Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Pik gününü yakalayıp değerlendirdikten sonra adete yakın testlere devam etmek gerekiyor mu ki
Bazen iki defa yumurtlama olabiliyormuş. Ben bir ay düzenli yapmak istedim. Tabi işimden dolayı atladığım günler oldu ne yazık ki
Mantıklı, yarın güzel haberler bekliyorum gerçekten belirtiler tamamen aynı. İnşallah tutmuştur bebişiinnn ay yarına çok var ya merak ediyorum
Evet aynı diyorlar belirtiler için. Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizin gönlünce olur haber veririm mutlaka.

Tamamdır bekliyorum, erken gebelik testi mi yapsan yarın

Elimde şuan arsima'nın testleri var ovulasyon testi aldığımda içinde 2 tane de gebelik testi vardı. Onu kullanirim zaten pozitif olsa fark etmez bence
Evet haklısın ama bazı testler hassas oluyor adet dönemi öncesinde pozitif gösterebiliyor bazı testlerde adet geciktikten sonra ancak pozitif gösteriyor elimizdeki testler acaba erken gebelik testi mi yoksa normal standart gebelik testi mi bunu bilmek lazım yorumlarına bakayım bi

Bende öyleydim neler öğrendim burda neler daha pozitif değil gibi canım ikiside aynı ton olacak ya da T çizgisi daha koyu olacak.. ama sen piki görene kadar günaşırı değerlendirmeleri aksatma

İnşallah canısı yeni gelişmelerle görüşmek üzere
Canım senin pike yaklaşmış bak benimkilere benimde pik akıntı ile devam ediyor yoğun akıntı var en sondaki şimdi yaptım sakın pes edip test yapmayı bırakma

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 118
Canım senin pike yaklaşmış bak benimkilere benimde pik akıntı ile devam ediyor yoğun akıntı var en sondaki şimdi yaptım sakın pes edip test yapmayı bırakma
Evet ya haklısın. Gerçekten şu yumurtlamayı görmek bile bir nimet yani. Bende şimdi test yapcam gaza geldim umarım hepimiz hamile kalırızzzzz çok aminnn

Öyle yapacağım, umarım yarın pik yapmış olur
Hemen olmayabilir ama bak benimkilere hemen olmadı örneklere de bak instgramda minikkurabiyeler die biyer var hem ordan bilgi edin Hemde önce çıkanlardan testlere bakabilirsin fikir olur sanada

Eklentiler

• IMG_4956.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 117
Hemen olmayabilir ama bak benimkilere hemen olmadı örneklere de bak instgramda minikkurabiyeler die biyer var hem ordan bilgi edin Hemde önce çıkanlardan testlere bakabilirsin fikir okur sanada
Sosyal medya kullanmıyorum ama burada çok bakmıştım, çatlama geçte olabiliyor tabi, hayırlısı ya heyecandan olsun bitsin istiyorum

Sosyal medya kullanmıyorum ama burada çok bakmıştım, çatlama geçte olabiliyor tabi, hayırlısı ya heyecandan olsun bitsin istiyorum
Bende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninle

Valla hemen hemen tarihlerimiz aynı. Çatlama konusuna gelince bakalım benimki nasıl olacak çok merak ediyorum. Pik gelsinde önce. Ayy Birlikte takip sağlarız düşünsene hamileyiz ve aynı dönem bebişlerimiz devre olcak filan

Bende 7 temmuzda başladım yapmaya aşırı heyecanlıyım önce pik olsun dedim şimdide çatlama olsun diyorum ya gece olur yada yarın öğlen test ile devam edicem o zaman bakalım ne olacak inşallah bizimde olur artık Bebiş dualarım seninle
valla olur mu olur bakalım bende çatlama olacak mı şimdi onu taktım

Olur olur aslında bi yerde yumurtlama ile çatlamanın aynı şey olduğunu okumuştum. Bizim şu an pik dediğimiz olgunlaşan yumurta olduğunu gösteriyormuş, yumurta atıldığında yumurtlama gerçekleşiyormuş. Yarın ki testini heyecanla bekliyorum.. bakalım yarın bende yapcam yine atarız buraya. Umarım seni çok yormadan yarın oluverir çatlamaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…