Şuan kullanmıyorum son 3 ay kullanmıştım Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum şuan kullanmana gerek yok dedi daha önce kullandığım içinEvet benim hafif bir ağrı oldu bölgesel muhtemel dündü folik asit kullanıyorsun değil mi
Merhaba canım benim yumurtlama zamanı uzayan şeffaf akıntım gelirdi bir iki gün, ama şuan ara ara gene geliyor fakat bu sefer beyaz uzayan bir akıntı, acaba çatlatma iğnesinden dolayı mı bilmiyorum diğer dönemlerde iki gün gelir kesilirdi şimdi ara ara geliyor yine göğüslerimde bir belirti yokSizde bir belirti var mı kızlar yumurtlamadan sonra
Merhaba benimde 21 şubatta yumurtlama oldu şeffaf uzayan akıntım vardı ovülasyon testi yaptım çift çizgi koyuydu 3 gün koyu olduktan sonra silikleşmeye başladı silikleşince çatlama oluyormuş öyle okumuştum, bende bekliyorum bata 11 gün var bakalım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.Aaaaaa gerçekten mi çok şaşırdım şu an bende başka bir şey için sanıyordumPeki şeffaf akıntı görünce yumurtlama mı çatlama mı oluyor ben ikisini ayırt edemiyorum
Peki silikleşmeye yani çatlama zamanında tekrar mi birliktelik gerekiyor yoksa yumurtlama yani akıntının yoğun günlerinde mi gerekli bunu ayırt edemiyorumMerhaba benimde 21 şubatta yumurtlama oldu şeffaf uzayan akıntım vardı ovülasyon testi yaptım çift çizgi koyuydu 3 gün koyu olduktan sonra silikleşmeye başladı silikleşince çatlama oluyormuş öyle okumuştum, bende bekliyorum bata 11 gün var bakalım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
İnşallah güzel haberler alırız Rabbim müjdeli haber almayı nasip etsin hepimizeMerhaba benimde 21 şubatta yumurtlama oldu şeffaf uzayan akıntım vardı ovülasyon testi yaptım çift çizgi koyuydu 3 gün koyu olduktan sonra silikleşmeye başladı silikleşince çatlama oluyormuş öyle okumuştum, bende bekliyorum bata 11 gün var bakalım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Amin inşallahİnşallah güzel haberler alırız Rabbim müjdeli haber almayı nasip etsin hepimize
İnanın bende tam net bilmiyorum ama görsel ekliyorum işaretli olanları değerlendirdim bazı yerde koyu görünce 3 gün üst üste diyor bazıları gün aşırı diyor silikleşincede değerlendirin diyorlarPeki silikleşmeye yani çatlama zamanında tekrar mi birliktelik gerekiyor yoksa yumurtlama yani akıntının yoğun günlerinde mi gerekli bunu ayırt edemiyorum
Aslında gün takip etmeden gün aşırı olması daha iyi gibi, insan kendini şartlandırınca da rahat olamıyorİnanın bende tam net bilmiyorum ama görsel ekliyorum işaretli olanları değerlendirdim bazı yerde koyu görünce 3 gün üst üste diyor bazıları gün aşırı diyor silikleşincede değerlendirin diyorlarEki Görüntüle 3551493
Merhaba benim de 21 şubatta testim pikti akşamında çok ağrım oldu sonrasında uzayan akıntı, 22 şubatta testim silikti. Ovulasyon testi yapıcak mısın tekrar.Merhaba benimde 21 şubatta yumurtlama oldu şeffaf uzayan akıntım vardı ovülasyon testi yaptım çift çizgi koyuydu 3 gün koyu olduktan sonra silikleşmeye başladı silikleşince çatlama oluyormuş öyle okumuştum, bende bekliyorum bata 11 gün var bakalım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.
Silikleştiği gün yani yumurtanın çatladığı günde olması gerekiyor canım. Ama öncesinde ilişki yapılması rahimde spermlerin olması açısından çok avantajlı oluyor. Yani pikken ilişki ve çatladığında ilişkiPeki silikleşmeye yani çatlama zamanında tekrar mi birliktelik gerekiyor yoksa yumurtlama yani akıntının yoğun günlerinde mi gerekli bunu ayırt edemiyorum
Bence gayet güzel değerlendirmişsin inşallah tutarİnanın bende tam net bilmiyorum ama görsel ekliyorum işaretli olanları değerlendirdim bazı yerde koyu görünce 3 gün üst üste diyor bazıları gün aşırı diyor silikleşincede değerlendirin diyorlarEki Görüntüle 3551493
Anladım canım çok teşekkür ederimSilikleştiği gün yani yumurtanın çatladığı günde olması gerekiyor canım. Ama öncesinde ilişki yapılması rahimde spermlerin olması açısından çok avantajlı oluyor. Yani pikken ilişki ve çatladığında ilişki
Pek anlamam bu testlerden umarım hamilesinizdir umarım hepimiz hamileyizdirAyy selam kızlarrr benim biraz karışık ama hemen bi testleri atayım şöyle 21 i belki yumurtlama oldutestini kendi çizgisi mi yoksa var mı emin olamadım.
Ay inşallah hepimiz hamileyizdir canımAnladım canım çok teşekkür ederim
Pek anlamam bu testlerden umarım hamilesinizdir umarım hepimiz hamileyizdir
Ne zamandı yumurtlama günlerinizKızlar bende hiç belirti yok olmadı galiba bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?