Yumurtlama 14-15 Temmuz olanlar☘️

13 temmuz pik oldu. Çatlama 14 Temmuzda oldu. Bu iki günde de ilişki oldu. 28 temmuzda regl olmam gerekiyor 2 gün var daha. Dün de test yaptım aşırı silik çizgi yok gibiydi hatta dedim görmek için kendimi mi kandırıyorum. Bugün sabah hem erken gebelik hem kaset test silik çizgi. Bakalım hayırlısı olsun :)
Anladım benim 14 temmuzdu benim erkenmis gerçekten şuan onu düşündüm. Peki belirtilerin neelerdi varmiydi inanmıyoruz belirtilere dedik ama😂 bide laboquick testin resmini atarmisin

Aaa bayağı yeni hayırlı olsun ayy süper 🤩💐 sağlıcakla büyüsün yerlessin🥰🐣 ee artik belirtilerin neler anlat bakalım bize
Belirti olarak şişkinlik vardı, gazım çok oldu. Meme hassasiyeti olmadı bende. Karnım ağrıyodu. Gece de çok ağrıdı karnımı sanki aşağı çekiyorlar gibi Bi doluluk hissi vardı. Dün Bi de gözüm karardı 2 kere. Onun dışında başka hiç belirti olmadı.

Belirti olarak şişkinlik vardı, gazım çok oldu. Meme hassasiyeti olmadı bende. Karnım ağrıyodu. Gece de çok ağrıdı karnımı sanki aşağı çekiyorlar gibi Bi doluluk hissi vardı. Dün Bi de gözüm karardı 2 kere. Onun dışında başka hiç belirti olmadı.
Meme hassasiyeti bende de olmadı. Ara ara yoğun sancılar giriyor sağ kasık ve belime. Ateş basması, hafif mide bulantısı ve sık idrara çıkma başladı bende birkaç gündür 🌿

Herkesin farklı belirtileri oluyor bak genelde meme hassasiyeti olur memeler en belirgin belirti derler bak kişiden kişiye değişiyor.. hayırlı olsun ne diyelim ✨💫

Sizin ne zamandı acaba yumurtlama günü bide belortileriniz var mıydı ☺️
11 ve 12 Temmuz gibiydi belirtilerim göğüs hassasiyetim var kasıklarımda Ağrı var benim ilk bebeğim düşük oldu onda daha çok kasıkagrısı hissetmiştim ama bunda ara ara kısa süreli ağrılar var

11 ve 12 Temmuz gibiydi belirtilerim göğüs hassasiyetim var kasıklarımda Ağrı var benim ilk bebeğim düşük oldu onda daha çok kasıkagrısı hissetmiştim ama bunda ara ara kısa süreli ağrılar var
Sizin erkenmis ama Yumurtlama normaldir yani şimdi öğrenirseniz. Tamam regl öncesi olanlar hepsi erken ama yumurtlama üzerinden iki hafta geçtikten sonra netleşir zaten. Sizin betaniz bira daha yüksek çıkacaktır. Bende de kısa süreli sürekli ağrılarım oluyor günlerdir bide göğsüm sızlıyor benimde.

Sizin erkenmis ama Yumurtlama normaldir yani şimdi öğrenirseniz. Tamam regl öncesi olanlar hepsi erken ama yumurtlama üzerinden iki hafta geçtikten sonra netleşir zaten. Sizin betaniz bira daha yüksek çıkacaktır. Bende de kısa süreli sürekli ağrılarım oluyor günlerdir bide göğsüm sızlıyor benimde.
Benimde öyle yaklaşık 5-6 gündür göğüs ucu hassasiyeti var. Bugünde sanki daha hissedilir kasık ağrıları var kısa kısa batma şeklinde. Regl 27-28 Temmuz gibi. Ya regle hazırlanıyor yada bebişin belirtileri🥳😍

Benimde öyle yaklaşık 5-6 gündür göğüs ucu hassasiyeti var. Bugünde sanki daha hissedilir kasık ağrıları var kısa kısa batma şeklinde. Regl 27-28 Temmuz gibi. Ya regle hazırlanıyor yada bebişin belirtileri🥳😍
Ya bende hiç göğüs sızlamasi regl belirtisi olarak olmadı ama bu ay böyle olacaksa bilemiyorum benim daha erken sanırım yorumlardaki hamişlerimize bakınca 🤭🙈

Back
X