Ay rahatladım teşekkür ederimAa evet o gebelik ihtimalinde kullanıyor iyi sevindim olmaz merak etme
evet inşallah pozitiftir canım hayırlısı olsun inşallahBenim bugün 9. gün ovülasyon yapsamda belli olmaz o zaman çok erken davranmışım
Teşekkür ederim inşallah hepimiz görürüz pozitifievet inşallah pozitiftir canım hayırlısı olsun inşallah
Ayyy ben deeeMerhaba bende 23 Şubatta pik gördüm.Beklemedeyim
Evet ama çalışırken zor oluyor birde hastalık eşlik edince açıkcası silikleştikten sonra bir kere değerlendirdim bir daha olmadı
Peki burada hangi gün çatlamış oluyor onu anlayamadım çok silik olduğu zaman mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı?Allah kavuştursunşu an erken değerlendirme iyi gözüküyor sizde bizim gibi bekleme modu
Benim bel kasık ve göğüs ağrısı var bugün kasık ağrım bacağıma vurdu sağ taraftan, birde alakalı mı bilmiyorum göz bebeğinde büyüme var bi yerde okumuştum belirti diye ama önemsemiyorum çünkü adet belirtisi ile aynı oluyor heveslenmek istemiyorum bata 8 gün var test yaptım bugün negatif erken olduğunuda biliyorum yinede yaptım, sizde varmı belirtiKızlar belirti yaşayan var mı
Bende yok gibi sadece sıcak basması oluyor ve gaz var sadece. Ara sıra gögsüm sancıyor ama psikolojikte olabilir akıntım çok var beyaz akıntım ama normalde de hep oluyordu önemsemiyorum o yüzdenBenim bel kasık ve göğüs ağrısı var bugün kasık ağrım bacağıma vurdu sağ taraftan, birde alakalı mı bilmiyorum göz bebeğinde büyüme var bi yerde okumuştum belirti diye ama önemsemiyorum çünkü adet belirtisi ile aynı oluyor heveslenmek istemiyorum bata 8 gün var test yaptım bugün negatif erken olduğunuda biliyorum yinede yaptım, sizde varmı belirti
Çatlamadan 9.günde erken gebelikle çıkar mı kii8 gün çok erken yumurtlamanın daha 6. Günündesin. 7-12 gün için de bebiş yerleşiyor daha çok çok erken test için
Bata 5 varken silik de olsa belki çıkabilir. Ama çıkmazsa da moralini bozma çünkü yerleşme belki de tam o zamanlarda olmuş olabilirÇatlamadan 9.günde erken gebelikle çıkar mı kii
Teşekkür ederimBata 5 varken silik de olsa belki çıkabilir. Ama çıkmazsa da moralini bozma çünkü yerleşme belki de tam o zamanlarda olmuş olabiliryerleşmeden 2,3 gün sonra kana sonra da idrara yansıyormuş
Sıcak basması bendede var ama hasta olduğum için ona bağladım ben, hayırlı haberler alalım inşallahBende yok gibi sadece sıcak basması oluyor ve gaz var sadece. Ara sıra gögsüm sancıyor ama psikolojikte olabilir akıntım çok var beyaz akıntım ama normalde de hep oluyordu önemsemiyorum o yüzden
Ay benimde çok gazım var ama akıntım her gün sadece iğne ucu kadar geliyor çok gelmiyor maalesef çok çok az saplantım var ufaktan , daha yumurtlamadan donra 7. Gün çok belirti olmaması normal miSıcak basması bendede var ama hasta olduğum için ona bağladım ben, hayırlı haberler alalım inşallah
Normal bence bazılarında hiç belirti olmuyorAy benimde çok gazım var ama akıntım her gün sadece iğne ucu kadar geliyor çok gelmiyor maalesef çok çok az saplantım var ufaktan , daha yumurtlamadan donra 7. Gün çok belirti olmaması normal mi
Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor bugün o da yok sanki başka da belirtiler yokKızlar belirti yaşayan var mı
Bir memem ağrıyor bu neyin nesi kiKızlar belirti yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?