları önermem şu yüzden bunlar doğum kontrol hapı ve yumurtlamayı tamamen engelliyor sadece düzenli adet olmanı sağlıyor ama yumurtlamana faydası olmuyor bilmiyorum evlimisin çocuk istiyormusun ama değilsen ve ileride evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsan değişik tedaviler uygulanıyor önce hormonlarda bi sorun yoksa klomen hapı veriliyor faydası olmazsa rahim filmi ile tüplere bakılıyor ve orada bi sorun yoksa iğne tedavisine geçiliyor ben iğnelerimi almıştım fakat araya terslik girdi yaptıramadım öylece bekliyordu 2 aydır dolapta sonra yurtdışından bi ebeden çay aldım yumurtlamayı destekliyor adeti düzenliyor sanırım gerçekten işe yaradı ilk kullandığım ay hamile kaldım
ben dr. gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.. bunun için adetliyken mi dr. gitmeliyim.. ve kaçıncı günü gitmeliyim? birde muayne alttan mı yapılıyor? bu arada çocuk istediğimiz için yumura takibi istiyorum.. yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmeliyim...
şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?