Aynen inşallah canım. Adet tarihin ne zaman?Aslında aynı şeyleri yaşamışız.
Ben 6 aydır evliyim 2. Ayımda hemen hamile kaldım aynı senin gibi işte planlamıyorken.
Bende 2 aydır deniyorum tık yok.
Bakalım Allah ne zaman nasip ederse biz yine elimizden geleni yapalım.
Adetim bugün bitti canım akşama duş alıcam çalıştığım için sabah giremedim geç kalırım diye.Aynen inşallah canım. Adet tarihin ne zaman?
O zaman şöyledir adetten bir süre akıntı rengi açılmayabiliyor. Doğal bir durum yani. Adet bitiminden sonra hemen değerlendirmeye geç 2 günde bir. Sonrası nasipYok canım öyle birşey yıllardır böyle zaten adet bitiminde sarıya dönüyor sonra beyaz akıntıya dönüyor.
Hadi hayırlısı olsun stres yapmamak lazım. Kafanı dağıtacak işin var en azından düşünmemeye çalış.Adetim bugün bitti canım akşama duş alıcam çalıştığım için sabah giremedim geç kalırım diye.
Tamam canım çok teşekkürlerşeffaf, opak, yumurta akı kıvamında olduğu günler değerlendirilmeli. akıntı kıvamlı kremsi sarı beyaza dönünce yumurtlama penceresi kapanmıştır.
Kanamanız başladığı günden sayarsanız yumurtlamanızı daha iyi yakalarsınızHayır
Adet kanamam bitiyor.
19 gün sonra adet oluyorum.
Bugünden itibaren Allahın izniyle başlıcaz.O zaman şöyledir adetten bir süre akıntı rengi açılmayabiliyor. Doğal bir durum yani. Adet bitiminden sonra hemen değerlendirmeye geç 2 günde bir. Sonrası nasip
Valla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.Kanamanız başladığı günden sayarsanız yumurtlamanızı daha iyi yakalarsınız
14 çıkartarak
Kürtaj olduğumda 1 ay evdeydim araştırmadığım yer kalmadı. İş yerine geldim rahatladım. İş düşünmekten onu düşünemiyoruz.Hadi hayırlısı olsun stres yapmamak lazım. Kafanı dağıtacak işin var en azından düşünmemeye çalış.
9 gün var 9 gün içinde değerlendirirsiniz. Sonra hayırlı haberler alırsınız inşallah canımBugünden itibaren Allahın izniyle başlıcaz.
Ayın 23nde bayram için tatile gidicez memlekete bu ay en fazla 7 gün felan değerlendirebileceğiz.
Bakalım nasip kısmet. Adetime 1 hafta kala köye gitmiş olacağız yani.
Adetin kaç gün sürüyorValla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.
Döngüm 19
14 çıkarırsak 5 oluyor
Yani adet bitiminden 5 gün sonra mı yumurtluyorum.
Bebeğiniz patalojiye verilmedi sanırım kürtaj sonrası?Kürtaj olduğumda 1 ay evdeydim araştırmadığım yer kalmadı. İş yerine geldim rahatladım. İş düşünmekten onu düşünemiyoruz.
Bakalım nasıl olucak.
Genelde yumurtlama regliden sonra döngünün tam ortası gibi düşünülüyor ama her kadının farklı.Valla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.
Döngüm 19
14 çıkarırsak 5 oluyor
Yani adet bitiminden 5 gün sonra mı yumurtluyorum.
Amin İnşallah tüm isteyen herkese9 gün var 9 gün içinde değerlendirirsiniz. Sonra hayırlı haberler alırsınız inşallah canım
10 gün sürüyor ama ilk 3 gün yoğun diğer günler leke şeklinde 10. Gün yıkanıyorum.Adetin kaç gün sürüyor
Verildi sonuçlar temiz geldi. Birşey yok dediler.Bebeğiniz patalojiye verilmedi sanırım kürtaj sonrası?
Benim döngüm çok kısa 19 günde bir adet oluyorum ben hemen geliyor yumurtlama 5. Gün felan.Genelde yumurtlama regliden sonra döngünün tam ortası gibi düşünülüyor ama her kadının farklı.
Mesela ben adetten hemen sonra yumurtluyorum. Adet sonrası günler benim potansiyel gebe kalma günlerim.
Gerçi benim döngüm 25-26 gün arası değişiyor. O yüzden de regliden hemen sonra oluyor.
Kadın olmak zor ya kadından kadına bile değişiyor her şey, yazarken yoruldum :)
19 gün sonrası adet 10 gün de adet toplam 29 gün yani sizin 13-16 günler ve arası çok önemli10 gün sürüyor ama ilk 3 gün yoğun diğer günler leke şeklinde 10. Gün yıkanıyorum.
Doktorlar para kazanmak için yapıyorlar. Siz 2 ay içinde hamile kalmış bir kişisiniz. Bebek’te de bir sorun yok ise yedi veya sekiz ayı beklemeyi deneyin derim. Sonra görünürsünüz. Çünkü benim doktorum da sekiz ay çocuk olmazsa gelin dedi.Verildi sonuçlar temiz geldi. Birşey yok dediler.
İlk hamilelikte olur böyle şeyler dediler.
Sonra doktor muayanesine gittim rahmin yumurtalıkların güzel kistin felanda yok korunmayadabilirsin dedi. Ama 6 ay içinde hamile kalamazsan gel tedavi etcez dedi. 2 aydır deniyoruz olmuyor Allahım İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.
Adetten hemen sonra aralıklı olarak değerlendiriyoruz. Hafta içi hem iş akşam yemek ilişki vs. Baya yorgun düşüyorum her gün olmasada aralıklı değerlendirme oluyor. Hafta sonu daha iyi oluyor ama malesef ki değerlendiriceksek bebekte istiyoruz mecbur katlanıyoruz19 gün sonrası adet 10 gün de adet toplam 29 gün yani sizin 13-16 günler ve arası çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?