İlişkiden ötürü gelen bir sıvıdır. Normal akıntınız yoğunsa bu gebelik belirtisi olabilir. İnanın ki hamilelik ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı. Onun için bende kendimi dinlememekte karar verdimMerhaba ben ilişkiden ertesi gün sefaf uzayan bazen sarımsı akıntı oluyor baya yoğun gebelik testi yaptım fakat negatif adetim 10 gün var aşırı baş ağırsı yaşıyorum akıntı da cok yoğun piskolojik olarak olsa gerek midem bulanıyor çokça iştahım falanda yok bunlar belirti olabilir mi 1 yıllık evliyyim başta 2 ay korundum polistik over sendromu olduğu söylendi sol yumurtalığımda gebe kalmaya engel değil dendi esimde herhangi bir test yapmadı bende öyle hormon testi falan yaptirmadm bu ay düşünüyorum bakalım sizce gebelik olabilir mi? bu ay cok rahatsızım çünkü
Cok teşekkür ederim inşallah dönüşünüz icin inşallah isteyen herkese nasip olur benim adetime 9 gün var cok heyecanlıyım bazen gecikmeler oluyor ama en fazla 6 gün falan gebe kalamama sıkıntısı yaşayan bayanların çoğu 1 2 ay adete göremiyorlar cok şükür bende oyle bisy yok galiba yumurtalıklarla ilgili yada eşimleİlişkiden ötürü gelen bir sıvıdır. Normal akıntınız yoğunsa bu gebelik belirtisi olabilir. İnanın ki hamilelik ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı. Onun için bende kendimi dinlememekte karar verdimHayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebişiniz olsun Bir kaç ay deneyin olmazsa tahlillere yönelirsiniz. Polistik over ile çok hamile anne adayları var hiç kafanıza takmayın. Doktorunuz da öyle demiş zaten. Adetinize kaç gün var?
Rica ederim ne demekCok teşekkür ederim inşallah dönüşünüz icin inşallah isteyen herkese nasip olur benim adetime 9 gün var cok heyecanlıyım bazen gecikmeler oluyor ama en fazla 6 gün falan gebe kalamama sıkıntısı yaşayan bayanların çoğu 1 2 ay adete göremiyorlar cok şükür bende oyle bisy yok galiba yumurtalıklarla ilgili yada eşimle
Adete 10 gün kala belirti hissedilmezMerhaba ben ilişkiden ertesi gün sefaf uzayan bazen sarımsı akıntı oluyor baya yoğun gebelik testi yaptım fakat negatif adetim 10 gün var aşırı baş ağırsı yaşıyorum akıntı da cok yoğun piskolojik olarak olsa gerek midem bulanıyor çokça iştahım falanda yok bunlar belirti olabilir mi 1 yıllık evliyyim başta 2 ay korundum polistik over sendromu olduğu söylendi sol yumurtalığımda gebe kalmaya engel değil dendi esimde herhangi bir test yapmadı bende öyle hormon testi falan yaptirmadm bu ay düşünüyorum bakalım sizce gebelik olabilir mi? bu ay cok rahatsızım çünkü
Haklısınız. Artık o kadar olmasını istiyoruz ki herseyi farklı algılıyorum.Adete 10 gün kala belirti hissedilmez
Hepsi psikolojik bence.
Korunmayı bırakınca vücudu çok dinliyoruz ondan oluyor.
Neden 10 gün kala olmaz ? Çünkü zaten 14 gün kala yumurtlama olur.
Bu durumda sizin eğer döllendiyse 4 günlük bir gebelik var ortada.
Ona da gebelik bile denmez.
Belirti de vermez.
Folik asit kullanıyor musunuz?düzenli kullanmıyorum. Umutsuzluktan boş içtiğimi düşünüyorum o yüzden
Çokça amin...Rica ederim ne demekAmiin inşallah Sizin yumurtalıklarınız ile alakalı tabiki. 9 gününüz varmış gebelik testin negatif çıkması çok normal. Bir de gecikmede az da olsa yaşıyormuşsunuz. O yüzden erken denemişsiniz testinizi bekleyin en azından 10 gün kadar. Pozitif düşünün öyle düşünün ki öyle olsun. Asla umut kaybetmek yok
Evet tahmin edebiliyorum.Haklısınız. Artık o kadar olmasını istiyoruz ki herseyi farklı algılıyorum.
Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip olsun inşallahEvet tahmin edebiliyorum.
Ben de farksız değilim sizden. Başkasına akıl veriyorum ama kendime gelince…
Amiiiiiinn inşaAllahRabbim sanada banada isteyen herkese nasip olsun inşallah
Amin canımAmiiiiiinn inşaAllahyeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun
Merhabaa,Bu dönemlerde moral çok önemliTeşekkür ederim güzel görüşün için canım Yok ya sal gitsin relax ol. İnan ki öyle olunca hamilelik oluyor. Oğluma hamile kaldığım ay gezdim dolaştım hiç üzerine düşmedim saldım ve o ay hamile kalmışım
Ohh ne güzel ya işte buMerhabaa,
Bu ayda denemeye başladık. 6. Gün bugün adetim biteli deniyoruz ama hiç takmıyorum gerçekten geziyorum tozuyorum. Allahım büyüktür.
İnşallah Allahım o günleri tüm isteyen herkese göstersin.Ohh ne güzel ya işte buİnan ki düşünmediğimiz anda oluyor.
Testlerinizin fotoğrafları var mı? Pazartesi günü yazmışsınız. Pik gördünüz mü?Şey sorayım şimdi ben yıkanalı bugün 7. Gün aralıkla denedik 4 defa ilişki oldu bide bu haftayı değerlendiricez zaten sonra tatile gidicez. Bu ayda ovulasyon testi yapıyorum ama hala pik göremedim.
Testleri atayım size..
Testlerinizin fotoğrafları var mı? Pazartesi günü yazmışsınız. Pik gördünüz mü?
Dün de gayet iyi çıkmış bugünü de yapın ona göre yorumlayalımTestleri atayım size.
Çoklu olan çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar.
Biraz silik olan pazartesi
Biraz koyu olan salı
Bugün yapmadım daha.
Sizce nedir durum.
Eki Görüntüle 3264201 Eki Görüntüle 3264202 Eki Görüntüle 3264203
Bugünde bu şekilde. Pazartesi gününü değerlendirdik. Dünü değerlendirmedik ama.Dün de gayet iyi çıkmış bugünü de yapın ona göre yorumlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?