Yumurtlama dönemi

Valla bilemicem cnm bn ole bişey yaşamadım hiç

Aynen bende ole bosy yasamdfım sen kadın doguma gıt bı en saglam bılgı bence

snackr kasıklrında agrı varmı benım cok kotu oluo kasıklrımda agrı carsamba gıdıcem doktora bıde gouslrım cok agrıo

Doktora yarın gıtcem esım ızın almadı bende yarın kulncam ıznımı calsınca bole oluo bıde cumaya yılık ıznımdı memlekete gıdıcez ıste uzak rıze kac saat yol ondan bırazdaha beklıom kı degerım yukselsın ılk ay yola cıkma dıyebulrmıs doktor ablm ole dedı

İnşallah bi skntın yktr cnm hyrlı hberler alrsn

Ins yola gıtme derse sıkıntı buyuk ben babmlara gudım dıom benmkınn babanesı var bıtane yok ben sende kalrm dıo allhm gunah yazmasınsda gebersınde kurtlm dıom artık kaynnmdan da cok karsr bıde laf tasır hıc ıstemıom rızeye gtsm da ıyı

Kymam gidersiniz inşallah ya düşük thlikesi olmadğı sürece bsy olmaz

Iste ınnn burda onla tek klmak sorun degıl esımın halası cok fena tm bı bozucu o gırıp cıkr evıme anası burda dıe bıde bu burya olmms destrm der evımın ıcıne eder bende evden kovarım xd al bak kavgayı ozamn kaynnmdahıc sevmıo onları benm kynn cok ıyı ama oda gıdıo ıste gtmese ıkımız kldrkta

Anladım cnm ama sen stres yapma biliyorsun bi süre öyle şeylerden uzak durcaz güzel düşünelim güzel olsun inşallah hyrlsıysa gidersiniz takma kafaya :)

Kızlar ikinizde hamile kalmışsınız ne güzel maşallah..... sizinde bat 15 gibiydi dimi?
benimde 2 gün geçti daha test yapmadım.. siz ne zaman öğrendiniz? kaç gün geçmişti yani.. Patsi53 snackr
sizin adınıza çok sevindim. bana dua edin inşallah..

bu arada daha önceki mesajlara baktım yeni gördüm

''kızlar benimde bat 15 mayıs... bakalım hangimiz hamileyiz'' diye yazdıktan sonra : ve D işareti ile gülümseme işaretini aceleden kısayol ile koymak istemişim..oda gülme değil kahkaha gibi olmuş.. evet söylenildiği gibi orda komik bişey yok ama bazen simgeler insanı yanıltıyor. yanlış anlaşıldım sanırım

Ben bat a 3 gün kala öğrendim cnm kan testiye çok şükür Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…