Yumurtlama dönemi...........bakabilirmisiniz kızlar????

yumurtalama dönemindede olabiliyor göğüs ağrıları sızıları damarlara takılma benim geçen ay damarları çıktı kesin hamileyim dedim ama yoktu
adetin 12 günü çok erken yumurtalama zamanı hadi erken yumurtladın desek bu seferde belirti için çok erken birazcık sabret canım çokda stres yapıp belirtilere takılma

canım yanlış anlama ama adetinin 12. günüyse çokk erken belirti için! testlerdede çıkmaz ama az sabır, hemen yaptır testi.

yumurtalama dönemindede olabiliyor göğüs ağrıları sızıları damarlara takılma benim geçen ay damarları çıktı kesin hamileyim dedim ama yoktu
adetin 12 günü çok erken yumurtalama zamanı hadi erken yumurtladın desek bu seferde belirti için çok erken birazcık sabret canım çokda stres yapıp belirtilere takılma

evet kızlar en iyisi bekleyipte görmek yapıcak başka birşey yok başka..işte insan umutlanıyor ilk hamileliğimde kaybedince pskoloji tamamen değişiyor acabalar, umutlar başlıyor işte..ovülasyon testi ile takipte yapıyorum ondanda çizgi koyuluğu 5 gündür aynı koyulukta ne silikleşiyor nede koyulaşıyor..bakalım artık hayırlısı...

Back
X