Yumurtlama akıntısı ve ilişki ne zaman olur?

Benim döngüm çok kısa 19 günde bir adet oluyorum ben hemen geliyor yumurtlama 5. Gün felan.
19 gün sonrası adet 10 gün de adet toplam 29 gün yani sizin 13-16 günler ve arası çok önemli
Aslında döngünüz kısa değil normal aralıkta, hatta benimkinden 3-4 gün daha uzun.
19 gün olarak bakmayın adetin ilk günü döngünün 1.günü kabul ediliyor. Yani döngünüz 29 gün sizin. Benim 25-26 gün ama regli sürem 5 gün.

Hah bizim bu kadınların hali Ama bebişler için değer

Birde geri çekilme yöntemi ile hamile kaldım ben ovulasyondur yok belinin atına yastıktır felan öyle şeyler bile yapmadım çünkü bilmiyordum bile bu yöntemleri.
6 ay ne alaka özel ya dediğiniz gibi para koparmak için.

Valla döngümle 14 çok yakın bir rakam ya ben hesaplayamıyorum galiba sizce nasıl oluyor ki.
Döngüm 19
14 çıkarırsak 5 oluyor
Yani adet bitiminden 5 gün sonra mı yumurtluyorum.
Haşa adet kanamanızı eklemiyorsunuz kanamanız dahil sayacaksınız
Kanama bitince 19 gün saymayacaksınız
Mesela ben ayın 1 inde adet olduysam bir daha ayın 28inde olurum.
Adetim 6 gün sürer
Ama bittiğinde saymam
Kanamanın başladığı günden itibaren sayarım

Hee şimdi anladım pardon
Çokta anlamış sayılmam ama her neyse sonuçta adetimin bitince bir daha olana kadar değerlendiriyoruz

Hee şimdi anladım pardon
Çokta anlamış sayılmam ama her neyse sonuçta adetimin bitince bir daha olana kadar değerlendiriyoruz
Sen boşver bir dolu bir boş olarak gün aşırı değerlendir eşinle
Gerisi Allahın takdiri

Benim yumurta catladigi gün gelir seffaf ve tam 14 gun sonra adet olurum

Sıkıntı yapmayın. Çok insan tanıdım. Hiçbir sıkıntıları yok eşinde ve kendinde. Rahim filmi çekilmiş vs çocuk olmuyor sırf stresten olmuyor doktorların açıklaması buydu hep tanıdıklarımda. İlişki kurarken çocuk olsun diye kurmayacakmışsın yani. Her şeyin vakti ve zamanı var hayırlısı diyelim hepimiz için

Kesinlikle. Kürtaj oldum 1,5 ay sonra denemeye başladık ilk ay hemen olsun istedim baya taktım kafayı olmadı. 2. Ay biraz saldım ama yine olmadı. Bu ay şöyle birşeyde hissettim vücudum sanki kendini bu ay topladı gibi hissediyorum. Kürtaj olalı 3 ay oldu doktorlarda zaten 3 ayda anca kendini toparlar demişti.
Ne bilim kürtaj oldum ya ondan sonra bende çok akıntı olurdu o kesildi 2 aydır gelmiyordu bu ayki adetim bitti ya akıntım gelmeye başladı.

Ne güzel canım bu iyiye işaret. Olur inşallah neden olmasın. Sen hiç hamile kalmamış bir kadın değilsin sonuçta böyle düşün Benimde ilk oğlumdan önce 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu öldü. Kürtaj oldum. Oğluma da 3 ay bitti 4. Ayda hamile kalmıştım. Gönlünü ferah tut.

Çok güzel motive ediyorsunuz. Böyle kendi düşük yapan kadınlar 1 adetten sonra hamile kalmış genelde benim 3 ay oldu 4. Adetim bittim 2aydır da tık yok ya diyorum ki acaba yanlış birşey mi oldu kürtaj olarak yanlış mı yaptım felan. Ama doktorlar rahmin güzel yumurtalıklarında kist yok dedi.

Bu dönemlerde moral çok önemli Teşekkür ederim güzel görüşün için canım Yok ya sal gitsin relax ol. İnan ki öyle olunca hamilelik oluyor. Oğluma hamile kaldığım ay gezdim dolaştım hiç üzerine düşmedim saldım ve o ay hamile kalmışım

Şeffaf uzayan akıntı olması gerekiyor. Bildiğiniz yumurta akı gibi olur.
Merhaba ben ilişkiden ertesi gün sefaf uzayan bazen sarımsı akıntı oluyor baya yoğun gebelik testi yaptım fakat negatif adetim 10 gün var aşırı baş ağırsı yaşıyorum akıntı da cok yoğun piskolojik olarak olsa gerek midem bulanıyor çokça iştahım falanda yok bunlar belirti olabilir mi 1 yıllık evliyyim başta 2 ay korundum polistik over sendromu olduğu söylendi sol yumurtalığımda gebe kalmaya engel değil dendi esimde herhangi bir test yapmadı bende öyle hormon testi falan yaptirmadm bu ay düşünüyorum bakalım sizce gebelik olabilir mi? bu ay cok rahatsızım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…