- 13 Temmuz 2025
- 180
- 40
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Bu arada sıvı alımını kesme olayına dikkat ederek test yaptığımı belirtmeyi unutmuşumMerhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım, gebelik istiyorum öncesinde buralara gelip sürekli insanların yorumlarını okurdum, ovulasyon testi almaya karar verdim bundan iki ay önce 5 haftalık bir düşük yaşadım. Şimdi ise ovulasyon testi ile takip ederek nokta atışı yapmak istiyorum. 1 temmuz regl başlangıcı idi. Döngü ise 27 gün düzenlidir. Testlere başladım ve foto yükledim umarım doğru yüklemişimdir. sorunum ise ayın 10 unda yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntı başladı buna rağmen testlerde pik vs göremiyorum testlerde bi sorun olabilir mi başına gelen varmı? Testleri sabah sekiz dokuz gibi uyanıp ilk idrarı yaptıktan iki saat sonraki idrar ile yaptım. Ayrıca 10. Ve 11. Günü değerlendirdim tabi ancak kafamda soru işaretleri var, bu arada testim innovitanın sattığı aynı hassaslıkta olan arsima testlerden, yani üç gündür azalarak devam eden akıntı var testlerde pik yok. cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba benim yumurtlama akıntısı olduğu gün negatif oluyor 2 yada 3 gün sonra pik yapıyor genelde belki sizinde oyledirBu arada sıvı alımını kesme olayına dikkat ederek test yaptığımı belirtmeyi unutmuşum
Yaaa umarım öyle olur, ben tamamen akıntı ile bağdaştırıyordum bi de takvim uygulamasına bakıyordum testler doğru ise yumurtlama olayı çok farklıymış ya şaşkınım yaniMerhaba benim yumurtlama akıntısı olduğu gün negatif oluyor 2 yada 3 gün sonra pik yapıyor genelde belki sizinde oyledir
YaaaMerhaba benim yumurtlama akıntısı olduğu gün negatif oluyor 2 yada 3 gün sonra pik yapıyor genelde belki sizinde oyledir
Evet dikkat ediyorum bende artık öğleden sonra yapmaya devam edeceğim galiba. Sabah yaptığım silikti öğleden sonra yaptığım koyu idi. Yaaa yumurtlamayı ne kadar yanlış biliyormuşum meğer.Mrb canım Yumurtlama akıntısı gelir evet ondan iki üç gün sonra pik olur.. benimde öyledir ve bence herkesin öyledir korkma yarına bir gune pik olur görürsün sıvı alımını iki saat keserek yapiyosundur ve her gün aynı saatte dimi? Bunlara dikkat edersen yakalarsin piki... Ama sabah erken yapmak yerine öğle saatlerini tavsiye ederim lh yüksekliğini en iyi o saatlerde yakalarsin diye düşünüyorum
Aa testler aynı demekMerhaba bende aynı testi kullanıyorum regl sonrası 13 ve 14. Günlerde pik gördüm. Adetlerim de duzenli degil ayrıca. 2 gün pikten sonra silik oldu test.
Bide benim testimi yorumlayabilir misinnnMerhaba bende aynı testi kullanıyorum regl sonrası 13 ve 14. Günlerde pik gördüm. Adetlerim de duzenli degil ayrıca. 2 gün pikten sonra silik oldu test.
Evet canım değerlendirdik. Bugün regl günüm ama olmadım. Yarın sabah gebelik testi yapacağımAa testler aynı demektek değilmişim. Değerlendirdin mi pekiiii
Yapmaya devam et mutlaka, muhtemelen benim gibi çıkacaktır seninde. Bugünden sonra pik sonrası siliklesebilir ve değerlendirBide benim testimi yorumlayabilir misinnn
Ayyyy inşallah hamilesindirrrrr, yarın haberlerini bekliyorummmEvet canım değerlendirdik. Bugün regl günüm ama olmadım. Yarın sabah gebelik testi yapacağım
Çok teşekkür ediyorum regl belirtileri var ama emin değilim regl mi gebelik mi diye.Ayyyy inşallah hamilesindirrrrr, yarın haberlerini bekliyorummm
Tamam o zamanYapmaya devam et mutlaka, muhtemelen benim gibi çıkacaktır seninde. Bugünden sonra pik sonrası siliklesebilir ve değerlendir
TamamdıııırYapmaya devam et mutlaka, muhtemelen benim gibi çıkacaktır seninde. Bugünden sonra pik sonrası siliklesebilir ve değerlendir
Benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde sürekli, regl olcam hemde gümbür gümbür, diyerek dolaşıyordum. inan belirtiler tamamen aynı. Hamile olduğumu öğrendiğimde kullandığım uygulamada şöyle yazıyordu "anne adayları bu dönemde adet belirtileri yaşadıkları için adet olacaklarını zannederler" diyordu o yüzden olumlu olalııımÇok teşekkür ediyorum regl belirtileri var ama emin değilim regl mi gebelik mi diye.
Yaa inşallah öyledirBenim düşükle sonuçlanan gebeliğimde sürekli, regl olcam hemde gümbür gümbür, diyerek dolaşıyordum. inan belirtiler tamamen aynı. Hamile olduğumu öğrendiğimde kullandığım uygulamada şöyle yazıyordu "anne adayları bu dönemde adet belirtileri yaşadıkları için adet olacaklarını zannederler" diyordu o yüzden olumlu olalııım
Pik gününü yakalayıp değerlendirdikten sonra adete yakın testlere devam etmek gerekiyor mu kiBu da benim ovu testlerim canım arada yapmadığım günler oldu maalesef..
Mantıklı, yarın güzel haberler bekliyorum gerçekten belirtiler tamamen aynı. İnşallah tutmuştur bebişiinnnYaa inşallah öylediruzun bir zamandır istiyoruz maalesef kısmet olmadı.. o yüzden bu ay günüm geçmeden asla test yapmayacam dedim kendime bugün 28. Gün eğer olmazsam yarin sabah ilk testi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?