bdnimde 13 temmuz yumurtlama gunumde ayni gun hem pik gordum hem dusmeye basladi bat 27 temmuz 2 3 gun once akintimda bi cogalma oldu 1 gun surdu sonra azaldi bugun yine artis var gibi goguslerimde siskinlik var hafif agrimaya da basladi dokundukca hissedilen damarlari belirginlesti ve gogus ucu nun cevresi yayildi hafif bi koyulasma var 2 gundur bel bacak agrim var kabızlığım var 3 gündür bir iki kere kisa sureli sol kasikta batma hissi yasadim ama cekilme hissi yasiyorum surekli karnin altindan asagi dogru bi cizgi oluştu bugun yumurtlama sonrasi 10. gunum test yaptim negatif gorunuyor ama ikisini de acip baktigimda cizgiler gorunuyor kaymiş gibi testi de aslinda 2 saate yakin idrar bekledikten sonra yaptim reglime 4 gun var umarim vardirMerhaba kızlar
Süreci birlikte takip edelim. Ben bu ay letu kullandım doktorum günaşırı ilişki önerdi bende ekstra ovulasyon testi ile günleri değerlendirdim... inşallah regl olmam sizler neler yaptınız? Şuan erken ama herhangi bir belirtiniz var mı?
Testi erken yapmışsin benimde 9.gunum yumurtlamadan sonra ama adetime daha var 32 günde bir regl oluyorum sadece geçen ay iki gün erken regl oldum belki bu ay da erken gelir ama yine daha var.. bayağı da belirti yaşamışsin keşke yarın yapsaydın testi 11.gunden sonra pozitif görenler daha fazla.. gölge olarak kaset testte laboquick marka kaset testle.. ben belki 13.gun falan yaparım testi reglimi beklemem bakarım ama öyle aşırı bir belirtim yok göğüs dolgunluğu ve az bir akıntım var iki gündür. Bunlarıda normal buluyorum adet öncesi için.. inşallah güzel sonuçlar alırız regl olmayızbdnimde 13 temmuz yumurtlama gunumde ayni gun hem pik gordum hem dusmeye basladi bat 27 temmuz 2 3 gun once akintimda bi cogalma oldu 1 gun surdu sonra azaldi bugun yine artis var gibi goguslerimde siskinlik var hafif agrimaya da basladi dokundukca hissedilen damarlari belirginlesti ve gogus ucu nun cevresi yayildi hafif bi koyulasma var 2 gundur bel bacak agrim var kabızlığım var 3 gündür bir iki kere kisa sureli sol kasikta batma hissi yasadim ama cekilme hissi yasiyorum surekli karnin altindan asagi dogru bi cizgi oluştu bugun yumurtlama sonrasi 10. gunum test yaptim negatif gorunuyor ama ikisini de acip baktigimda cizgiler gorunuyor kaymiş gibi testi de aslinda 2 saate yakin idrar bekledikten sonra yaptim reglime 4 gun var umarim vardir
Kaç gün oldu peki yumurtlama üzerinden.? Erken olabilir test için acele etmemek gerekBen de bununla ilgili soru açtım bugün. Reglime 5 gün var test yaptım negatif. Böyle kasık ağırısı gibi değil de şişkinlik gibi bi ağrı var belirti mi bilmiyorum…. Pozitife döner mi emin değilim malesef
Ayy hadi inşallahMerhaba bende 14 yumurtlama 15 çatlama ayrıca bu ay rahim filmi çekildim şu an bekleme aşamasındayım çok heyecanlıyım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bence çıkart aklından testi daha çok erken bak bende yapmıyorum.. Yumurtlama üzerinden 13-14 gün geçsin.. daha net sonuç olur.. dayanamazsın bir ihtimal 12 ama bişey cikmazsa üzülme erken bile olabilir. Ben kimyasal gebelik yaşadığım ay 13.gunde aşırı silik şekilde öğrenmiştim sonradan belirginlesmisti. Burda o kadar topik okuyorum 11.12.gunlerde görülen pozitifler hep zar zor görülen çizgiler .. ne gerek var strese bekle biraz daha derimaslında test yapmamak için çok zor dayanıyorum sizler ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
