Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Sizde bir belirti var mı kızlar yumurtlamadan sonra
Merhaba canım benim yumurtlama zamanı uzayan şeffaf akıntım gelirdi bir iki gün, ama şuan ara ara gene geliyor fakat bu sefer beyaz uzayan bir akıntı, acaba çatlatma iğnesinden dolayı mı bilmiyorum diğer dönemlerde iki gün gelir kesilirdi şimdi ara ara geliyor yine göğüslerimde bir belirti yok

Aaaaaa gerçekten mi çok şaşırdım şu an bende başka bir şey için sanıyordum Peki şeffaf akıntı görünce yumurtlama mı çatlama mı oluyor ben ikisini ayırt edemiyorum
Merhaba benimde 21 şubatta yumurtlama oldu şeffaf uzayan akıntım vardı ovülasyon testi yaptım çift çizgi koyuydu 3 gün koyu olduktan sonra silikleşmeye başladı silikleşince çatlama oluyormuş öyle okumuştum, bende bekliyorum bata 11 gün var bakalım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.

Kızlar yumurtlama olmuş mu en alttaki bugün pik mi ben bi türlü bu testte pik mi değil mi anlayamıyorum

Eklentiler

• 1000118980.webp
    127,1 KB · Görüntüleme: 97
Peki silikleşmeye yani çatlama zamanında tekrar mi birliktelik gerekiyor yoksa yumurtlama yani akıntının yoğun günlerinde mi gerekli bunu ayırt edemiyorum

İnşallah güzel haberler alırız Rabbim müjdeli haber almayı nasip etsin hepimize

Peki silikleşmeye yani çatlama zamanında tekrar mi birliktelik gerekiyor yoksa yumurtlama yani akıntının yoğun günlerinde mi gerekli bunu ayırt edemiyorum
İnanın bende tam net bilmiyorum ama görsel ekliyorum işaretli olanları değerlendirdim bazı yerde koyu görünce 3 gün üst üste diyor bazıları gün aşırı diyor silikleşincede değerlendirin diyorlar

Aslında gün takip etmeden gün aşırı olması daha iyi gibi, insan kendini şartlandırınca da rahat olamıyor

Merhaba kızlar bu değerlendirme tarihlerinden sonra şu an alt karın ağrısı var sanki adet olacakmış gibi ama daha çok var neden acaba enfeksiyon olabilir mi

Merhaba benim de 21 şubatta testim pikti akşamında çok ağrım oldu sonrasında uzayan akıntı, 22 şubatta testim silikti. Ovulasyon testi yapıcak mısın tekrar.

Kızlar selam ben testte pik göremedim ama tahmini 26-27 civarı olduğunu düşünüyorum. Ya da daha olmadı. Takipteyim.

Ayy selam kızlarrr benim biraz karışık ama hemen bi testleri atayım şöyle 21 i belki yumurtlama oldu testini kendi çizgisi mi yoksa var mı emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_0623.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_0624.webp
    55 KB · Görüntüleme: 82
Silikleştiği gün yani yumurtanın çatladığı günde olması gerekiyor canım. Ama öncesinde ilişki yapılması rahimde spermlerin olması açısından çok avantajlı oluyor. Yani pikken ilişki ve çatladığında ilişki

Anladım canım çok teşekkür ederim
Ayy selam kızlarrr benim biraz karışık ama hemen bi testleri atayım şöyle 21 i belki yumurtlama oldu testini kendi çizgisi mi yoksa var mı emin olamadım.
Pek anlamam bu testlerden umarım hamilesinizdir umarım hepimiz hamileyizdir

Kızlar bende hiç belirti yok olmadı galiba bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…