Yumurtlama 24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelim 🦋

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Ne dedi doktorunuz ? Lütfen umutsuz olmayin yaa. Ben cok üzülüyorum boyle yazdiginda birileri benimde negatif oldu bu ay pozitif gelir diyordum ama nasip degilmis. Bir de dr.agzindan tüp bebek lafini duyunca insanda bir moral bozuklugu oluyor tabi
Hic korkmayin tüp bebekten. Bir sekilde nasip olacaksa anne olmak her yol denenmeli
Grupta tek pozitif sensin galiba canim hadi hayırlı olsun saglikla ilerlesin. Bize de dua et.

Bugün tüp bebek tedavisine başladık. Aldım iğneleri. Yumurtalarım küçük olunca doktor önce 4 gün kullan 5. Gün bakalım eğer istediğim büyümüşlerse devam ederiz değilse keseriz tedaviyi. Boşuna o ilaçları almayın dedi. Bu bile beni rahatlattı. Bir karar vermek artık yok yumurta takibi yok beraber ol. Valla eşim de bende sıkılmıştık artık. Rabbim kimsenin emeğine boşa götürmesin.herkese bu mübarek günde yardım etsin.

Anaa ben bunu yeni gördüm. Çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel hamilelik geçirirsiniz. Bize de dua edin ben bugün başladım tedaviye.

Hayirlisi olsun insallah. Buyur neden buyumesin ayrica. Ama 4 5 gun cok kisa bir sure bence en az 1 hafta kullanmalisin igneyi anca etki eder. Zaman aliyo biraz yumurtalarin uyarilmasi. Ama igne ile daha cok yumurta oluyor.
Bir yerden baslamak lazim bir seyleri degistirmek varsa hedefte. En iyisi en güzeli olsun hepimiz icin. Isteyen herkesin bebisleri kucagini doldursun inşallah

Hepimiz için inşallah Benim yumurtalar çok küçük olunca doktor 5. Gün kontrol ederiz büyüklüğüne göre karar veririz dedi. Benim yumurtalar 5-6 mm. Doktor devam derse zaten on güne tamamlıcak. Niyeyse bi hafifledim çözemedim :)

Teşekkür ederim canım İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah önümüzdeki ay sizde pozitif haberlerini tek tek yazarsınız

Anaa ben bunu yeni gördüm. Çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel hamilelik geçirirsiniz. Bize de dua edin ben bugün başladım tedaviye.
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlere nurda takipte olacağım tek tek güzel haberlerinizi bekliyorum

Çünkü artik birseyleri doktorun kontrolune birakmak kendini akışa teslim etmek insana iyi geliyor. Stresini azaltmasi cok normal ve cok güzel ne kadar sakin olursak o kadar iyi aslinda beceremiyoruz ama..
Teşekkür ederim canım İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah önümüzdeki ay sizde pozitif haberlerini tek tek yazarsınız
Ay aminn canim aminn inşallah bize de bebislerimizin haberini almak nasip olur bir an evvel

İnşallah

Çatlamayı bir kabul edersek bugün 13. Gün ve yine negatif sonuç

Evet aynı gün olmuş yumurtlama kan tahlili yaptırdınız mı?
Bir kere yaptırdım geçen hafta bir daha yaptırmadım, sonra idrara baktım iki kere, iki günde bir, test koyulaşıyor o yüzden artık onu da yapmayacağım haftaya doktor randevum var bakalım ne olacak sen ilk randevuya gittin mi

Evet gittim betaya baktı, 25 martta çağırdı beni de o zaman gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…