Özele gidiyorum aslında çok ilgileniyordu sürekli alttan baktı 2 günde bir kontrol etti hep yumurta takibi yaptı ama bilemiyorum şimdi siz böyle deyinceBaşka bir doktora gidin bence doktorunuz çok ilgili değil gibi
Yumurta rezervinizi ultrasondan iyi görmüşse amh ye gerek duymamış olabilir siz vitamin konusunu danışın doktorunuza belki bir takviye verebilir umarım dilediğiniz gibi olurÖzele gidiyorum aslında çok ilgileniyordu sürekli alttan baktı 2 günde bir kontrol etti hep yumurta takibi yaptı ama bilemiyorum şimdi siz böyle deyince
Geçen ay sadece bir yumurtam gelişti 18.günde ondan önceki ay da 2 yumurta gelişmişti daha yaşım 24 o yüzden de bakmamış olabilir bu ay henüz gelişmedi ama inşallah gelişir cuma tekrar gidicem kontrole olmazsa sonraki ay rahim filmi çektiririm artıkYumurta rezervinizi ultrasondan iyi görmüşse amh ye gerek duymamış olabilir siz vitamin konusunu danışın doktorunuza belki bir takviye verebilir umarım dilediğiniz gibi olur
Kizlar iyi aksamlar konu ile alakasiz ama gercekten soracak dasinacak bir kimse bulamadim etrafimda birsey sormak istiyorum ben dun el ve ayaklarimin uyusmasina dayanamadjm anlik oldu ve dilim dolanmaya basladi once acile ordan dahiliyeden kan baktilar D vitamini :10 cikti ve gebeligide zorslatirdigi soyleniyor bende yaklasik 2 yildir gebe kalamiyorum etkisi varmidir B12:278 ikiside dusuk dedi kaslarimi kontrol edemiyorum ve bu beni cok korkutuyor norolojiye goruneyim mi ocimde bir kokrku olustuÇok geç değildi benimki ama d vitaminim yükselince 2 - 3 gün kadar öne çekti ayrıca ben 2 kere d vitamini sayesinde hamile kaldım o yüzden özellikle d vitaminize baktırımanızı tavsiye ederim. Birde güneşli günlerde mutlaka dışarıya çıkın
Sadece vitaminden olacağını sanmıyorum bence nörolojiyede çıkın bir danışınKizlar iyi aksamlar konu ile alakasiz ama gercekten soracak dasinacak bir kimse bulamadim etrafimda birsey sormak istiyorum ben dun el ve ayaklarimin uyusmasina dayanamadjm anlik oldu ve dilim dolanmaya basladi once acile ordan dahiliyeden kan baktilar D vitamini :10 cikti ve gebeligide zorslatirdigi soyleniyor bende yaklasik 2 yildir gebe kalamiyorum etkisi varmidir B12:278 ikiside dusuk dedi kaslarimi kontrol edemiyorum ve bu beni cok korkutuyor norolojiye goruneyim mi ocimde bir kokrku olustu
merhaba progestan içeren bir ilaçlamıı kullanıyorsunuz estrofemi yoksa tek mi ben de kullanmıştım estrorfemi gebelik oluşmadıı doktorun neden verdiğini anlamamıştım bi kaçkişiye sordum farklı cevaplar var2*2 kullanıyorum estrofemi şuan bugün ultrasonla baktığında kalınlaşmış dedi
Yok sadece estrofem kullanıyorum bana rahim duvarımın kalınlaşması için verdimerhaba progestan içeren bir ilaçlamıı kullanıyorsunuz estrofemi yoksa tek mi ben de kullanmıştım estrorfemi gebelik oluşmadıı doktorun neden verdiğini anlamamıştım bi kaçkişiye sordum farklı cevaplar var
bana da o niyetle vermiş ama prospektüsü ilacın çok kafa karıltırıcı progestansız kullanılmamlı yazıyor doktorum ise dozun düşük gerek yok demiştiYok sadece estrofem kullanıyorum bana rahim duvarımın kalınlaşması için verdi
Ne gibi bi zararı var ki niye progestanla kullanmak gerekiyorbana da o niyetle vermiş ama prospektüsü ilacın çok kafa karıltırıcı progestansız kullanılmamlı yazıyor doktorum ise dozun düşük gerek yok demişti
Kaç doz kullanıyorsunuzbana da o niyetle vermiş ama prospektüsü ilacın çok kafa karıltırıcı progestansız kullanılmamlı yazıyor doktorum ise dozun düşük gerek yok demişti
sabah akşam 1 tane 5 gn olcakKaç doz kullanıyorsunuz
rahim kanseri vs yazıyor tabi her ilacıınnyan etkisi vs oluyordur böyle amaNe gibi bi zararı var ki niye progestanla kullanmak gerekiyor
Çok fazla da kullanmıyorsunuz ben geçen ay 3x1 kullandım bu ay 2x2 kullanıyorum sizden daha fazla yani boşuna evham yapmışsınız bence her ilacın yan etkilerinde yazar bunlar ben kendim hemşireyim eşimde doktor o yüzden hiç sıkıntı yapmayın doktorunuza güvenin ben öyle yapıyorumsabah akşam 1 tane 5 gn olcak
