Yumurtlama dönemi...........bakabilirmisiniz kızlar????

mutfakperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
193
0
46
Ankara
kızlar daha önce hiç böle bir şey başıma gelmemişti o yüzden sizlere sormak istedim aranızda yaşayan varmı diye..yumurtala gününüze yakın göğüslerinizde damarlar ve sızı oluşmaya başladımı arasıra kasıklarıma ağrı girip geçiyor..kasık ağrılarım olurdu ama göğüslerim hiç dolgınlaşıp sızlayıp damarlanmamıştı..:50::50::50:

hamile olabilir misin:16:
benim kasıklarım ağrımamıştı ama yumurtlama günüme doğru göğüslerim acımaya ve şişmeye başlamıştı;)

Son düzenleme:
benim kasıklarım ağrımamıştı ama yumurtlama günüme doğru göğüslerim acımaya ve şişmeye başlamıştı;)

evet aynen gögüslerim şişti bide damarlar çıktı yeşil mavi gibi eğildiğim zaman sızlıyor göğüslerim sen ölemi anlamıştın peki hamile olduğunu?? ara sıra kasığım sızlıyor ama çabuk geçiyor

evet aynen gögüslerim şişti bide damarlar çıktı yeşil mavi gibi eğildiğim zaman sızlıyor göğüslerim sen ölemi anlamıştın peki hamile olduğunu?? ara sıra kasığım sızlıyor ama çabuk geçiyor

Valla cnm benim de yumurtalama dönemiyle başlayan göğüs ağrılarım olmuştu. Onun dışında hiç bir hamilelik belirtim yoktu.
O da hamilelik belirtisi değildi benim için çünkü benim zaten adet zamanımda göğüslerim şişer ve acırdı.
Ama şöyle söyleyeyim seni ümitlendirmek istemem ama damarların çıkması hamilelikl belirtisidir.:34:
Rabbim gönlüne göre versin.

Valla cnm benim de yumurtalama dönemiyle başlayan göğüs ağrılarım olmuştu. Onun dışında hiç bir hamilelik belirtim yoktu.
O da hamilelik belirtisi değildi benim için çünkü benim zaten adet zamanımda göğüslerim şişer ve acırdı.
Ama şöyle söyleyeyim seni ümitlendirmek istemem ama damarların çıkması hamilelikl belirtisidir.:34:
Rabbim gönlüne göre versin.

inşallah öyledir..8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ben korunma sürecim bitti..bu ay 2. ayımız..adettimin bugün 12. günü hamile kalmış olabilirmiyim acaba ???

[sıze=2][/sıze]
[sıze=2]
inşallah öyledir..8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ben korunma sürecim bitti..bu ay 2. Ayımız..adettimin bugün 12. Günü hamile kalmış olabilirmiyim acaba ???
[/sıze]
[sıze=2]
[/sıze]

olabilirsin de cnm ama tabii bunu söylemek için erken biliyorsun ki. Bunu nasıl erken öğrenebilirsin bilmiyorum ama inşallah hamilesindir:16::16:

canim sen o zaman üstüne mi gördün??

yok cnm üstüne görmedim ben:44:
Adetim bitti. Bir sonraki yumurtlama dönemi geldiğinde benim göğüsler acımaya ve şişmeye başladı.tabii bu arada çalışmalar devam ediyordu.
Sonra adet günüm geldğinde hasta olmadım. üstüne mi görmüşüm bilemedim ki şimdi. Bana normal gibi geldi ama:44:

olabilirsin de cnm ama tabii bunu söylemek için erken biliyorsun ki. Bunu nasıl erken öğrenebilirsin bilmiyorum ama inşallah hamilesindir:16::16:

Adetim bitti. Bir sonraki yumurtlama dönemi geldiğinde benim göğüsler acımaya ve şişmeye başladı.tabii bu arada çalışmalar devam ediyordu.
Sonra adet günüm geldğinde hasta olmadım. üstüne mi görmüşüm bilemedim ki şimdi. Bana normal gibi geldi ama:44:

evet cnm adetimin 12. günündeyim zaten öğrenmem imkansız dediğim gibi iki aydır korunmuyoruz bizde..bide ben korkuyorum kürtajda olduğum için acaba hamile kalmam zorlaşırmı diye işte..allah bi daha bana o acıyı yaşatmaz inşallah..göğüslerimdeki değişiklik beni tedirgin etti cnm..

haaa yok verdigin cevaba dayanarak sandim ki sen hamileydin ama haberin yoktu ve yumurtliyacam sanirken meger hamileymissin

