Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

Eklentiler

• IMG_5455.webp
    IMG_5455.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5493.webp
    IMG_5493.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 15
IMG_5371.webp

Bunlarda dünkiler hem ilk idrarla yapmadım Hemde öğleden sonra 4 gibi yaptım

uzaktan bakınca bi silik görüyorum 🙈

uzaktan bakınca bugün yaptıklarınızda bi siliklik var gibi
Ay inşallah Buda ovilasyon bana ovilasyonun sahibi çatlamadan sonra 14 gün say yap dedi bugün 13 gün yarın 14 1 temmuza kadar regl olmazsam kan vereceğim

Eklentiler

• IMG_5495.webp
    IMG_5495.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 19
Aynen Uzaktan bakınca görünür şekilde siliklik var testin markası ne

Amin inşallah ya böyle gebelik haberi alınca hamilelik için daha da heves ediyorum içim içime sığmıyor 🤭🥰 rabbim inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese
Kızlar adetim gecikti 40. Gündeyim 2. İdrarla test yaptım bi ilk hali bide 10 dk beklemiş halini atıcam yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    IMG_0371.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0375.webp
    IMG_0375.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
İnşallah hamileliktendir kuzum yaa🌸 Senin bat ne zaman?
İnşallah canım 😓 bat 1 Ağustos dün predictor yapmıştım erken yapmışım reglime 7 gün vardı Yumurtlamadan sonrada 11.gundu

Kızlar adetim gecikti 40. Gündeyim 2. İdrarla test yaptım bi ilk hali bide 10 dk beklemiş halini atıcam yardımcı olur musunuz
Yani ikinci fotoda resmen var .. bu albi marka sanırım bunlar öyle yanlış vermez diye biliyorum yarına yenilersiniz bence tek bir testle kalmayın yine aynı marka alın hem de ayni marka ile koyulaşma takip etmiş olursunuz

Yani ikinci fotoda resmen var .. bu albi marka sanırım bunlar öyle yanlış vermez diye biliyorum yarına yenilersiniz bence tek bir testle kalmayın yine aynı marka alın hem de ayni marka ile koyulaşma takip etmiş olursunuz
Evet 2. Testi de aldım sabah yenilemek için ama kan versem rahatlıcam sanki

Back
X