teşekkür ederim içimi rahatlattınız normalde ilçların hiç prospektüsünü okumam okuyunca şaşırmıştım forumdaki çoğu bayanda progetanla kullanıyorum yazınca kafam karıştı ama sizde ben gibi tek alanlardansınız umarım tedavimiz işe yarar tekrar tekrar kullanmak zorunda kalmayızÇok fazla da kullanmıyorsunuz ben geçen ay 3x1 kullandım bu ay 2x2 kullanıyorum sizden daha fazla yani boşuna evham yapmışsınız bence her ilacın yan etkilerinde yazar bunlar ben kendim hemşireyim eşimde doktor o yüzden hiç sıkıntı yapmayın doktorunuza güvenin ben öyle yapıyorum
İnşallah yarar canım benim ilacım yarım bitiyor cuma kontrole gittiğimde doktorum rahim duvarımın kalınlaştığını rahim içininde iyi göründüğünü söyledi ama benim asıl sorunum yumurtalarım geç olgunlaşıyor hala büyümemişti cuma günü yarın tekrar çağırdı 18.gün olucak bakalım inşallah gelişmiştir bu kez bu benim üçüncü denemem iki kez olmadı klomen ve çatlatma iğnesiyle bu ay bakalım olucak mıteşekkür ederim içimi rahatlattınız normalde ilçların hiç prospektüsünü okumam okuyunca şaşırmıştım forumdaki çoğu bayanda progetanla kullanıyorum yazınca kafam karıştı ama sizde ben gibi tek alanlardansınız umarım tedavimiz işe yarar tekrar tekrar kullanmak zorunda kalmayız
yumurtanın çok aşırı büyümesindense 15 cm geçmesi yeterli 15-21 arası çatlama iğnesi yapılıyor günde 1-2 cm büyümüş benim yumurtam kendinden büyür ve çatlarda ama tedavide şansa bırakmamak için mecbur ilaçları kullandırıyolar ben 2 klomen 2 femera kullandım bu ay ilk aşılamam yarın yapılcak perlembe 16 olan yumrtam cuma 19cm olmuş doktorum yurtdışında olduğundan pazartesi yapcak aşılamamı belkide kendiliğinden çatladığı için iptalde olabilir nasip Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah yarar canım benim ilacım yarım bitiyor cuma kontrole gittiğimde doktorum rahim duvarımın kalınlaştığını rahim içininde iyi göründüğünü söyledi ama benim asıl sorunum yumurtalarım geç olgunlaşıyor hala büyümemişti cuma günü yarın tekrar çağırdı 18.gün olucak bakalım inşallah gelişmiştir bu kez bu benim üçüncü denemem iki kez olmadı klomen ve çatlatma iğnesiyle bu ay bakalım olucak mı
Sizin kaçıncı gününüzdü perşembeyumurtanın çok aşırı büyümesindense 15 cm geçmesi yeterli 15-21 arası çatlama iğnesi yapılıyor günde 1-2 cm büyümüş benim yumurtam kendinden büyür ve çatlarda ama tedavide şansa bırakmamak için mecbur ilaçları kullandırıyolar ben 2 klomen 2 femera kullandım bu ay ilk aşılamam yarın yapılcak perlembe 16 olan yumrtam cuma 19cm olmuş doktorum yurtdışında olduğundan pazartesi yapcak aşılamamı belkide kendiliğinden çatladığı için iptalde olabilir nasip Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rahim filmi de çekilmedi bana size çekildi mi bu ay olmazsa rahim filmi çekilecekyumurtanın çok aşırı büyümesindense 15 cm geçmesi yeterli 15-21 arası çatlama iğnesi yapılıyor günde 1-2 cm büyümüş benim yumurtam kendinden büyür ve çatlarda ama tedavide şansa bırakmamak için mecbur ilaçları kullandırıyolar ben 2 klomen 2 femera kullandım bu ay ilk aşılamam yarın yapılcak perlembe 16 olan yumrtam cuma 19cm olmuş doktorum yurtdışında olduğundan pazartesi yapcak aşılamamı belkide kendiliğinden çatladığı için iptalde olabilir nasip Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben rahim filmini çok önce çektirmişttim hiç bir sorun yoktu pazartesi adetiöin 15.günü olcakRahim filmi de çekilmedi bana size çekildi mi bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek
Sizin daha 11.günde gelişmiş yumurtanız benim 15.günde hala büyümemiştiben rahim filmini çok önce çektirmişttim hiç bir sorun yoktu pazartesi adetiöin 15.günü olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?