[sıze=2]evet cnm adetimin 12. Günündeyim zaten öğrenmem imkansız dediğim gibi iki aydır korunmuyoruz bizde..bide ben korkuyorum kürtajda olduğum için acaba hamile kalmam zorlaşırmı diye işte..allah bi daha bana o acıyı yaşatmaz inşallah..göğüslerimdeki değişiklik beni tedirgin etti cnm..[/sıze]

ben hamile kalmadan önce hep belirtileri okurdum burada ve herkes en büyük belirtilerin göğüslerde olduğunu söylerdi. özellikle bu damar meselesi üzerinde duruyordu herkes.rabbim inşallah çok fazla bekletmez seni.:16: Meleğin de inşallah şefaatçin olur:16:rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın:14:
Bol bol dua et. çalışmaları da bırakma derim:34:

ben hamile kalmadan önce hep belirtileri okurdum burada ve herkes en büyük belirtilerin göğüslerde olduğunu söylerdi. özellikle bu damar meselesi üzerinde duruyordu herkes.rabbim inşallah çok fazla bekletmez seni.:16: Meleğin de inşallah şefaatçin olur:16:rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın:14:
Bol bol dua et. çalışmaları da bırakma derim:34:

Allahım hayırlısıyla bir evlat verir inşallah..kimseye böle bir acı yaşatmasın..herkesin evladı allaha emanet allahım korusun onları..zaten öle yumurtlama günü yapalım diye kendimi şartlamıyorum..budan okuyorum bazıları sadece yumurtlama gününe yakın çalışmaya başlıyorlarmış..ben öle yapmıyorum..en kısa zamanda evladım bana inşallah..sen hamilesin heralde cnm dimi?

allahım hayırlısıyla bir evlat verir inşallah..kimseye böle bir acı yaşatmasın..herkesin evladı allaha emanet allahım korusun onları..zaten öle yumurtlama günü yapalım diye kendimi şartlamıyorum..budan okuyorum bazıları sadece yumurtlama gününe yakın çalışmaya başlıyorlarmış..ben öle yapmıyorum..en kısa zamanda evladım bana inşallah..sen hamilesin heralde cnm dimi?

evet cnm ben hamileyim çok şükür:16:
Ben de yumurtlama günlerimde yoğunluk vermiştim.diğer günler denk geldiği zaman:1: Benim düzenli olduğu için yumurtlama günlerimi az çok tahmin ediyordum.
Bir de çok dua ettim ben. Tesbihler falan çektim.bal tarçın yaptım.
2. Ay hamile kaldım.rabbim isteyen herkese de versin.kimseye aratmasın, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin:16:
Sen de inşallah en kısa zamanda ben de hamileyim diye topik açarsın:16:

evet cnm ben hamileyim çok şükür:16:
Ben de yumurtlama günlerimde yoğunluk vermiştim.diğer günler denk geldiği zaman:1: Benim düzenli olduğu için yumurtlama günlerimi az çok tahmin ediyordum.
Bir de çok dua ettim ben. Tesbihler falan çektim.bal tarçın yaptım.
2. Ay hamile kaldım.rabbim isteyen herkese de versin.kimseye aratmasın, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin:16:
Sen de inşallah en kısa zamanda ben de hamileyim diye topik açarsın:16:

senin adına çok sevindim allah sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin allaha emanet yavrun :nazar::nazar::nazar::nazar:...benimde yumurtalamam düzenli çok şükür ne zaman olacağını biliyorum bu cmtsi yumurtlama günüm ama göğüslerim biraz farlı bi alarm verdi bu sefer :1::1: bakalım hayırlısı güzel bir haber alırım inşallah bu ayın sonunda

canım belirtilerin hamile olduğunu göstersede acaip yanıltıyo bu psikoloji bizi ben geçen ay 5 gün adet gecikmesiyle beraber herşey yaşadım göğüsler hariç ama ilk hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım,ama düştü:) bu yüzden ihtimal var ama kesinlik yok. bence diyorum ki adetine bir hafta falan kaldıysa kan tahlili yaptır geç yumurtlama yoksa hemen çıkar:)

inşallah öyledir..8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim ben korunma sürecim bitti..bu ay 2. ayımız..adettimin bugün 12. günü hamile kalmış olabilirmiyim acaba ???

canım yanlış anlama ama adetinin 12. günüyse çokk erken belirti için! testlerdede çıkmaz ama az sabır, hemen yaptır testi.

Back
X