• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı olup ovulasyon sonucu negatif olanlar

Gorunuyor mu bundan
1000226740.webp

Böyle cikti canim

Eklentiler

• 1000226750.webp
    1000226750.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000226749.webp
    1000226749.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000226740.webp
    1000226740.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 31
Valla bana yedi bir tık koyu gibi geldi ama emin olamadım Kuzu son adet 24 ekim, döngü 28 gün beklenen adet 21 kasım.
Canım ben bu testleri yapmayi biraktim. Stres de yapmıyordum yaparken hatta keyifli bile geliyordu ama daha da relax olmak icin sanırım:) umarım gönlünce olur 2 güne bir değerlendirsen bile oluyor

Kuzu çok dalgalı geldi bana ya anlayamadım yani bi koyu bi açık şekilde gitmiş sanki, kusura bakma yeni gördüm bu arada
Ay ben de anlamadım ya bugün dayanamadım test yaptım bi kaç saat sonrasında çizgi gördüm cuma günü de yapmıştım şimdi onda da görüyorum silik çizgi acaba dikkate almalı mıyım bilmiyorum

Canım ben bu testleri yapmayi biraktim. Stres de yapmıyordum yaparken hatta keyifli bile geliyordu ama daha da relax olmak icin sanırım:) umarım gönlünce olur 2 güne bir değerlendirsen bile oluyor
Haklısın kuzu bende son testler olduğu için yaptım yoksa zaten test olsa da olmasa da değerlendireceğim bir aydı planlıydı. Bi de takviye aldım filan bakalım nolcakkk

Ay ben de anlamadım ya bugün dayanamadım test yaptım bi kaç saat sonrasında çizgi gördüm cuma günü de yapmıştım şimdi onda da görüyorum silik çizgi acaba dikkate almalı mıyım bilmiyorum
Alma bence, iki ay önce belki beş altı test böyle çıktı. Kaset testlere güveniyorum ben artık sadece, onda da hemen çıkmıyor diyorlar zaten

Back
X