Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

Benimde çatlama 13 Temmuz bat 27-28 Temmuz civarı Beklemedeyim, hiç test yapmadım. Bariz bir belirtim de yok olanlar da regl öncesi belirtilere benziyor gebeliğe yoracak kadar farklı bişey yaşamadım. Pazar yada pazartesi test yapacağım inşallah

ah tatlım inşallah dilediğin gibi olur herşey hayırlısıyla:))
benimde pik 15 temmuzdu
henüz bir belirtimiz yok tatlisim
Amin canısı inşallah henüz erken zatende birbirimizi motive ederiz belki dedim senin ben daha geç sanıyordum yumurtlamayi

İnşallah güzel sonuçlar gelir senin bat daha yakınmış bizimle paylaşırsın o kadar dayanabilecek misin normalde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testlerinde ogrenebiliyosun

Aeok marka güvenilir
O nasıl bir marka bilmiyorum yeni mi çıkmış
Göğüs damarlarında belirginleşme az hassasiyet mesela dün kasık karın ağrım akıntım vardı bugün yok bişey yorgunluk doğrudüzgün iş yapmadım bile
İnşallah gebelik yönünde belirtidir ben geçen ay balkon yikayamamistim kasık ağrısından falan. Ama noldu regl.oldum böyle. Kimyasal yaşadığım da resmen vücudum bagirmisti hamilesin diye çok farklı şeyler olmuştu

Evet hayırlısı allahtan Awox bilinen marka

Birde ben her ay bebek doğurduğumu gördüm hastanede ama hamile değilim diyordum rüyadan uyanınca hakikaten. Kalamadım ama aylardır öyleydi bu ay daha görmedim öyle bir rüya garip ama

Birde ben her ay bebek doğurduğumu gördüm hastanede ama hamile değilim diyordum rüyadan uyanınca hakikaten. Kalamadım ama aylardır öyleydi bu ay daha görmedim öyle bir rüya garip ama
Hayırlısı olsun inşallah bilinç altı etkiler ister istemez

İnşallah güzel sonuçlar gelir senin bat daha yakınmış bizimle paylaşırsın o kadar dayanabilecek misin normalde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik testlerinde ogrenebiliyosun
Amin inşallah hepimiz görelim o çift çizgiyi Yumurtlamadan 14 gün sonrası bat günüme denk geliyor zaten Direk gününde yapacağım, ihtimallerle uğraşmak istemiyorum.

Benim de yumurtlama 14-15 Temmuz kızlar. Regle 7 gün kala hafif çizgi gördüm, kan verdim 0.07 çıktı. Regle 5 gün kala yani dün, test yaptım görünmedi. Bat 28 Temmuz. Her an regl olacakmışım gibi his var rahmimde, hafif bel ağrısı, sindirim problemi ve sıcak basması. Regl gününe kadar ben de test yapmayı düşünmüyorum artık, gereksiz hayal kırıklığı. İnşallah hepimiz en kısa zamanda seviniriz

Amin inşallah hepimiz görelim o çift çizgiyi Yumurtlamadan 14 gün sonrası bat günüme denk geliyor zaten Direk gününde yapacağım, ihtimallerle uğraşmak istemiyorum.
Yaa hadi bakalım inşallah güzel haberler veririz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…