Yumurtlama akıntısı ve ilişki ne zaman olur?

İlişkiden ötürü gelen bir sıvıdır. Normal akıntınız yoğunsa bu gebelik belirtisi olabilir. İnanın ki hamilelik ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı. Onun için bende kendimi dinlememekte karar verdim Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebişiniz olsun Bir kaç ay deneyin olmazsa tahlillere yönelirsiniz. Polistik over ile çok hamile anne adayları var hiç kafanıza takmayın. Doktorunuz da öyle demiş zaten. Adetinize kaç gün var?

Cok teşekkür ederim inşallah dönüşünüz icin inşallah isteyen herkese nasip olur benim adetime 9 gün var cok heyecanlıyım bazen gecikmeler oluyor ama en fazla 6 gün falan gebe kalamama sıkıntısı yaşayan bayanların çoğu 1 2 ay adete göremiyorlar cok şükür bende oyle bisy yok galiba yumurtalıklarla ilgili yada eşimle

Rica ederim ne demek Amiin inşallah Sizin yumurtalıklarınız ile alakalı tabiki. 9 gününüz varmış gebelik testin negatif çıkması çok normal. Bir de gecikmede az da olsa yaşıyormuşsunuz. O yüzden erken denemişsiniz testinizi bekleyin en azından 10 gün kadar. Pozitif düşünün öyle düşünün ki öyle olsun. Asla umut kaybetmek yok

Adete 10 gün kala belirti hissedilmez
Hepsi psikolojik bence.
Korunmayı bırakınca vücudu çok dinliyoruz ondan oluyor.

Neden 10 gün kala olmaz ? Çünkü zaten 14 gün kala yumurtlama olur.
Bu durumda sizin eğer döllendiyse 4 günlük bir gebelik var ortada.
Ona da gebelik bile denmez.
Belirti de vermez.

Haklısınız. Artık o kadar olmasını istiyoruz ki herseyi farklı algılıyorum.

Çokça amin...

Merhabaa,

Bu ayda denemeye başladık. 6. Gün bugün adetim biteli deniyoruz ama hiç takmıyorum gerçekten geziyorum tozuyorum. Allahım büyüktür.

Ohh ne güzel ya işte bu İnan ki düşünmediğimiz anda oluyor.
İnşallah Allahım o günleri tüm isteyen herkese göstersin.
Şey sorayım şimdi ben yıkanalı bugün 7. Gün aralıkla denedik 4 defa ilişki oldu bide bu haftayı değerlendiricez zaten sonra tatile gidicez. Bu ayda ovulasyon testi yapıyorum ama hala pik göremedim.

Testlerinizin fotoğrafları var mı? Pazartesi günü yazmışsınız. Pik gördünüz mü?

.
Şey sorayım şimdi ben yıkanalı bugün 7. Gün aralıkla denedik 4 defa ilişki oldu bide bu haftayı değerlendiricez zaten sonra tatile gidicez. Bu ayda ovulasyon testi yapıyorum ama hala pik göremedim.

.

Testleri atayım size.
Çoklu olan çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar.
Biraz silik olan pazartesi
Biraz koyu olan salı
Bugün yapmadım daha.
Sizce nedir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…