Yumurtlama dönemi

Vala benmde oleoluo canm sıklıdı zaten hasta olrsam uzlrm 6 gun kldı daynmdım sabh testyaptm kocmn bır kırmızı cızgı belkı sonr cıkar zaten varsa bıle cıkmaz bu gundr

Komık bısy yok kalimero87 bakalım hayrlys hepımız hamıleyızdir cunku bız snackr ıle yumurtlma gunlerını hep degrlndrk bos gwcmedık ıns sansımız yuksektr bız burda morlmız bozuk dıoruz sen gulucuk ısaretı atyorsun hos deıl kutfen dıkkt edelım oncekı yorumlara gore yırum uslup olsun

Bklm hyrlsı yaa bn daha bişey yapmadım ypmayıda düşünmüyom anca adetim geçerse kalimero87 sende var mı belirti

Benım gouslerımde hasslastı bıde gobekm sıstı kılomu aldım nıe bıanda sıstı anlmıom xd ha bıde bogazmda acıldı xd

Benım gouslerımde hasslastı bıde gobekm sıstı kılomu aldım nıe bıanda sıstı anlmıom xd ha bıde bogazmda acıldı xd
Bende de sadece iştah açıldı başka bsy yok sanki bu ay da hüsran gibi geliyo

Keşke pozitiflerimizi burda paylaşsak çok istiyorum

Keske canım zaten bu ay olmasa dıger ay bak su sekılde 24 25 26 27 orta gebeluk 28 yuksek gebelık 29 yuksek gebelık ve yumurtlama donemı 30 orta gebelık gunler bole tabı 15 reglı olrsak bu lıste bole ıns olmayız hamıleyızdr

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-09-17-57-57.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 28
Bnmde aynı ama tabi ne zmn adet olcaz oda belli değil inşallah olmayızda bi daha bu günlerde uğraşmayız

Geçer bakalım ugraşcak bişeyler bul bn mesela misafir kabul ettim hep tmzlikti ikramdı derken unutuyorum bi süre

Kızlar birsey sorabilir miyim benim bugün adetimin 14. Günü ve bende hafif pembe kahve ve Kırmızının kan geldi bu gebeliğe engel mi lütfen cvp verin

Sorunu anlmdım reglın bıtelımı 14 gun yumurtlma gunu olbılr ozamansa sen bı doktra gıt ole kafadan cevpla olmax ttlm

Hayır yumurtlama günüm yani adetten 11 gün sonra kanama oldu sizinle geliyo kahve kirmizi
Cnm bnce bi Dr a gt kan gelmesi norml değil ama bi ihtimal yerleşme kanamasıda olablr adet bitimi yumurtladıysan yerleşme olablr ama bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…