- 3 Mayıs 2024
- 334
- 32
- 18
- 28
Ne dedi doktorunuz ? Lütfen umutsuz olmayin yaa. Ben cok üzülüyorum boyle yazdiginda birileriDoktordan çıktım az önce hiç iç açıcı şeyler söylemedi. Yine sağda yumurta yok soldakilerde az ve küçük. Çok az zamanın kalmış bir an önce tüp bebek ama o da belki dedi. Hem geç evlenmiş olmam hem kilo sorun tabi. 40 yaşındayım ama anneden gelen bi erken menopoz var. Rabbim büyük o ol derse olur
Grupta tek pozitif sensin galiba canim hadi hayırlı olsunSelam kızlar ben dün 13.gün teste çift çizgi görünce kan vermiştim bugün çıktı sonucum beta 102. Bat: bugün sat: 14 şubattı geçen aydan bir kimyasalın var umarım bu ay düzenli artışı görürüm13. Gün yaptığım awox marka testimi ekliyorum
Bugün tüp bebek tedavisine başladık. Aldım iğneleri. Yumurtalarım küçük olunca doktor önce 4 gün kullan 5. Gün bakalım eğer istediğim büyümüşlerse devam ederiz değilse keseriz tedaviyi. Boşuna o ilaçları almayın dedi. Bu bile beni rahatlattı. Bir karar vermek artık yok yumurta takibi yok beraber ol. Valla eşim de bende sıkılmıştık artık. Rabbim kimsenin emeğine boşa götürmesin.herkese bu mübarek günde yardım etsin.Ne dedi doktorunuz ? Lütfen umutsuz olmayin yaa. Ben cok üzülüyorum boyle yazdiginda birileribenimde negatif oldu bu ay pozitif gelir diyordum ama nasip degilmis. Bir de dr.agzindan tüp bebek lafini duyunca insanda bir moral bozuklugu oluyor tabi
Hic korkmayin tüp bebekten. Bir sekilde nasip olacaksa anne olmak her yol denenmeli
Grupta tek pozitif sensin galiba canim hadi hayırlı olsunsaglikla ilerlesin. Bize de dua et.
Anaa ben bunu yeni gördüm. Çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel hamilelik geçirirsiniz. Bize de dua edinSelam kızlar ben dün 13.gün teste çift çizgi görünce kan vermiştim bugün çıktı sonucum beta 102. Bat: bugün sat: 14 şubattı geçen aydan bir kimyasalın var umarım bu ay düzenli artışı görürüm13. Gün yaptığım awox marka testimi ekliyorum
Teşekkür ederim canım ben sanıyordum yumurtlamadan hesaplanıyorEvet canım çatlamadan hesaplıyoruz eğer 5 martta çatlaman olduysa senin adet günün 18-19 mart
Hayirlisi olsun insallah. Buyur neden buyumesin ayrica. Ama 4 5 gun cok kisa bir sure bence en az 1 hafta kullanmalisin igneyi anca etki eder. Zaman aliyo biraz yumurtalarin uyarilmasi. Ama igne ile daha cok yumurta oluyor.Bugün tüp bebek tedavisine başladık. Aldım iğneleri. Yumurtalarım küçük olunca doktor önce 4 gün kullan 5. Gün bakalım eğer istediğim büyümüşlerse devam ederiz değilse keseriz tedaviyi. Boşuna o ilaçları almayın dedi. Bu bile beni rahatlattı. Bir karar vermek artık yok yumurta takibi yok beraber ol. Valla eşim de bende sıkılmıştık artık. Rabbim kimsenin emeğine boşa götürmesin.herkese bu mübarek günde yardım etsin.
Hepimiz için inşallahHayirlisi olsun insallah. Buyur neden buyumesin ayrica. Ama 4 5 gun cok kisa bir sure bence en az 1 hafta kullanmalisin igneyi anca etki eder. Zaman aliyo biraz yumurtalarin uyarilmasi. Ama igne ile daha cok yumurta oluyor.
Bir yerden baslamak lazim bir seyleri degistirmek varsa hedefte. En iyisi en güzeli olsun hepimiz icin. Isteyen herkesin bebisleri kucagini doldursun inşallah
Teşekkür ederim canım İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah önümüzdeki ay sizde pozitif haberlerini tek tek yazarsınızNe dedi doktorunuz ? Lütfen umutsuz olmayin yaa. Ben cok üzülüyorum boyle yazdiginda birileribenimde negatif oldu bu ay pozitif gelir diyordum ama nasip degilmis. Bir de dr.agzindan tüp bebek lafini duyunca insanda bir moral bozuklugu oluyor tabi
Hic korkmayin tüp bebekten. Bir sekilde nasip olacaksa anne olmak her yol denenmeli
Grupta tek pozitif sensin galiba canim hadi hayırlı olsunsaglikla ilerlesin. Bize de dua et.
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere nurda takipte olacağım tek tek güzel haberlerinizi bekliyorumAnaa ben bunu yeni gördüm. Çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel hamilelik geçirirsiniz. Bize de dua edinben bugün başladım tedaviye.
Çünkü artik birseyleri doktorun kontrolune birakmak kendini akışa teslim etmek insana iyi geliyor. Stresini azaltmasi cok normal ve cok güzelHepimiz için inşallahBenim yumurtalar çok küçük olunca doktor 5. Gün kontrol ederiz büyüklüğüne göre karar veririz dedi. Benim yumurtalar 5-6 mm. Doktor devam derse zaten on güne tamamlıcak. Niyeyse bi hafifledim çözemedim :)
Ay aminn canim aminn inşallah bize de bebislerimizin haberini almak nasip olur bir an evvelTeşekkür ederim canım İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah önümüzdeki ay sizde pozitif haberlerini tek tek yazarsınız
İnşallahÇünkü artik birseyleri doktorun kontrolune birakmak kendini akışa teslim etmek insana iyi geliyor. Stresini azaltmasi cok normal ve cok güzelne kadar sakin olursak o kadar iyi aslinda beceremiyoruz ama..
Ay aminn canim aminn inşallah bize de bebislerimizin haberini almak nasip olur bir an evvel
Yaa tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız insallah
Teşekkür ederim sanırım 26sıydı ateş ölçtüm test yapmadımYaa tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alırız insallah
Yumurtlama ne zamandı ay ne güzel
Evet aynı gün olmuş yumurtlamaTeşekkür ederim sanırım 26sıydı ateş ölçtüm test yapmadım
Bir kere yaptırdım geçen hafta bir daha yaptırmadım, sonra idrara baktım iki kere, iki günde bir, test koyulaşıyor o yüzden artık onu da yapmayacağım haftaya doktor randevum var bakalım ne olacak sen ilk randevuya gittin miEvet aynı gün olmuş yumurtlamakan tahlili yaptırdınız mı?
Evet gittim betaya baktı, 25 martta çağırdı beni de o zaman gidicemBir kere yaptırdım geçen hafta bir daha yaptırmadım, sonra idrara baktım iki kere, iki günde bir, test koyulaşıyor o yüzden artık onu da yapmayacağım haftaya doktor randevum var bakalım ne olacak sen ilk randevuya gittin mi
Ben de bir gün önce çok heyecanlıEvet gittim betaya baktı, 25 martta çağırdı beni de o zaman gidicem
24 ünde mi gideceksin. Ay hadi inşallah önce senden sonra da benden güzel haberler gelir görürüz kese kalp atışı inşallahBen de bir gün önce çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?