Yumurtalıklarında kist olup hamile kalanlar;

bu arada dün adetim geldi ilk ve kullanmaya başladım doğum kontrol hapını.Napim ya artık Allahım ne zaman nasip kısmet ederse o zaman olsun.Sağlıklısı olsunda.
Tek endişem hapı kullandıktan sonra ki süreç uzun bir zaman gebelik olmaması.
İnşallah böyle birşey yaşamam.

Gerçi doğumdan sonra normaldir herhalde adet düzensizliği diye düşünüyorum yada kistten kaynaklanıyordur.Kistin hamilelikte bir zararı var mı doktorum birşey söyledi mi bu konuda?

canım doktor bana birşy söylemedi ama başka birine patlaması halinde sorun olur dediğini duymuştm canım yengem doğumdan sonra 9 ay adet olmamış hamilelikten kaynaklı olabilir

Selam canım bende 1 yıl önce sol yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim hatta bununla ilgili konularda açtım..
nişanlıyken öğrenmiştim kisti çok üstüne düşmedim doktorun verdiği ilaçları kullanmadım..
evleneli 6 ay oldu 4 ay korunmadık ama hamilede kalamadım doktora gittim kistte büyüme saptadı kistim 5 cm olmuş..
adetimde hep düzensizdi zaten 15 gün gecikmeli oluyordum en son 2 kutu adet söktürücü kullandım 16 gün sonra adet oldum adetimde 14 gün sürdü..
kist kayboldu mu bilmiyorum umarım gitmiştir..
zor bir durum Allah yardımcımız olsun..
bende doğum kont.hapına başlamayı düşünüyorum açıkçası..

canım ihmal etme sık sık kontrole gitmelisin hoş ben gittiğimde her doktor ayrı birşey söylüyordu biri kist yok diiğeri var diğeri yok diyordu en sonuncusu hamileyken baktı 4 haftalıktım kese bile görünmüyordu alttan muayene etti kese yerine 3cm kistin resmini verdi elime

canım şişti mi göbüşünn ne güzel yaaa
inşallah Allah isteyen herkese nasip eder..
ihmal etmicem tabi tedavimi bat yeni bitti bu ay denicem işte yine hamile kalamazsam adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam ondan sonrada d.k.h falan belki..
gebe kalmak önemli değil önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirmek bence bunun için uğraşıcam..
kist varken hamile kalan çok ama kalamayanlarda var benim gibi nasip kısmet artık..

Normalde doktorun verdiği ilaçları kullansaydın kistin en azından küçülmüş olurdu.Canım tedavini yaptırdıktan sonra kalmaya çalış bence.Bende senin gibi düşünüyordum ama sağlıklı bir gebelik için bence tedavi şart.İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız Amin.

canım doktor bana birşy söylemedi ama başka birine patlaması halinde sorun olur dediğini duymuştm canım yengem doğumdan sonra 9 ay adet olmamış hamilelikten kaynaklı olabilir

Ben hemen adet oldum.Yengen bebeğini emdirdiği için belki olmamıştır.Aslında belkide düzene giricek ya adetim.Rabbim hepimize şifa versin.Sende inşallah sağlıcakla yavruna kavuşursun canım.

inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Ya kızlar 5 gündür adet oluyorum.İLK 2 gün normaldide şimdi nerdeyse kan kaybından gidicem ya çok aşırı kanamam var pıhtılı bir şekilde.
Doktor muayane sırasında rahim duvarın kalınlaşmış çok kanaman olabilir demişti bu kadar olacağını düşünmemiştim ya.Çok bitkin
düştüm kendimi aşırı yorgun hissediyorum.Doktoruda aramadım tekrar söylemişti çünkü .Normal mi bu kadar kanama olması ya .

Vallahi normal olub olmadigini bilemiyorum ama, ama cok kan kayb etdiysen halsizlik basliycakdir sende. Elma, havuc, pancar suyu ic. Kansizliga cok iyi gelir. Ayrica kara ciger hasla ve ye, kizartmadan yesen daha iyi olur.

Vallahi normal olub olmadigini bilemiyorum ama, ama cok kan kayb etdiysen halsizlik basliycakdir sende. Elma, havuc, pancar suyu ic. Kansizliga cok iyi gelir. Ayrica kara ciger hasla ve ye, kizartmadan yesen daha iyi olur.

Uğur böcüğümmm :)
Ya sorma bak bu günle 7. gün oldu aşırı şekilde kanamam var.Geçen gün doktoru aradım önemli mi diye sordum yok dedi apranax iç dedi bana içtim günde bir tane çok azalma oldu ama hala devam ediyor.Anlamadım gittim.Bir önceki doktor kontrolümde bana kan testi yaptı kansızlık çıkmadı ama bu adetten sonra tekrar isteyebilirim.Sağol canım benim dediklerini yapıcam.

Yaa benimm yengem dayimin karisi boyle olmusdu, ama onda sorun vardi ondan cok kan kaybetmisdi ve dediklerimi yaparak bir az kendine gelmisdi. Sana gelince bence bu oyle telefonda soylenecek bir sey deyil, sen kontrole git iyisim baksinlar, belkide onemlidir. Ne oldugunu gormeden demek cok zor.Mutlaka doktor kontroline git. Ultrasonla falan baksinlar.

Canım çok şükür azaldı.İnan ki herşeyde doktora gitmekten sıkıldım.İnşallah hiçbir sorun yoktur.İnşallah kistler yok olmuştur ya.Önümüzdeki ay kontrole gidicem.Allahım inşallah bu kez herşey yolunda olur.Çok yoruldum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

ben nişanlıyken kistim vardı doktor 21 günlük düzenleyici verdi GİNERA isimli ilaç bitince 3-4 gün sonra adet oldum.adet bitimi evlendm ve hamileyim..

ben nişanlıyken kistim vardı doktor 21 günlük düzenleyici verdi GİNERA isimli ilaç bitince 3-4 gün sonra adet oldum.adet bitimi evlendm ve hamileyim..

bana hem adetim düzene girsin hemde kistler gitsim diye doğum kontrol hapı verdi myralon adı.İnşallah işe yarar.Canım senin adına sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

bana hem adetim düzene girsin hemde kistler gitsim diye doğum kontrol hapı verdi myralon adı.İnşallah işe yarar.Canım senin adına sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

inş sende de yarar adet düzene girer emin ol kistte cinsine göre yani benm yo kolmadı hala var 6cm şuan 2 aylı khamileym 3 ayı dolunca yok olur dedi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…