Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Haklısın kuzu bende son testler olduğu için yaptım yoksa zaten test olsa da olmasa da değerlendireceğim bir aydı planlıydı. Bi de takviye aldım filan bakalım nolcakkk
Anladım canım inşallah gönlünce olur bende 2 defa çatlatma iğnesi denedim yine olmadi bir ay ara verdim bu ay adet olmayı bekliyorum sonrasi asilama yapacağım olursa öyle planladık doktorumla.

Bugün yine test yaptım 1 saat sonra ince bi çizgi çıktı elimde başka test kalmadı bi tane ovulasyon testi buldum onu yapayım dedim döngümün 21. Günündeyim pik bence acaba gebelik işareti olabilir mi
Ve daha doğru sonuç veriyor. Erken gebelik testlerinin güvenilirliği çok düşük. İki ay önce beni mahvetti o testler, geçmiş konuşmalarda görsel var

Kuzu gebelik olabilir ya çünkü döngünün 21. Günü diyosun, hemen hemen Rahime ulaşmış oluyor döllenmiş yumurta. Döngü uzunluğun ne kadar 28 gün filan ise bence bu yumurtlama değil gebelik olma olasılığı yüksek

Yani döngü sürem değişken pcostan dolayı ama progestan da kullanıyorum ve iki aydır 22. Günde regl oluyorm şimdi de göğüste hassasiyet mide bulantısı falan oluyor bakalım ya yarın test yaparım yine olmadı ama test de kalmadı elimde

Pco varsa bişi diyemiyorum kuzu, kan versene en temizi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…