D vitaminide kullanıyorum aslında 2 aydırD vitamini demir ve b12 ye baktırın yumurta gelişimi üzerinde gerçekten etkisi oluyor òzellikle d vitaminin.
Yakın zamanda baktırdınızmı d vitaminineD vitaminide kullanıyorum aslında 2 aydır
Yok baktırmadımYakın zamanda baktırdınızmı d vitaminine
Belki yeteri kadar yükselmemiş olabilir. Antioksidan deneyebilirsiniz folik asit veya prowomen gibi vitaminlerde kullanabilirsiniz d vitamini ben d colerefor kullanıyorum haftada 2 alıyorum katkısı oluyor. Amh değerinizmi çok düşük acaba.Yok baktırmadım
Folik asit uzun zamandır kullanıyorum zaten aynı zamanda d vitamini ve balık yağı kullanıyorum bu ay ınofolic combi hp kullandım yine de gelişmedi bende şaşırıyorumBelki yeteri kadar yükselmemiş olabilir. Antioksidan deneyebilirsiniz folik asit veya prowomen gibi vitaminlerde kullanabilirsiniz d vitamini ben d colerefor kullanıyorum haftada 2 alıyorum katkısı oluyor. Amh değerinizmi çok düşük acaba.
Sizinde mi geç olgunlaşıyorFolik asit uzun zamandır kullanıyorum zaten aynı zamanda d vitamini ve balık yağı kullanıyorum bu ay ınofolic combi hp kullandım yine de gelişmedi bende şaşırıyorum
Bana adetin 3.gününde hormon testi yaptı aslında ama amh bakmamışBelki yeteri kadar yükselmemiş olabilir. Antioksidan deneyebilirsiniz folik asit veya prowomen gibi vitaminlerde kullanabilirsiniz d vitamini ben d colerefor kullanıyorum haftada 2 alıyorum katkısı oluyor. Amh değerinizmi çok düşük acaba.
Çok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın.Sizinde mi geç olgunlaşıyor
Baktırsanız iyi olur yumurta rezerviniz çok azsa buna göre adım atarsanız boşuna zaman kaybetmezsiniz.Bana adetin 3.gününde hormon testi yaptı aslında ama amh bakmamış
Yumurta rezervim azsa tedavisi var mı ne yapılıyor bu ay da olmazsa rahim filmi çekicem dedi doktorum niye bakmamış ki bu teste anlamadımBaktırsanız iyi olur yumurta rezerviniz çok azsa buna göre adım atarsanız boşuna zaman kaybetmezsiniz.
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuzÇok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın.
Östrojen hormonu kullanıyorum bi de rahim duvarım ince olduğu içinÇok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın.
Tüp bebeğe yönlendirirler o yüzden amh değeri önemli ultrasondada bakıyorlar yumurta rezervine sizin bakılmadımıYumurta rezervim azsa tedavisi var mı ne yapılıyor bu ay da olmazsa rahim filmi çekicem dedi doktorum niye bakmamış ki bu teste anlamadım
Gebyfoll kullanıyordum ama bayadır kullanmıyorum.Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Benimde rahim ince ama hamile kalınca kendiliğinden kalınlaşıyor sizinde belki öyle olabilirÖstrojen hormonu kullanıyorum bi de rahim duvarım ince olduğu için
O zaman niye bende amh bakmadı ki anlamadım ya ultrasonda sürekli bakıyor yumurta takibi yapıyor hem az yumurta var hemde geç olgunlaşıyor dedi zaten 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi başka bi şey de önermediTüp bebeğe yönlendirirler o yüzden amh değeri önemli ultrasondada bakıyorlar yumurta rezervine sizin bakılmadımı
2*2 kullanıyorum estrofemi şuan bugün ultrasonla baktığında kalınlaşmış dediBenimde rahim ince ama hamile kalınca kendiliğinden kalınlaşıyor sizinde belki öyle olabilir
Başka bir doktora gidin bence doktorunuz çok ilgili değil gibiO zaman niye bende amh bakmadı ki anlamadım ya ultrasonda sürekli bakıyor yumurta takibi yapıyor hem az yumurta var hemde geç olgunlaşıyor dedi zaten 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa rahim filmi çekeriz dedi başka bi şey de önermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?