Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Allah kavuştursun şu an erken değerlendirme iyi gözüküyor sizde bizim gibi bekleme modu
Peki burada hangi gün çatlamış oluyor onu anlayamadım çok silik olduğu zaman mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı?

Kızlar belirti yaşayan var mı
Benim bel kasık ve göğüs ağrısı var bugün kasık ağrım bacağıma vurdu sağ taraftan, birde alakalı mı bilmiyorum göz bebeğinde büyüme var bi yerde okumuştum belirti diye ama önemsemiyorum çünkü adet belirtisi ile aynı oluyor heveslenmek istemiyorum bata 8 gün var test yaptım bugün negatif erken olduğunuda biliyorum yinede yaptım, sizde varmı belirti

Bende yok gibi sadece sıcak basması oluyor ve gaz var sadece. Ara sıra gögsüm sancıyor ama psikolojikte olabilir akıntım çok var beyaz akıntım ama normalde de hep oluyordu önemsemiyorum o yüzden

Bende yok gibi sadece sıcak basması oluyor ve gaz var sadece. Ara sıra gögsüm sancıyor ama psikolojikte olabilir akıntım çok var beyaz akıntım ama normalde de hep oluyordu önemsemiyorum o yüzden
Sıcak basması bendede var ama hasta olduğum için ona bağladım ben, hayırlı haberler alalım inşallah

Sıcak basması bendede var ama hasta olduğum için ona bağladım ben, hayırlı haberler alalım inşallah
Ay benimde çok gazım var ama akıntım her gün sadece iğne ucu kadar geliyor çok gelmiyor maalesef çok çok az saplantım var ufaktan , daha yumurtlamadan donra 7. Gün çok belirti olmaması normal mi

Gelişme varmı kızlar benim bata 6 gün kaldı 2 gündür akıntım oluyor normalde çok nadirdir yarın sabah test yapsam çıkarmı ki 8 gün kala negatifti

Bende bugün aniden yumurtalıklarıma sancı kramp girmeye başladı ilk önce soldan başladı şimdi sağ tarafta daha yoğun olmaya başladı şişiyormuş gibi balon varmış gibi baskılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…