- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi ayda88
-
Bende 1,5 yilllik evliyken gittim 3 yumurtam vardi tembellik vatr dedi klomen verdi kullandim spnra catlatma igmesi oldum o ay olmadi bir sonraki ay olduMerhaba arkadaşlar 1.5 yıldır korunmuyorum hamile kalamadım doktora gittim yumurta tembelligi dedi ve klomen verdi daha kullanmadım aranızda kullanıp sonuç alan varmı çok teşekkür ederim şimdiden. .
Sizde kullanin esinizde sorun var mi ?Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır korunmuyorum hamile kalamadım doktora gittim yumurta tembelligi dedi ve klomen verdi daha kullanmadım aranızda kullanıp sonuç alan varmı çok teşekkür ederim şimdiden. .
Eşim gitmedi henüz bilmiyorumSizde kullanin esinizde sorun var mi ?
Esinizde gitseydi beraber gidin doktora benim esimde sayi düsüklügü vardı ama tedavi olmadı dogal yolla nasip etti rabbim belki de tek sorun sizde degildirEşim gitmedi henüz bilmiyorum
Koy yumurtasini tavsiye ediyorlar canim ister cig yiyrek ister koy sutune katip içerek istersen kirip yiyerek yeterki ye yaniiYa peki klomen lee hamile kalabilirmiyim eşimde problem yoksa yumurta tembelliği var sadece bende
Sana diyorum amma bunu bende yapamiyorum maalesef.. stres yapmaaa düşünme git gez dolann eglen kafani dagitacak seylerle ilgilen bakkal urunlerini hayatindan cikar kesinliklee kendine sart kos (bende sigarayi birakamiyorum esimde ayni sekilde)Bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim sigara alkol kullanmıyorum eşimde aynı şekilde birde soğan suyu diyorlar henüz yapmadım cips çikolata bu tarz yiyecekleri ne yazikki çok tüketiyoruz yemeklerle pek aramız yok birde ikimizde kiloluyuz çok moralim bozuk sanki hiç bebegimiz olmayacakmış gibi geliyor her ay hayal kırıklığı yaşıyorum.. bu ayda dahil.
Sogan suyunu ben yaptm fayfasini gordum canmm ustelik zayiflatmistida :) ve doktorum demisti onu yapabilrsn die sendeki sikinti neSa
Sana diyorum amma bunu bende yapamiyorum maalesef.. stres yapmaaa düşünme git gez dolann eglen kafani dagitacak seylerle ilgilen bakkal urunlerini hayatindan cikar kesinliklee kendine sart kos (bende sigarayi birakamiyorum esimde ayni sekilde)ve zayiflamaya bak canimm spor yap yuruyus yap hicbise yapamazsn bol su tuket yesil cay ic yesil cayda yumurtlamaya cok faydaliymis.. bunlar söylüyorum ama inan cogunu bende yapmıyorum. Anlatıyorum buralarda yaziyorumki belki biri okur yapar ve sonucunu alir banada hayir duasi yapar. Ama sen yap kendini zorla ve yap biseyleri istiyorsak cabalamamiz lazim ve biseylerden fedakarlik yapmamız lazim yoksa her ay adet zamani cok daha husrana ugrariz aci gerceklerle yuzlesmemeiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?