13te pik gördüm. 14ünde silikleşmeye başlamıştı. Bilmiyorum aceleci davranmış olabilirim ama 1 hafta kala öğrenenler falan oluyor diye heyecanlanıp yaptım :))Kaç gün oldu peki yumurtlama üzerinden.? Erken olabilir test için acele etmemek gerek
Olsun canım daha erken olur elbet gözüyle bak.. ben 4 yıllık evliyim ama bir yıldır istiyorum vakti değil demekki diyorum iyi şeyler düşün iyi olsun ilk bir yıl olmaması normal dediler hep... Sende bir kaç ay dene olmazsa özele git ben artık özel hastaneyle ilerliyorum zaman kaybetmek istemiyorumÇok haklısında işte normal hayatıma adapte olamıyorum 1 senelik evliyim evlendiğimizden itibaren hiç korunmadık
13te pik gördüm. 14ünde silikleşmeye başlamıştı. Bilmiyorum aceleci davranmış olabilirim ama 1 hafta kala öğrenenler falan oluyor diye heyecanlanıp yaptım :))
Evet haklısın canım cidden dayanabilirsen adet günüme kadar yapmıcam böyle boşuna üzülüyorumHerkesin vücudu farklı döngüsü farklı canım sen bakma onlara. Ben mesela dün bir yazı okudum 8.gun kaset testte gölge görüyor erken yaptin demişler kıza bekle demişler kız 13.gun falan yeniden yapıyor ve testte yine silik ve hamile çıkıyor.. bence bazende tesadüf diyorum ya testler kul yapısı hata verebiliyor bişey çıkıyor.. en iyisi vakti geldiğinde testleri yapmaya baslamak
Bu ay yumurtlama takibi yapmadım ama genel olarak sizin post takı tarihelrde yumurtlamam oluyor ay başı regl oluyorum 15 16 su yumurtlama genelde bende takip ettiklerimde bazen de erken bu ay elimde 3 4 test vardı 4 3 gündür yapıyorum ve kademeli olarak koyulasiyor bugünkü pik diyebilirim reglme 10 gün kaldı hiç yumurtlama görmedim 10 gün kala ilk gebeligimi 5 gün kala ovulasyon ile öğrenmiştim sizce yumurtlamami gebelik miMerhaba kızlar
Süreci birlikte takip edelim. Ben bu ay letu kullandım doktorum günaşırı ilişki önerdi bende ekstra ovulasyon testi ile günleri değerlendirdim... inşallah regl olmam sizler neler yaptınız? Şuan erken ama herhangi bir belirtiniz var mı?
Öyle tabiki en güzeli sakince stres yapmadan beklemek.. bende zor duruyorum ama dayanabildigim kadar dayanicamEvet haklısın canım cidden dayanabilirsen adet günüme kadar yapmıcam böyle boşuna üzülüyorum
Bence yumurtlama diye düşünüyorum on gün kala gebelik olmaz diye düşünüyorum bilemiyorum ben hiç duymadım on gün kala..zaten akintindan da anlarsın..Bu ay yumurtlama takibi yapmadım ama genel olarak sizin post takı tarihelrde yumurtlamam oluyor ay başı regl oluyorum 15 16 su yumurtlama genelde bende takip ettiklerimde bazen de erken bu ay elimde 3 4 test vardı 4 3 gündür yapıyorum ve kademeli olarak koyulasiyor bugünkü pik diyebilirim reglme 10 gün kaldı hiç yumurtlama görmedim 10 gün kala ilk gebeligimi 5 gün kala ovulasyon ile öğrenmiştim sizce yumurtlamami gebelik mi
Tamamen aynıyız seninleeeBenim de 13 Temmuz pik 14 de hafif silikleşmeye başladı. İki günü de değerlendirdik. Bat 28 temmuz. Belirti olarak şişkinlik var, gaz var. Hafif bel ve karın ağrısı var. Geçen ay daha çok belirti vardı ama regl oldumbu ay daha az belirti var bakalım Ne olacak. İnşallah çift çizgileri Görürüz
İnşallah amin amin... Bir gün var aramızda ben belirtileri yok sayıyorum ya kimyasal gebelik yaşadığımda vücudum çok afallamisti öyle anlarım anca benBenim de 13 Temmuz pik 14 de hafif silikleşmeye başladı. İki günü de değerlendirdik. Bat 28 temmuz. Belirti olarak şişkinlik var, gaz var. Hafif bel ve karın ağrısı var. Geçen ay daha çok belirti vardı ama regl oldumbu ay daha az belirti var bakalım Ne olacak. İnşallah çift çizgileri Görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?