Evet ama çalışırken zor oluyor birde hastalık eşlik edince açıkcası silikleştikten sonra bir kere değerlendirdim bir daha olmadıAslında gün takip etmeden gün aşırı olması daha iyi gibi, insan kendini şartlandırınca da rahat olamıyor
Görseldeki dışında yapmadımda değerlendirmedimde açıkcası şuan bata 8 gün var sabah prodoctor test yaptım antibiyotik içmek için negatifti bende içtim inşallah bişey olmaz varsada çıkarmıydı bilmiyorumMerhaba benim de 21 şubatta testim pikti akşamında çok ağrım oldu sonrasında uzayan akıntı, 22 şubatta testim silikti. Ovulasyon testi yapıcak mısın tekrar.
İnşallah ama sabah test yaptım negatif bata 8 gün var bilemiyorumBence gayet güzel değerlendirmişsin inşallah tutar
8 gün çok erken yumurtlamanın daha 6. Günündesin. 7-12 gün için de bebiş yerleşiyor daha çok çok erken test içinİnşallah ama sabah test yaptım negatif bata 8 gün var bilemiyorum
Keşke içmeseydin şuan çok erken varsa da çıkmazdı kiGörseldeki dışında yapmadımda değerlendirmedimde açıkcası şuan bata 8 gün var sabah prodoctor test yaptım antibiyotik içmek için negatifti bende içtim inşallah bişey olmaz varsada çıkarmıydı bilmiyorum
Antibiyotik içmem gerekti ondan yapmak zorunda kaldım aslında sonucu bilerek yaptım, cumartesi günü oruç tuttum sinüzit var bende tıkalıydı burnum başım çok kötü ağrıdı midem bulandı iftardan sonra kustum burnum kanadı artık ilaç içmem gerektiğini düşündüm 2 gündür tutmuyorum oruç sabah mecbur antibiyotik içtim8 gün çok erken yumurtlamanın daha 6. Günündesin. 7-12 gün için de bebiş yerleşiyor daha çok çok erken test için
Gebelik düşünürken gebeliğe uygun içilebilecek antibiyotikler var bir dahakine o tarz bi antibiyotik içerseniz çok daha iyi olur geçmiş olsunAntibiyotik içmem gerekti ondan yapmak zorunda kaldım aslında sonucu bilerek yaptım, cumartesi günü oruç tuttum sinüzit var bende tıkalıydı burnum başım çok kötü ağrıdı midem bulandı iftardan sonra kustum burnum kanadı artık ilaç içmem gerektiğini düşündüm 2 gündür tutmuyorum oruç sabah mecbur antibiyotik içtim
daha tutunma aşamasındadır varsa antibiyotik bişey yapmaz yani. Ovulasyon testi koyulaşıyor ya gebelik varsa ondan sordum betahcg hemen idrara çıkmaz bence.Antibiyotik içmem gerekti ondan yapmak zorunda kaldım aslında sonucu bilerek yaptım, cumartesi günü oruç tuttum sinüzit var bende tıkalıydı burnum başım çok kötü ağrıdı midem bulandı iftardan sonra kustum burnum kanadı artık ilaç içmem gerektiğini düşündüm 2 gündür tutmuyorum oruç sabah mecbur antibiyotik içtim
Salı günü kontrole gitmiştim. Çatlamaya başlıyor demişti bilmiyorum başka bir şey yok o zamanlar kasıklarım çok ağrıyordu oturup kalkarken bile rahatsız oluyordum yumurtlamadan sonra hiç bir şey hissetmedim. Sadece cuma akşamı aniden 3 kere iğne batma hissi yaşadım sol tarafımda o kadar o günden beride belirti yaşamadımNe zamandı yumurtlama günlerinizherkeste belirti olmuyormuş ama hem daha çok çok erkendir
Hayırlısı olsun inşallah hala daha çok var belki bir umutSalı günü kontrole gitmiştim. Çatlamaya başlıyor demişti bilmiyorum başka bir şey yok o zamanlar kasıklarım çok ağrıyordu oturup kalkarken bile rahatsız oluyordum yumurtlamadan sonra hiç bir şey hissetmedim. Sadece cuma akşamı aniden 3 kere iğne batma hissi yaşadım sol tarafımda o kadar o günden beride belirti yaşamadım
Yardımcı olabilir misiniz23 25 ve 1,2 martı değerlendirebildik. Bugün itibariyle askere gitti eşim.Sizce bişey olma ihtimali var mıdır? 3. Denememiz
Açıkcası evde aksef vardı burada konulara baktım daha önce aksef kullanan olmuş ondan kullandım inşallah bişey olmazGebelik düşünürken gebeliğe uygun içilebilecek antibiyotikler var bir dahakine o tarz bi antibiyotik içerseniz çok daha iyi olur geçmiş olsun
Ay inşallah evde kalmadı ovülasyon o yüzden denemedim tekrar alıp denesem çıkarmı ki acaba bende merak ettim şimdidaha tutunma aşamasındadır varsa antibiyotik bişey yapmaz yani. Ovulasyon testi koyulaşıyor ya gebelik varsa ondan sordum betahcg hemen idrara çıkmaz bence.
Hayırlısı inşallahHayırlısı olsun inşallah hala daha çok var belki bir umut
Allah kavuştursunYardımcı olabilir misiniz
çatlamadan 10 gün sonra gebe kalanların ovulasyon testi koyu oluyor. bikaç güne netleşir sanırımAy inşallah evde kalmadı ovülasyon o yüzden denemedim tekrar alıp denesem çıkarmı ki acaba bende merak ettim şimdi
Aa evet o gebelik ihtimalinde kullanıyor iyi sevindim olmaz merak etmeAçıkcası evde aksef vardı burada konulara baktım daha önce aksef kullanan olmuş ondan kullandım inşallah bişey olmaz
Benim bugün 9. gün ovülasyon yapsamda belli olmaz o zaman çok erken davranmışımçatlamadan 10 gün sonra gebe kalanların ovulasyon testi koyu oluyor. bikaç güne netleşir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?