Yumurtlama akıntısı ve ilişki ne zaman olur?

Aynen inşallah canım. Adet tarihin ne zaman?

Yok canım öyle birşey yıllardır böyle zaten adet bitiminde sarıya dönüyor sonra beyaz akıntıya dönüyor.
O zaman şöyledir adetten bir süre akıntı rengi açılmayabiliyor. Doğal bir durum yani. Adet bitiminden sonra hemen değerlendirmeye geç 2 günde bir. Sonrası nasip

O zaman şöyledir adetten bir süre akıntı rengi açılmayabiliyor. Doğal bir durum yani. Adet bitiminden sonra hemen değerlendirmeye geç 2 günde bir. Sonrası nasip
Bugünden itibaren Allahın izniyle başlıcaz.
Ayın 23nde bayram için tatile gidicez memlekete bu ay en fazla 7 gün felan değerlendirebileceğiz.
Bakalım nasip kısmet. Adetime 1 hafta kala köye gitmiş olacağız yani.

Kanamanız başladığı günden sayarsanız yumurtlamanızı daha iyi yakalarsınız
14 çıkartarak
Valla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.
Döngüm 19
14 çıkarırsak 5 oluyor
Yani adet bitiminden 5 gün sonra mı yumurtluyorum.

Hadi hayırlısı olsun stres yapmamak lazım. Kafanı dağıtacak işin var en azından düşünmemeye çalış.
Kürtaj olduğumda 1 ay evdeydim araştırmadığım yer kalmadı. İş yerine geldim rahatladım. İş düşünmekten onu düşünemiyoruz.
Bakalım nasıl olucak.

9 gün var 9 gün içinde değerlendirirsiniz. Sonra hayırlı haberler alırsınız inşallah canım

Valla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.
Döngüm 19
14 çıkarırsak 5 oluyor
Yani adet bitiminden 5 gün sonra mı yumurtluyorum.
Genelde yumurtlama regliden sonra döngünün tam ortası gibi düşünülüyor ama her kadının farklı.
Mesela ben adetten hemen sonra yumurtluyorum. Adet sonrası günler benim potansiyel gebe kalma günlerim.
Gerçi benim döngüm 25-26 gün arası değişiyor. O yüzden de regliden hemen sonra oluyor.
Kadın olmak zor ya kadından kadına bile değişiyor her şey, yazarken yoruldum :)

Bebeğiniz patalojiye verilmedi sanırım kürtaj sonrası?
Verildi sonuçlar temiz geldi. Birşey yok dediler.
İlk hamilelikte olur böyle şeyler dediler.
Sonra doktor muayanesine gittim rahmin yumurtalıkların güzel kistin felanda yok korunmayadabilirsin dedi. Ama 6 ay içinde hamile kalamazsan gel tedavi etcez dedi. 2 aydır deniyoruz olmuyor Allahım İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.

Benim döngüm çok kısa 19 günde bir adet oluyorum ben hemen geliyor yumurtlama 5. Gün felan.

Doktorlar para kazanmak için yapıyorlar. Siz 2 ay içinde hamile kalmış bir kişisiniz. Bebek’te de bir sorun yok ise yedi veya sekiz ayı beklemeyi deneyin derim. Sonra görünürsünüz. Çünkü benim doktorum da sekiz ay çocuk olmazsa gelin dedi.

19 gün sonrası adet 10 gün de adet toplam 29 gün yani sizin 13-16 günler ve arası çok önemli
Adetten hemen sonra aralıklı olarak değerlendiriyoruz. Hafta içi hem iş akşam yemek ilişki vs. Baya yorgun düşüyorum her gün olmasada aralıklı değerlendirme oluyor. Hafta sonu daha iyi oluyor ama malesef ki değerlendiriceksek bebekte istiyoruz mecbur katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…