Yumurtlama dönemi

Ben gecen ay 17 oldm sona iste 25 26 27 28 29 1 mayıs oldu bız teste gore ıste inş guzel sonuc alırız ha dunde sabah yaptık aksam yapmadık kasık agrıodu bugun yapcaz

Canım benım bende karıştırıyorum diye dr eşliinde ovulasyon takibi yaptık
o ultrasonla daha ne t görwebilyor zamanın varsa bence bi git derim takive alsınlar işe yarıyor bende yakaladım o şekilde hatta çatladıda ama bende de proklatın yüksek cıktı mlsf bu ay denıycem

Canım ben olmasa bıdakı ay doktor takubı yapcaz dıktorum ole dedı

Ben gecen ay 17 oldm sona iste 25 26 27 28 29 1 mayıs oldu bız teste gore ıste inş guzel sonuc alırız ha dunde sabah yaptık aksam yapmadık kasık agrıodu bugun yapcaz

maşallah ihtimalleri artırmışsınız.. bizde bu kadar sık olamıyor ((

Bızdede olmyordu kac ay denıoduk doktrum dedı ovu testı al bugunlerde yap dedı bıktık vala hergun yapmktan bı aöac halıneburunnxe ınsaan onuda ıstemıo

Vala bugunde yapcm bıda yapcm yoruldm bıktm gına geldı 25 ınden buyana yaptm bı30 ypmadım

Dunde yaptm zaten cıftı dun gordum sabah kop koyydu dedım sabh yaptk aksama kasım agrıdı bugunde agrıo hala

Bak buda takvımım benım ben gecen ay 17 oldum bu ay 15 olcam ıns olmm

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-02-15-38-24.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2016-05-02-15-38-40.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 17
Buna gore 3 nısn 4 nısn 5 nısan orta geblk dıo amaa 2 son ıste 6 dysuk gebelık yok anam ben bugunde yapar ara verr yoruldmmmm

gebelik şansı en yüksek 1 mayıs.. ve bugün son gün.. ama ben yinede denicem.. belki yumurtanın çatlama zamanı geçtir. çünkü çok sık olmadı ilişki... beim reglim 4 gün sürüyor..

Sen bana adet gunu desene bıde 28 gundemı olyon onuda da son adetını su takvımden bakım resım atm ssna

benim 30 yada 31 günde bir oluyor... 1 mayıs en yüksek şans idi.. 4 gün oluyorum regl uzunluğu

Valla kızlar bugünü de değerlendirelim snrası rabbime klmş artk düşünmücem ne zmn geciktim ozmn umutlanmayı düşünüyorum bnde yoruldum hkkmzda hyrlsı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…