- 9 Ocak 2025
- 192
- 65
- 13
- Konu Sahibi Unconscionable
-
Bazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş. Ben bir ay düzenli yapmak istedim. Tabi işimden dolayı atladığım günler oldu ne yazık ki.Pik gününü yakalayıp değerlendirdikten sonra adete yakın testlere devam etmek gerekiyor mu ki
Bazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş. Ben bir ay düzenli yapmak istedim. Tabi işimden dolayı atladığım günler oldu ne yazık kiPik gününü yakalayıp değerlendirdikten sonra adete yakın testlere devam etmek gerekiyor mu ki
Evet aynı diyorlar belirtiler için. Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin gönlünce olur haber veririm mutlaka.Mantıklı, yarın güzel haberler bekliyorum gerçekten belirtiler tamamen aynı. İnşallah tutmuştur bebişiinnnay yarına çok var ya merak ediyorum
Hımmm bunu bilmiyordummmm. Yarın ola hayrola diyelimm. Bende teste devam ederim o zamanBazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş. Ben bir ay düzenli yapmak istedim. Tabi işimden dolayı atladığım günler oldu ne yazık ki.
Tamamdır bekliyorum, erken gebelik testi mi yapsan yarınBazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş. Ben bir ay düzenli yapmak istedim. Tabi işimden dolayı atladığım günler oldu ne yazık ki
Evet aynı diyorlar belirtiler için. Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin gönlünce olur haber veririm mutlaka.
Elimde şuan arsima'nın testleri var ovulasyon testi aldığımda içinde 2 tane de gebelik testi vardı. Onu kullanirim zaten pozitif olsa fark etmez benceTamamdır bekliyorum, erken gebelik testi mi yapsan yarın
Evet haklısın ama bazı testler hassas oluyor adet dönemi öncesinde pozitif gösterebiliyor bazı testlerde adet geciktikten sonra ancak pozitif gösteriyor elimizdeki testler acaba erken gebelik testi mi yoksa normal standart gebelik testi mi bunu bilmek lazımElimde şuan arsima'nın testleri var ovulasyon testi aldığımda içinde 2 tane de gebelik testi vardı. Onu kullanirim zaten pozitif olsa fark etmez bence
Baktım canısı, erken gebelik testiymiş. Yarını bekleyelim bakalımElimde şuan arsima'nın testleri var ovulasyon testi aldığımda içinde 2 tane de gebelik testi vardı. Onu kullanirim zaten pozitif olsa fark etmez bence
Aynen canım, bende baktım az önce. İnşallah güzel sonuçlar görürüzBaktım canısı, erken gebelik testiymiş. Yarını bekleyelim bakalım
İnşallah canısıAynen canım, bende baktım az önce. İnşallah güzel sonuçlar görürüz
Bende öyleydim neler öğrendim burda nelerEvet dikkat ediyorum bende artık öğleden sonra yapmaya devam edeceğim galiba. Sabah yaptığım silikti öğleden sonra yaptığım koyu idi. Yaaa yumurtlamayı ne kadar yanlış biliyormuşum meğer.Neyseki çok yaklaştığımı biliyorum artık. Baksanaaaaaa
Canım senin pike yaklaşmış bak benimkilere benimde pik akıntı ile devam ediyor yoğun akıntı var en sondaki şimdi yaptım sakın pes edip test yapmayı bırakmaİnşallah canısıyeni gelişmelerle görüşmek üzere
Öyle yapacağım, umarım yarın pik yapmış olurBende öyleydim neler öğrendim burda nelerdaha pozitif değil gibi canım ikiside aynı ton olacak ya da T çizgisi daha koyu olacak.. ama sen piki görene kadar günaşırı değerlendirmeleri aksatma
Evet ya haklısın. Gerçekten şu yumurtlamayı görmek bile bir nimet yani. Bende şimdi test yapcam gaza geldimCanım senin pike yaklaşmış bak benimkilere benimde pik akıntı ile devam ediyor yoğun akıntı var en sondaki şimdi yaptım sakın pes edip test yapmayı bırakma
Hemen olmayabilir ama bak benimkilere hemen olmadı örneklere de bak instgramda minikkurabiyeler die biyer var hem ordan bilgi edin Hemde önce çıkanlardan testlere bakabilirsin fikir olur sanadaÖyle yapacağım, umarım yarın pik yapmış olur
Sosyal medya kullanmıyorum ama burada çok bakmıştım, çatlama geçte olabiliyor tabi, hayırlısı yaHemen olmayabilir ama bak benimkilere hemen olmadı örneklere de bak instgramda minikkurabiyeler die biyer var hem ordan bilgi edin Hemde önce çıkanlardan testlere bakabilirsin fikir okur sanada
Bende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninleSosyal medya kullanmıyorum ama burada çok bakmıştım, çatlama geçte olabiliyor tabi, hayırlısı yaheyecandan olsun bitsin istiyorum
Valla hemen hemen tarihlerimiz aynı. Çatlama konusuna gelince bakalım benimki nasıl olacak çok merak ediyorum. Pik gelsinde önce. Ayy Birlikte takip sağlarız düşünsene hamileyiz ve aynı dönemBende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninle
Bende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninleSosyal medya kullanmıyorum ama burada çok bakmıştım, çatlama geçte olabiliyor tabi, hayırlısı yaheyecandan olsun bitsin istiyorum
valla olur mu olur bakalım bende çatlama olacak mı şimdi onu taktımValla hemen hemen tarihlerimiz aynı. Çatlama konusuna gelince bakalım benimki nasıl olacak çok merak ediyorum. Pik gelsinde önce. Ayy Birlikte takip sağlarız düşünsene hamileyiz ve aynı dönembebişlerimiz devre olcak filan
Olur olur aslında bi yerde yumurtlama ile çatlamanın aynı şey olduğunu okumuştum. Bizim şu an pik dediğimiz olgunlaşan yumurta olduğunu gösteriyormuş, yumurta atıldığında yumurtlama gerçekleşiyormuş. Yarın ki testini heyecanla bekliyorum.. bakalım yarın bende yapcam yine atarız buraya. Umarım seni çok yormadan yarın oluverir çatlamaaaBende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninle
valla olur mu olur bakalım bende çatlama olacak mı şimdi onu taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?