- 26 Nisan 2025
- 44
- 29
- 3
- 33
Benim de böyle oldu içini açıp flash tuttum hatta çabama sağlık :)Bende bekliyorum hala dün öylesine test yaptım cumartesi yenileyeceğim
Ben neler yapıyorum bir bilsenBenim de böyle oldu içini açıp flash tuttum hatta çabama sağlık :)
Benim de böyle oldu içini açıp flash tuttum hatta çabama sağlık :)
Bu arada flashla çok çok silik gördüm ama ben her defasında ne yapıp edip görüyorumBen neler yapıyorum bir bilsenşimdi mecbur testin gelmesini beklicem
Benim geçen ay felan 6 teste çıktı hepsi farklı marka iki kere boşuna kan verdim bunda öyle belli değil ama umudum varBu arada flashla çok çok silik gördüm ama ben her defasında ne yapıp edip görüyorum
İnşallah olur adet gününü bekleyelimBenim geçen ay felan 6 teste çıktı hepsi farklı marka iki kere boşuna kan verdim bunda öyle belli değil ama umudum var
Rahim filmini özelde mi çekildin canımaslında test yapmamak için çok zor dayanıyorum sizler ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Evet Şişli echomarRahim filmini özelde mi çekildin canım
ah tatlım inşallah dilediğin gibi olur herşey hayırlısıyla:))Merhaba kızlar
Süreci birlikte takip edelim. Ben bu ay letu kullandım doktorum günaşırı ilişki önerdi bende ekstra ovulasyon testi ile günleri değerlendirdim... inşallah regl olmam sizler neler yaptınız? Şuan erken ama herhangi bir belirtiniz var mı?
Tamam canım o zaman anestezi ile olmuştur senin demi bende istiyorum ama devlette yapmadıklarını söylediler araştırma hastanesi var oraya yönlendirdiler 1 yıldır düşündüğüm için gebelik olmadığı içinEvet Şişli echomar
Sizinde bir yıl oldu mu rahim filmi sonucu nasıl çıktı iyidjr inşallah sonucunuz daEvet Şişli echomar
Evet yaklaşık 1 sene oldu çok şükür rahim filmi temiz çıktı bende sadece Amh düşğklüğü var 24 yaşındayımSizinde bir yıl oldu mu rahim filmi sonucu nasıl çıktı iyidjr inşallah sonucunuz da
Sizin testler kaç gün sonra ikinci çizgi kayboldu ya da hala ikinci çizgi silik pembe olarak mı devam ediyor?Benim de 13 Temmuz pik 14 de hafif silikleşmeye başladı. İki günü de değerlendirdik. Bat 28 temmuz. Belirti olarak şişkinlik var, gaz var. Hafif bel ve karın ağrısı var. Geçen ay daha çok belirti vardı ama regl oldumbu ay daha az belirti var bakalım Ne olacak. İnşallah çift çizgileri Görürüz
Sen daha gençsin canım ben 33 olunca korkmaya başladım artık temiz çıktığına sevindim inşallah bana da önerir doktor temiz çıkar benim de içim rahatlamış olur en azındanEvet yaklaşık 1 sene oldu çok şükür rahim filmi temiz çıktı bende sadece Amh düşğklüğü var 24 yaşındayım
Hayır anestezi olmadan yaptırdım ve hiç bir ağrım sızım olmadı ortalama 3 dk sürdü bence korkmayınTamam canım o zaman anestezi ile olmuştur senin demi bende istiyorum ama devlette yapmadıklarını söylediler araştırma hastanesi var oraya yönlendirdiler 1 yıldır düşündüğüm için gebelik olmadığı için
Pikten 1 gün sonra silikleşmeye başladı. Sonrasında daha da silikleşti. 21 temmuzda merak edip yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Bugün yine yaptım 2 gün önce yaptığım testten daha koyu ama yine silik. Ama çizgi kaybolmadı silik olarak devam ediyor.Sizin testler kaç gün sonra ikinci çizgi kayboldu ya da hala ikinci çizgi silik pembe olarak mı devam ediyor?
Elinizde şu an varsa testlerinizi atar mısınızPikten 1 gün sonra silikleşmeye başladı. Sonrasında daha da silikleşti. 21 temmuzda merak edip yine ovulasyon testi yaptım yine silikti. Bugün yine yaptım 2 gün önce yaptığım testten daha koyu ama yine silik. Ama çizgi kaybolmadı silik olarak devam ediyor.
15 Temmuzda da test yaptım silikti ama tatilde olduğum için deftere yapıştıramadım. Çöpe atmıştım. Geldikten sonra yaptıklarımı yapıştırdım.Elinizde şu an varsa testlerinizi atar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?